*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (145)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor eu iar am contractii dureroase regulate, dar inca sunt destul de rare, cam la un sfert de ora... Sunt oricum intense, si dureaza cam 1 minut-1 minut jumate fiecare, eu stiu ce inseamna contractii dureroase, mi-am amintit imediat de acum 7 ani de cand l-am nascut pe Andrei...
Nu stiu daca intr-adevar de data asta s-a hotarat bebe sa vina pe lume, inca mai astept sa ma conving, sa nu imi faca la fel ca azi dimineata, cand pana la urma s-au oprit contractiile...
Daca o fi totusi sa inceapa balul, va anunt si pe voi bineinteles...
Ce ziceti, s-o sun pe dr. mea sa ii spun, sau sa mai astept???

Tinna 39s+5z cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 2 zile ???

Mergi la inceput

M-as duce totusi sa-mi fac bagajul... Oooops, pana acum nu l-am facut, am tot amanat, mi-am luat tot ce imi trebuie dar nu am pus inca lucrurile in geanta...

www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 2 zile ???

Mergi la inceput

Offf, iar sunt singurica pe-aici... Nu e nimeni vad...

AMR 2 zile ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by Tinna S.

Offf, iar sunt singurica pe-aici... Nu e nimeni vad...

AMR 2 zile ???

Tinna, iubita, nu esti singurica! DU-te si fa bagajul, apoi fa un dus fieRbinte ca sa vezi cat de serioasa e treaba! ITI TIN PUMNII!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

Mergi la inceput

[red]ALINA, sa-ti traiasca Luca, sa aiba noroc in viata si sa va aduca numai bucurii!!

ELLENUTA, La multe luni! Sa-ti traiasca printesa, sa fie santoasa si iubita! Apropo...ca tu parca ziceai ca ai vergeturi...mi-am cumparat de la The Body Shop crema Body Focus Strech Mark Improver, si o folosesc de 2 saptamani. Mi se pare chiar buna. Vergeturile au inceput deja sa-si schimbe culoare, desi pe cutie scria ca dupa 4 saptamani se vad rezultate. Merita s-o incerci!

Miri, mi-au placut pozele la nebunie!! Ai niste baieti SUPERBI!!! Sa va traiasca.

NOI: De doua zile am inceput "training"-ul cu Saara in ceea ce priveste dormitul, pentru ca adormea la 3 dimineata si se trezea la pranz( cu pauze de masa, of course). A inceput sa functioneze. Azi noapte a dormit bine si s-a trezit la 9 azi dimineata. Intram si noi in randul oamenilor normali:)). Eu m-am tuns, o sa pun si poze zilele astea si ma simt foarte bine.

AAA..si vroiam sa va mai spun ce am descoperit...aparatul de ras de la Gillette, Venus Breeze, cu gel..e demential..eu care nu sunt adepta rasului...asta e super! Parca ma platesc astia sa le fac reclama

Va imbratisez cu drag, iubitele mele zuze!

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Saluti zuzici!

Am si eu niste intrebari..cred ca s-au mai discutat pe aici..dar nah...cine stie pe unde le mai gasesc (raspunsurile)..

Am o dilema in legatura cu faptul de a-l trezi pe bebe cand doarme mai mult de 4 ore...Sunt capie..am citit si mi s-au povestit nu stiu cate variante...Astia zic aici ca trebuie sa-l trezesc pe bebe la 3-4 ore sa manance...Ori el doarme asa profund ca imi este, efectiv, mila sa-l trezesc...De exemplu, azi-noapte avea 5 ore de cand nu mancase si dormea profund..m-am invartit, m-am sucit..ce sa fac..sa-l trezesc, sa nu-l trezesc...A mai avut episoade din astea cand dormea de 5 ore si era nemancat de 6...Astia zic aici ca-i scade glicemia si alti parametri vitali daca nu-l trezesti sa manance...Pana la urma l-am trezit (vorba vine)..a mancat dar in somn...de fapt a mancat dormind...asa de profund i-a fost somnul...Nu stiu cum e mai bine..Altii zic ca sa-l lasi sa doarma ca se trezeste el..Acum este important si somnul dar si sa fie hranit ... Voua ce vi s-a zis?

