Albinute&bondari de martie-aprilie '07 (72) LMA!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna seara mamici!
LA MULTI ANI!
LUCA ANDREI
EDUARD IONUT
ANDREI BOGDAN

SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI CE ESTE MAI BUN PE PAMANT SA VA DEA DUMNEZEU!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Mai fetilor, am intrat sa va urez La multi ani de Sfantu' Vali
Si
La multi ani pt Valentina, Valentin, care mai mici, care mai mari...

si La multi ani pt piticii care azi mai aniverseaza o lunita.

Noi nu suntem ff de acord cu sarbatoarea de azi, dar daca e de bine si de petrecut...de ce nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Stefimic daca nu-mi sarea in ochi mesajul tau,chiar uitam,m-am lasat prinsa de treburi,rusine mie,si am uitat ca iubitul meu face azi 11 luni.

La multi ani tuturor bondareilor si albinutzelor!

Vreau sa le multumesc tuturor celor care nu m-au uitat de ziua mea si vreau sa va spun ca urarile voastre mi-au mers la suflet,si cele de aici si de pe mess si de pe mobil.E mare lucru sa stiu ca atata lume s-a gandit la mine.

Intreba cineva in capitolele din urma de primul bondarel,Alexandru Eduard e un frumusel,sanatos si nazdravan si toata ziulica il vad imbratzisat in pozele de la avatar cu fratele lui,Raducu.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Kitty iti multumesc pt griji iubita si tie Martutza santeti niste scumpe,eu sant foarte ocupata alerg fara oprire acum si cu niste documente,o sa vin in tara luna viitoare si va rog sa ma credeti nu mai am timp de nimic,sotul sa recuperat aproape de tot inca mai face tratament dar o sa inceapa serviciul saptamana viitoare,eu o sa vin cu piticii in Rom si apoi o sa vina si sotul peste cateva luni.
Arthur e bine creste si se face pe zi ce trece mai nebunel,se suie peste tot ,pe canapea pe dulapul unde am aquariul si telefonu,boxeaza telefonul si faxul toata ziu vb la telefon incepe cu alooooo lung si apoi vb pe limba lui face cativa pasi singurel ,cemai e un scump,nu vrea deloc in brate ii place numai pe jos sa cotrobaie peste tot.
Mai intru pana plec si apoi cand ajung acasa o punem de o intalneala dupa ce ma adaptez si eu putin,va pup numai bine va doresc!!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Neata stup!
Am facut cafeluta. Cine mai doreste, cine mai pofteste?

Ma bag la citit paginile de ieri.
Cum a-ti pertecut ieri? Noi era cat pe ce sa adormim si sa ratam "petrecerea" ca Vladut a fost tare agitat si a adormit foarte greu si tarziu, aproape de 12. Pana la urma am reusit sa sarbatorim si in 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Cateva poze noi cand mai am timp mai pun,va

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

ElenaGiulia ma bucur ca sunteti bine si ca sotul tau e refacut. Arthur e un scump, are o mutrica smechera. Va doresc sa aveti drum bun spre tara si sa te adaptezi cu bine.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Nu am mai putu intra dar vroiam sa stiu ce mai e cu Amma. Ce vesti bune am gasit... Dumnezeu ne-a ascultat. De acum sigur va fi bine. Noi trebuie sa ne rugam in continuare pentru ea.

MISHA- La multi ani! multa sanatate si fericire voua si bondarelului tau.

KMI- la 11 luni Maria avea 8.200 kg. Speram sa ajunga si zana ta la 8 kg la un an ca in rest daca e sanatoasa si vioaie se face ea mare. Cred ca tie iti este f greu dar suntem alaturi de tine. Acum daca a fost si bolnavioara a mancat prost dar dupa boala va recupera. Maria a luat 500 g in luna de dupa viroza. Speram sa fie la fel si la voi.

VAL - si eu vreau sa ne intalnim numai sa se mai incalzeasca sa putem sta mai mult afara ca acum iesim cam 1 ora, 1 ora si un pic ca apoi se plictiseste in carut iar eu inghet impingandu-l.

MARIa- e o dulce. Tot asa prost mananca dar cate ceva la fiecare masa adica nu mai sunt chiar disperata. Sper sa nu slabeasca sa faca si ea Anul cu 8 kg si jumatate. In rest face ham-ham toata ziua. E inebunita dupa catei, tipa la ei din carut... daca-i aude din casa rade si vrea afara, e o dulce. Ma musca de ma termina... Cica ma iubeste. Nu stiu ce sa-i fac... Numai pe mine ma musca. Daca ma prinde cu burta goala s-a zis cu mine, daca o pup cica ma pupa si ea dar cu tot cu dintisori. Ai vostri musca? Mai nou ne asculta si nu se duce unde nu are voie. Asta chiar e o performanta. Multumita nu e dar isi tranteste mainile pe langa corp si pleaca de acolo. Ieri seara a plimbat un scun de bucatarie prin toata casa. Eu cred ca ar putea merge in picioare dar ii e frica. Statea in spatele scaunului, se tine de spatar, il impingea si mergea asa in spatele lui. Era f haioasa. Am vrut sa o filmam dar cu e disperata dupa aparat se lasa jos si vine in 4 labe sa i-l dam. mai incercam insa ca e scumpa foc cand merge asa.
In rest mai nou doarme f bine si ziua si noaptea. Ziua doarme 45 minute pe la ora 11.30 , si apoi inca vreo 30-45 minute la ora 17.00. Noaptea doarme de la 20.45 la 8.00 (se trezeste 1 data sa pape). Si acum doarme numai singurica. Mai plange dupa suzi si ma duc sa i-o dau sau o gaseste singura si gata. De adormit adoarme singurica in maxim 5-10 minute de cand o pun in pat. Nu mai plange deloc. Stie ca o pun in patut sa doarma si se mai joaca putin (ii las 1-2 jucarii acolo), isi ia suzeta si se culca.Numai ca nu o pot pune deloc ziua in patut ca plange de ma termina. Parca-mi spune: pai mami nu e ora de somnic. Asa ca toata ziua misuna pe aici, mai sta potolita in scaunelul de masa cat spal vasele sau pun repede mancarea la foc si atat.

MARTUTZA- ma bucur ca Victor e bine. Spune-ne mai multe despre vaccin.

ROXYGEO- imi pare f rau pentru acel copilas. sa speram ca vor gasi medici buni care-i vor ajuta. Din pacate nu cunosc pe nimeni la acel spital.

LILIDANA- felicitari mergaretului. Ma bucur ca v-ati mutat si va este bine.

RALUALEXANDREI- bine ai revenit. Cum sa te uitam? Ca-ti fac puiutii?

ELENAGIULIA- ma bucur ca sotul tau e mai bine. Drum bun si asteptam vesti de la tine. Arthur e un scump. Are niste ochisori...

Gata fug ca Maria e in patuc, nu se mai aude chiuind deci s-a culcat si eu am de spalat geamuri. Trebuie. Sunt nespalate de 1 an dar chiar nu am reusit. Si acum mi-e greu... Azi sunt in plan cele d ela sufragerie, ieri au fost cele de la bucatarie. Si imi las si pe maine ca sa am ocupatie. O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Poze noi incepand de aici

Si cele mai tari
Asa se dau in leagan cei 2 copii ai mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

quote:
Originally posted by carmenefr

Poze noi incepand de aici

Si cele mai tari
Asa se dau in leagan cei 2 copii ai mei