*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (145)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Gina, BE STRONG!!!! Bine ca operatia a reusit, sper sa te refaci foarte repede! Ai o familie iubitoare alaturi, asa ca trebuie sa intorci repede acasa!

Honey, imi pare rau ca te simti cam aiurea si ca te dor toate alea. Dar vestile sunt bune de la doctor: vine si bebe ANDREW!! Cred ca esti in al noualea cer!!!!

Sa ne traiasca Eva Maria, sa fie cuminte si sanatoasa, sa primeasca o multime de cadouri si sa scape de colici!

Tinna, nu cred ca nasti capitolul asta... dar m-am mai inselat eu de cateva ori, asa ca nu se stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Mie imi curge si sange... inca de la inceput. Adica de acum 3 saptamani. Nu mi-e clar daca e menstruatia, daca sunt lohii sau daca e o combinatie intre ele. Sau poate e altceva... Astept controlul de pe 6 martie, sa vad ce s-a intamplat pe acolo.

Eveline e un nume superb, m-am tot tinut sa iti spun! Imi place mult, e deosebit. Si acum am vazut pozele cu voi! Ai doi copii frumosi-foc!! Sa va traiasca!

quote:
Originally posted by emiliapop

Ferelor vreau sa va intreb despre lohii.
Pe voi cat v-au tinut?
Eu am 8 zile de cand am nascut si vad ca lohiile s-au cam oprit mai imi vine ceva foarte vag maro roscat deschis asa fff.putin.
Zilele trecute mi-am pus burtiera si seara dupa alaptat mi-a venit odata mult rosu a umplut tamponul si a iesit si pe mine si pe canapea si ziua urmatoare s-a intamplat acelasi lucru pe la pranz.
Pe urma am scos burtiera sa nu dau in altele.
Da azi mai nimic,urme doar.
Initial am sunat-o pe doctora ca imi era sa nu fac vreo hemoragie si acum tb sa o sun ca nu imi mai vin lohiile astea tampite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzele mele va multumim pentru urari! si vou la cat mai multe luni si multa bebei sanatosi si cuminti!

punem pozute dupa ce taiem tortuletul!

LA MULTI ANI, EVA MICA SI PITIKA! SA CRESTI MARE SI SANATOASA, TZONTZONICA LUI MAMI!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Elenutaeu am luat centru de activitate de la Tiny Love - Gymini total playground.
L-am comandat online marti pe site-ul bebelusul tau si miercuri il aveam acasa.
Daca dai un google cu numele jucariei iti apare chiar pagina aia.
La multi ani micutei Eva !

Am revenit de la doctor . Totul e ok, operatia arata minunat. Am primit unda verde la sex , recomandare pentru anticonceptionale si lubrifiant ... back on bussines...yupppy

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

buna fetelor.

Ellenuta la mai multe luni si ani bineinteles, sa-ti traiasca.

Eu sunt cam suparata, m-am certat cu mama, cred ca am facut cea mai mare greseala cand am venit la iei crezand ca va fi bine, mai bine imi bagam un bat undeva, dar am avut un moment de slabiciune si am cedat ca doua saptamani am stat acasa cu ea singura, of regret dar acum u stiu cum sa fac sa plec, ca atunci cand i-am zis mamei a facut circ, bine si din alte motive ca ea nu prea a fost deacor cu sotul meu mai nici o data dar am crezut ca i-a trecut, se pare ca nu, si nu stiu ce sa fac pentruca eu reiau serviciul la 1 aprilie si bubulina va sta cu ea, nu am cu cine altcineva si nici nu am incredere sa las o bone in casa cu ea, si as vrea nici sa ma cert mai rau ca eu o termin si nici ca ma mai vede, of sunt diperata, ah si cica il pun pe el pe primul loc, ca nu ma gandesc la copil de vreau acasa la mine inapoi, aiurea, si in plus nu e numa copilul meu si al lui

Sotul meu nici nu stie, sper sa nu se vada cand o veni ca am plans toata ziua, ca azi sarbatorim fix patru ani jumate de cand suntem impreuna, asa s-a nimerit, si 5 ani vom face pe 14 august

M-am descarccat si eu putin chiar daca sunt multe de spus dar nu e timp acum sa va stresez ca toate avem lucruri importante de facut si anume bebeii.