Acum, cu culcatul...Astia aici nu recomanda sub nici o forma culcatul pe burta, parti...decat pe spate cu capul intr-o parte ... (dupa ce s-a adoptat aceasta pozitie s-a constat o scadere mare a numarului de morti subite..zic ei...). Acum, eu am citit ca voua pediatrii v-au recomandat sa-i culcati si pe cate o parte...

Ieri a fost un inger de copil (poate ca a stiut ca e ziua lui?!)..a mancat si a dormit si a fost bine-dispus toata ziua..a avut un mic episod de vreo juma' de ora de plans, aseara..dar l-am bagat la baita si s-a potolit...si a dormit si azi noapte de a spart...

Azi pare mai "fussy"...Nu seamana o zi cu alta...

Voi ati apelat la bouncere, swing-uri..ceva? Ca ma dispera sa-l car in brate cand e marait...S-a facut si greu...Nu stiu daca nu e prea mic pentru d'astea...desi, am vazut ca pe unele scrie de la nastere pana la x luni...

Tina, tinem pumnii! Bagam fetele la treaba?

La multi ani Anca_soare! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!

Pupici multi!

Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

Cati, si noua ne-au zis la in primele zile s-o trezim pe Saara a 3-4 ore sa manace, dar Saara scadea in greutate. Dupa ce si-a revenit, n-am mai trezit-o. Acum se trezeste dupa 4,5,6 si 7 ore uneori. Daca ia in greutate normal si creste, n-are rost sa-l trezesti. Si noua tot pe spate ne-au recomandat s-o culcam si chiar mi se pare super..si asa eu eram obsedata de moartea subita!! Moasa la spital ne-a spus ca orice copil sanatos poate sa-si duca capul intr-o parte daca ii vine ceva in gura( voma, lapte), asta pentru ca am intrebat-o daca se poate ineca. Intr-o parte nu e bine sa-l culci pentru ca se poate intoarce foarte usor pe burta si e pericol MARE de moarte subita. Sper ca te-am lamurit. AAA..si eu sunt atat de stresata de moartea subita incat copilul meu nu are nimic in patut in afara de cearceaf, nici patura, nici perna, nici prosopel...dar doarme in sac de dormit, care-i place mult.

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Tina asteptam vesti de la tine, si nastere usoara daca a venit momentul

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze bubulina

ce mare sunt

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Tinna iti tinem pumnii sa fie bine daca bebele tau s-a hotarat sa vina. Poate e intr-adevar un capitol cu clopotel de Tinna.
Honey vad ca si tu, ca si mine, nu prea mai avem rabdare sa-l asteptam pe bebe. Pana la urma insa tot cand vrea el o sa vina nu avem ce face. Mie mi-a mai trecut raceala, acum ramane doar sa astept semnele. Eu nu am avut nici o contractie dureroasa pana acum dar sper sa inceapa si la mine semnele cat mai curand. De 2 zile nu mai merg la servici si imi e f greu sa stau acasa sa ma gandesc "offf, nici azi nu s-a intamplat nimic".

Eliza
Povestea burticii
Craciun 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Cati ma bucur ca esti un pic mai optimista. Baietelul tau e o dulceata si merita toate eforturile tale. Te admir ca nu ai renuntat la alaptat desi pentru tine e mult mai greu. La problemele cu somnul stiu ca si noua ne-au zis la curs sa nu treaca mai mult de 3-4 ore intre 2 mese, acum fetele cu experienta de mamica pot sa-ti spuna mai mult.

Eliza
Povestea burticii
Craciun 2007

Mergi la inceput