Albinute&bondari de martie-aprilie '07 (72) LMA!!!
Raspunsuri - Pagina 7
Amma23 spune:
Feteloooorr, am ajuns acasa! Ce bine-i acasa. Lucas se uita zambitor la mine, cannd am intrat si dupa ce mi-a intins mainile si l-am luat in bratze nu mi-a mai dat drumul.
Va pup taaaaaare, taaaaare pe toata si din tot sufletul va multumesc pentru gandurile voastre , petnru rugaciuni pentru tot ce arti avut pentru mine zilele astea.Cum va ziceam, prin Roxi...e chiar o minune.Poate unii o sa zica ca-s nebuna, dar nu-s si minunea chiar este :-).Doamne, Doamne m-a ajutat, datorita, voua, datorita familiei mele, datorita tuturos prietenilor care s-au rugact pentru mine si, ca urmare...totul a fost foarte bine, contrar asteptarilor. O sa va povestesc eu o data toate detaliile, dar nu aici si o sa-mi dati dreptate.
Am nevoie in continuare de rugaciunile voastre, pe 25 o sa merg iar sa vedem ce raze trebuie sa fac.
Io va multumesc inca o data, chiar v-am simtit aproape de mine, poate de asta nici nu mi-a fost frica absolut deloc.Eram sigura ca o sa fie bine, desi eu sunt genul care se indoieste de tot si-si pune o mie de intrebari cu orice.Ei acum am avut incredere ca totul v-a fi bine.Deocamdata va pup tare, tare si ma duc sa dorm cu fii-miu! Puuup fetele.Poate reusesc diseara sa mai intru.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
tzuna spune:
Draga Amma ne bucuram nespus pentru tine. Aveti grija de voi, roaga-te si fii optimista in continuare. Sigur vei fi bine.
Val_ spune:
Sanatate copilasilor bolnaviori.
Amma ma bucur tare ca ai intrat sa ne dai vesti despre tine. Sigur ca o sa ne gandim la tine si pe 25. Multa sanatate!
Tzuna eu nu spal singura geamurile nici daca ar fi super jegoase. Si bineinteles ca sunt in continuare in cautare de femeie pentru menaj. Aviz celor care imi pot face o recomandare.
Bine ca Mariuca doarme bine noaptea ca ziua intr-adevar nu este pentru dormit. A mea ma zgarie. De muscat inca nu, dar isi infige niste unghii de imi vine sa tip de durere.
Eu nu am mai scos-o pe Maria de 2 zile. Tocmai ma pregateam pe la ora 16,00 sa ies cu ea cand am vazut ca ninge asa ca s-a dus si ziua de azi.
RaisaFudulu spune:
Amma ma bucur din tot sufletul ca esti bine si mai ales ca esti acasa langa puiutul tau....in continuare ne vom ruga sa fie bine si dupa 25
Roxanici si Kisy multumim ca ne-ati tinut la curent.....nu am avut timp sa scriu dar citeam si eram cu sufletu la gura si cu inima alaturi de amma si iata ca minunea s-a infaptuit
Noi mai avem un dinte...adica 7., nu mergem singurele....kg nu avem nici noi 8...vreo 7.900 la 11 luni deci Kmi suntem tot ca voi....mancam foarte prost dar ne-am obisnuit
Vrea sa mearga peste totde-a busilea sau de mana..singura ii e tare frica...dar avem noi timp
Sanatatte multa la bolnaviori si sa fiti sanatosi.....
Eu sunt intr-o pasa f proasta simt ca ,m-am neglijat f mult, nu mai ies din casa decat in parc cu Raisa.....parca m-am ramolit....ca nu are cine sa stea cu ea , ca nu ii da nimeni sa manace decar mama care e la Slatina...dar de la 1 martie plecam iar la Slatina ca vom boteza cea de-a doua finurta si o sa stam o luna sa imi mai incarc bateriile ...va pup si sa auzim numai de bine
Raisa Luna a noua
Raisa luna a zecea
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
Misha_tp spune:
Fetelor, multumesc mult de tot pentru primire si aprecieri.
Amma, sanatate multa si ma bucur din suflet ca operatia a fost o reusita.
E promotie la Pampers. Mai multe detalii pe www.pampers.ro
Scuze daca cumva stiati si am repetat eu.
Kitty spune:
Amma, draga noastra! ce bine ca ai ajuns acasa!Te pup dulce si odihneste-te si tine-l in brate pe Lucas!
Val am vazut ca ti s-a raspuns la subiectul tau de la parintii intreaba, parintii raspund, sper sa gasiti modalitatea ideala!
Tzuna, tare draguta e Maria ta, mai pune poze sa-i vedem strungareata!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
tzuna spune:
VAL- Chiar nu am de ales de spal singura geamurile. Eram dispusa sa dau 600.000 lei pentru chestia asta dar nu am gasit pe nimeni. Mai rau e ca azi nu am spalat geamurile la sufragerie pentru ca niste persoane f dubioase tot sunau/bateau la usi asa ca mi-au trezit-o pe Maria fix la 10 minute dupa ce s-a culcat asa ca...
Da, in Billa si Cora dau pliculete de la Pampers si cu ursuletii stransi primesti jucarii de la Fisher price.
Iar in Auchan au din nou promotie la fotografii. CEle 10x13 sunt 0.19 lei si puteti pune comanda pe net. Pozele ies f frumoase ca am mai scos la ei.
Rebiana27 spune:
Am intrat special sa trimit toate pupicurile din lume Ammei - o luptatoare si o mama desavarsita!
M-am bucurat tare mult sa aflu ca esti bine si asta chiar din postarea ta!
Cu siguranta iti vom fi alaturi, tot spiritual, si pe 25 februarie!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
ane2200 spune:
Amma, sunt tare fericita sa aud vestile astea bune, chiar de la tine. Tinem pumnii si ne in continuare, sa fie totul bine si pe 25.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia