Albinute&bondari de martie-aprilie '07 (72) LMA!!!
Raspunsuri - Pagina 5
Zadi spune:
Am descoperit buba lui Ian.
Are gingia premolarului jos dreapta umflata rau de tot si foarte alba la suprafata. M-a lasat sa ma uit dupa indelungi lingusiri si pupaturi. Se lipeste de mine, ma pupa, ma strange in brate si isi pune capul pe gatul meu, apoi isi lipeste obrazul de al meu si iar ma pupa (cu limbuta si ma strange cu dintisorii si buzitele...ma babaleste pe toata fata).
Nu i-am mai dat nimic de aseara de la 20.30 si nu a mai facut febra.
Acum i-am dat sa manance piure de cartofi adica cartofi fierti in care am adaugat doua cupe de lapte formula + un galbenus de ou. A supt si titi lapte dupa aceea si e ok.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
roxygeo spune:
Buna ziua stup!
Multumesc pentru gindurile bune...mai avem un singur examen (duminica) si scapam
Sper ca AMMA sa se refaca repede! Sanatate multa!
Aku vin si eu cu un apel disperat
Copilul unor prieteni are cataracta congenitala, azi au aflat, si trebuie operat de urgenta. Situatia mie mi se pare extrem de delicata avind in vedere ca copilasul are doar 1 luna si jumatate. Am inteles ca la spitalul de oftamologie (cel din piata lahovari) ar fi cel mai bine sa mearga...dar vin cu intrebarea cunoasteti pe cineva aici sau ati auzit?!?!? sau poate in alta parte...poate chiar si in strainatate???
Pupici
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
roxanici spune:
vesti de la Ama:
e bine... Doamne ajuta!
"suna" bine la telefon, a zis ca operatia a fost o reusita dincolo de miracolul de care zicea. Maine zicea ca i-ar da drumul acasa.
Miracolul de care a pomenit este ca tumoarea nu era lipita de niciun organ si dr au reusit sa scoata tot, tot, tot. Din ce mi-a zis Ama, pe scanuri se vedea tumoarea lipita de meninge/ochi dar nu a fost asa. Si dr au fost surprinsi. Important e ca acu e bine si ca se intoarce acasa la Lucas. In fct de ce iese la biopsie va mai face tratament in continuare.
Si mi-a mai zis ca: VA PUPA PE TOATE.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
radcarmen spune:
Multumim Roxana ca ne-ai dat vestea buna.
Amma ma bucur din tot sufletul ca aparatele s-au inselat si ca realitatea a fost alta. Dumnezeu sa iti dea sanatate si sa te refaci repede. Pupici
Zadi ma bucr ca e bine Ian.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
Elena.2006 spune:
Roxana multumim de vesti
Amma insanatosire grabnica !
Sanatate la puii bolnavi si la parinti!Doamne-ajuta!
Noi suntem bine, azi i-am facut papanasi si a mancat, i-au placut tare mult.Inca nu au iesit dintisorii buclucasi ....In rest e fara stare si nu pot face mare lucru si sunt stresata de examene.
Legat de decalotare, eu zic ca daca nu e neaparat nevoie nu ar trebui facuta.
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
Poze
Filmulete Poze mai noi
riloasa spune:
Ma bucur nespus de mult sa aud vesti bune despre Ama. Sa fie sanatoasa si sa se faca bine cat mai repede.
MIHAITAB 31 MARTIE
Rebiana27 spune:
Ma bucur tare mult ca vestile despre Amma sunt atat de bune!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
madybulancea spune:
Si eu ma bucur ca amm e bine,sa dea Domnul sa fie bine si de acum inainte!!!
roxygeo imi pare tare rau pt prietenii tai,cred k se simt devastati...poate dak exista posibilitate sa se duca in alta tara,eu stiu....si dak nu mai bine sa o opereze....multa sanatate!!!
noi am fost azi la revizia de 9 luni si avem 9 kg si 600 g, vreo 73 cm si cam nasol cu gatul...knd am fost la revizia de 8 luni tot asa arata gatul urat k tocmai ce-i trecuse pojarelul si avusese si rosu in gat,k asa se face amandoua odata, si atunci mi-a zis doar sa ii dau cu albastru de metilen si sa il las in pace,iar de atunci nu a mai avut probl si am zis k i-a trecut dar se pare k nu si mi-a zis sa ii dau antibiotic ca sa nu se intinda la urechi si sa faca otita si are si nasul infundat ...asa ca ma conformez !!!!
va pup pe toate si va doresc multa sanatate!!!
poate reusesc sa pun niste poze!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
annmary77 spune:
roxygeo - din cate stiam eu una din cele mai bune doctorite oftamolog pediatre de la noi e o dna prof dr Doina Pop de Popa care o gasesti la o clinica particulara de pe str Popa Savu nr de tel 222.17.70, mobil 0746202288.Eu am fost la ea cand baietelul meu avea aproape 1 luna si avea o problemuta mica la un ochisor.O alta clinica care au ultimele generatii de aparate ar fi Opticontact oculus,aici lucreaza domnul profesor Moraru,pe mine m-a operat la ochi acum 10 ani si nu am avut nici o problema de atunci. Cu copii nu stiu daca lucreaza dar merita intrebat,pt consultatie trebuie programare.tel fi asa:2302114;2302115;2302116;2302117. Sper cas prietenii tai sa gaseasca o rezolvare cat mai repede
lilidana spune:
Intru si eu pe scurt,dupa o lunga absenta,am vazut ca ati intrebat de noi,pupici tuturor care nu ne-au uitat .
Vreau sa-ncep cu Amma,ma bucur ca a reusit operatia,am fost alaturi de tine,cu gandul,cu o rugaciune...Doamne-ajuta,in continuare...
Vesti despre David:merge singurel,a inceput cu o saptamana inainte de 11 luni,n-a vrut sa fie mai prejos de surioara lui,care tot atunci a facut primii pasi.
De fapt,nu e chiar mers independent,vine la noi,se plimba de la o mobila la alta,mai cade...e doar inceputul,dar m-am mirat ca a facut-o,chiar nu ma asteptam asa repede...
Kari e la fel de vesela,cuminte,incantata de Davidut ca merge,il mai ajuta si ea,mai mult sa cada,ca atat reuseste...dar sunt draguti impreuna...
Ne-am mutat,totul e minunat,mai mult nu-mi doream, e perfect pentru noi, mai ales daca suntem si sanatosi.
Pun si poze,mai incolo,sa ma dezmeticesc putin.
Hai ca va las,am fost cam telegrafica,dar cam asa sunt acum,cu David mergaretu',timpul e si mai comprimat si noi mai obositi.
Sanatate tuturor bolnaviorilor,aveti grija de voi si de puiutii vostri.