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze bubulina

ce mare sunt

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna, si eu pe aici, cu bebe in brate, ne chinuie niste partzuri...
uneori am impresia ca se chinuie ca mine cu contractiile la nastere, il apuca deodata, hohoteste si se screme saracu, daca nu are mufa in gura urla, si apoi adoarme, si se trezeste iara in durere, o ia de la capat... iara ma-sa face galerie pe langa, cu "partz, iesi din copilul meu!! partz, GO AWAY"

cornilia, uite aici un raspuns posibil la cand e cazul de doctor:
http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=478

Bun venit clopotei de Ottilia si Simonette!! Sa fiti voiosi si sanatosi si bucurosi si ne-colicosi!

Gina, imi pare rau ca s-a ajuns la cutit, probabil de-aia nu functionau remediile, ca erau de la bila... sa te refaci repede si sa te intorci la copii!

Honey, hai ca nu mai e mult!! curaj si sa stii ca suntem aici cu pe stand-by

virgo, am citit povestea, bine ca stiam ca se termina cu bine!! pupam mami si cazimir!!

ereena, papa bine! eu am hotarat, cand ma pun la masa mananc, poate sa urle 10 minute, acolo!! si in ultimele zile as manca ca disperata, bine ca mai vine mama pe aici si imi tranteste pe saptamana o oala de ciorba sau supa, e taaare buna.
si am eliminat complet lactatele si dulciurile. la cruditati nu prea poftesc, ca sa nu 'ma usuc' mai iau inca Elevit si iau si Ca. si am observat ca ii e mai bine, parca se chinuie mai putin cu gazele si kk.

miri, tinem pumnii pt rez. la test.

LA MULTE LUNI EVA-MARIA si speram sa-ti placa lapticul cu aroma de tort!!

eu azi merg la dr. sa vedem cum e cu umflaturica, tineti-mi pumnii, o sa-l las pe bebe singur acasa cu sor-sa, sper sa fie bine! (o sa va povestesc odata cum e cu sorsa, vad ca incep sa se adune trebile nashpa)

mao vroiam sa scriu ceva, sper sa-mi aduc aminte...

va

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Cornilia, uite si aici ceva despre motivele de a suna pediatrul: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=478. Sper sa-ti fie de folos.

Apropo de mame, a mea se incadreaza la categoria "moderne si deschise", dar saptamana trecuta, cat a stat la noi cateva zile, tot mergea din 10 in 10 minute sa o verifice pe pitica mea, tot isi dadea cu parerea ca am imbracat-o cam subtire etc. Oricum, stiu ca e din drag de ea, asa ca o iert :-)

Gina, ma bucur ca s-a terminat cu operatia, si cu durerile cumplite. Sa te refaci repede-repede, cele trei comori te asteapta!

Alina023, La Multi Ani pentru Luca nazdravan! Si petrecere frumoasa!

Ellenuta, si tie multi inainte pentru frumusica de Eva! Abia astept si eu sa implineasca Sofia o luna, sa ma invart de un tortulet!

Virgo, ce mai nastere! Asa e, merita un capitol special! Mi s-a cam zbarlit parul pe mine...deci, data viitoare, cu epidurala?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Si pe noi nechikk dureros si parturi de incepe sa planga si in somn, si are si somnul aitat, cred ca daca o tine tot asa diseara supozitor cu novocalmin ca cica e si pentru colici

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze bubulina

ce mare sunt

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

louiza, lasa supozitoarele, bea tu ceai de fenicul pana te inverzesti. asa cresc ei, nu trebe facut prea mare caz din asta;

ereena, nush ce sa-ti spun. a mea nu e extensibila de unde si aavantajul ca nu se intinde cu greutatea copilului, ca el tre sa ramana cu capul la nivelul barbiei tale si bine strans.

doc, gelozie la surioara?

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Elenuta La multi ani pentru Eva Maria! Sa cresti mare, papusa scumpa si sa fii sanatoasa si vesela mereu!

Fetelor am tot uitat sa va spun: gaza mea are fontanela cam micuta. AM observat din spital si am intrebat-o pe dr neonatolog; mi-a spus ca nu-i o problema, pana mea!
Dr de familie a micutei si ea mi-a spus ca-i cam micuta fontanela (are ~ 1,5 cm si ar trebui sa fie 2,5-3 cm), dar nu crede sa fie o problema, ii va creste capul bine. Mi-a spus sa-i dau 2 pic de vigantol/zi. Eu ma straduiesc sa nu ma ingrijorez, dar tot imi mai fug gandurile la chestia asta!

Miri multumesc, am reusit sa scot geana sau firul sau ce pana mea avea gaza in okisor: am pus muuuult ser fiziologic cu seringa (i-am tinut fortat okiul deschis, sa te tii tipete) si s-a dus

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare

Mergi la inceput