*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (145)*
Raspunsuri - Pagina 11
ancadragoman spune:
Tina mergi si termina bagjul,suna dr si cand sunt la 5 minute fugi la spital.
NASTERE USOARA!!!!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
stancutza spune:
Cati,
Si eu am primit instrucituni la spital sa culc bebe pe o parte. Dar presupun ca te-ai simti mai linistita daca l-ai culca pe Matei pe spate cu capul intr-o parte, daca asa ti-au zis. Asa primise si Irlandeza instructiuni.
Refritor la trezit - tot la maternitate mi-asu psus sa nu las un nou-nascut sa doarma mai mult de 5-6 ore. Si Sofia mea mai sare peste cate o masa, de doarme sase ore legat, cand si cand. Eu ma gandesc ca, se trezeste ea de foame! Si daca bebe e bine, creste, se ingrasa, e voios, cred ca poti sa-l lasi asa cum vrea el.
Apropo de somn legat, eu am primit un relax - balansoar in care Sofia pur si simplu se cufunda...doarme super-bine in el, si nu-i vine deloc sa se trezeasca! Cam cum savuram noi somnul in vacante
Iar azi a adormit de doua ori singura in el! Mie initial relaxul mi se parea un picut adancit pentru coloana ei, dar am compensat cu un prosop impaturit. Daca gasesti un bouncer sa-ti placa si sa-ti inspire incredere, eu zic sa go for it - din motivele enumerate de tine, plus cele de mai sus.
,
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
honey79 spune:
Pup zuzici.
Acum juma' de ora am facut si eu ochi. Aici e 12:15 ziua acum.
Sorm tare nasol, in reprize. Macar nu-mi mai sochez sotul, cand se trezeste dimineata si ma gaseste huhurez prin casa.
Mai nou, ma bag la 10 seara in pat cu el, citesc pana pe la 12-1 (sau ma chinui sa adorm), ma dau jos din pat, vin la calculator...mai citesc una -alta (by the way...cam slaba activitatea pe-aici,lately)...si..pe la 4-5am merg in pat.. si dorm pana pe la 11-12. Aiurea!!!
M-am trezit cu o durere de dinti super nasoala... si... mai ales in locul unde am o lucrare. Deci o durere sub lucrare cumva..zici ca as avea infectie. Da Doamne sa n-am!!
Ma doare si capul.
Si...ma simt tristuta.
Va pupic dulcic...si....Happy Valentine's Day.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
39+ sapt
Vali
AMR : 1 WEEK ???!!!
zeririlouiza spune:
Fetelor dilema daca alaptez nu am voie rosie dar daca e in ciorba nu pot manca, sau nu pot ciorba ca are bors lamuritima va rog ca nici nu mai stiu ce sa mananc
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze bubulina
ce mare sunt
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
honey79 spune:
TINA ce faci???? Iti tin pumnii, daca e sa fie in seara/noaptea asta.
Ti-ai terminat bagajul? Ai sunat doctorul?
Da-ne vesti, ceva.
Chiar ca noi am ramas cam ultimele.... de nascut.. din fetele active... pe-aici.
Unde-or fi celelalte zuzici????
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
39+ sapt
Vali
honey79 spune:
Louiza...in primul rand, a big hug pentru tine.
Daca statul cu mama ta in casa iti face rau.... nu mai sta, scumpa. Decat sa ai problemute,sa pierzi lapticul,sa faci compromisuri mari si sa fii nefericita.... mai bine lipsa.
Cat despre rosie... eu cred ca n-are nimik daca papi. Mai ales daca e in ciorbita.
Ma gandesc la ce-a zis Mirikutul nostru: daca ai papat si-n sarcina, de ce sa nu papi si acum? Eventual, incepi cu o jumatate si vezi daca il influenteaza pe bebe.
Pupici dulcici.
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
39+ sapt
Vali
stancutza spune:
Tinna, multa bafta! Se apropie marea intalnire...stim ca o sa ne tii la curent, asta si vrem, ca sa-ti putem fi aproape cu gandul! 
AncaSoare, La Multi Ani fericiti! Sa fii sanatoasa si voioasa alaturi de puiul tau!
Doculet, ai eliminat de tot de tot lactatele? Adica nici macar branza nu mananci? Si dulciurile? Of...eu tocmai am facut azi mere la cuptor, si am mancat trei dintr-un foc ![]()
Miri, multa lume te cheama si plange dupa tine pe aici cu probleme serioase ...nu stiu...cand ai tu timp si chef, poti sa-mi mai explici si mie ceva legat de somnul ala paradoxal? Am inteles ce e, dar nu prea mi-e clar cum sa-l abordez
. De ex, de regula, imediat dupa alaptat, copila e in somn paradoxal. Asta e clar, dupa miscari si dupa REM. Daca ii intrerup acest somn (de ex o pun in pat, o schimb etc), se trezeste (bine de tot, cu okii larg deschisi si uitandu-se in jur) se enerveaza si plange. Si, in cele mai multe cazuri, vrea inapoi la san, desi abia a mancat si in mod obisnuit, daca o lasam sa adoarma bustean, trei-patru ore nu mai auzeam de ea. Deci inteleg ca, deocamdata, acest somn paradoxal e bine sa nu il intrerupem , ca iritam plodul. Dar nu am inteles ce-i cu ciclurile de somn, de 50-60 minute ziceai tu? Cu alea ce facem?
Uf ... am scris prea mult si la un moment dat m-am incurcat si eu in ce scriam. Daca esti buna sa mai spui o data povestea asa, sa inteleg si eu odata si s-o adaug la dosarel!!! Multumesc frumos!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
zeririlouiza spune:
mersi mult honey, ma tot gandesc ce sa fac cu mama, sa ma mut sa vad
si asa e cam ofuscata ca azi nu a pus mana pe bubulina, a venit de dimineata dupa ce am avut acea discutie si nu am vrut sa i-a dau ca plangea
tu vad ca tot 2 in 1, oricum iti doresc nastere usoara ca nu se stie cand va fi 
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze bubulina
ce mare sunt
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
honey79 spune:
Cati,scumpa.... pupi dulci si tie si imbratoseli cu drag.Ma bucur sa vad ca te simti parca un pic mai bine, mai linistita,din cuvintele asternute reiese ca ai depasit oarecum depresia urata.
Eliza scuze..am uitat ca si tu esti aici, cu noi..cu mine si cu Tina. Sa speram ca se intampla si la noi curand momentul.
Mie parca mi-ar placea data de 18 Februarie. Not to mention..that is the President's Day... dar... parca e inca, in zodia Varsatorului...nu?
Zuza si eu. ..tara arde si baba se piaptana,ceva de genu asta sunt eu acum.
V-am pupat.
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
39+ sapt
Vali
Tinna S. spune:
Fetelor tineti-mi pumnii! Plec la spital... de data asta se pare ca e pe bune, contractiile sunt tot mai dese si mai puternice... Bebe s-a hotarat sa vina... Am vorbit si cu dr. mea, a zis ca vine si ea...
Va pup mult, stiu ca sunteti alaturi de mine!
De-abia astept sa ma intorc aici la voi in calitate de proaspata mamica!
Tinna
39s+5z cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 2 zile ???