*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (144)*
Raspunsuri - Pagina 7
Laura Ioana spune:
Gabritza FELICITARI!
Shose Ma bucur ca a sosit si momentul tau! Sa nu te temi, suntem toate langa tine!
S-a dovedit ca bubitele Theei erau intradevar dermatita atopica si dr mi-a dat o crema Advantan cu care sa o dau o sapt. Daca nu-i trec bubitele intr-o sapt ne trimite la dermatolog Am cumparat si apa termala Avene si o dau mereu (plange mititica, cred ca din cauza ca-i rece).
Fetelor unde scrie de ce a fost nevoie sa faca cezariana Shose?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
nemary spune:
Shose, iubita, cred ca ai nascut deja. ne rugam la DD sa fie totul bine, sa vina lapticul repede si sa ai o refacere cat mai rapida. pupam fetele.
Shose
Mari de Daria Maria
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
creata2008 spune:
Nu scrie, ne-a dat Laurici sms-ul de la ea. Dar spusese Larisa acum ceva timp ca e posibil sa intre la cezariana, datorita faptului ca are soldurile inguste, iar Mariuca ei e mare. Deci, cel mai probabil, asta a fost motivul.
O sa treaca si problema cu dermatita aia pacatoasa. Eu inca o urmaresc pe Mariuca sa nu mai faca tampenia aia de piodermita, pe care a luat-o din spital. Si o verific in fiecare seara, la baita.
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Fetelor unde scrie de ce a fost nevoie sa faca cezariana Shose?
ceska777 spune:
Stancutza,
tocmai am vazut poze cu Sofia ca sa vad ce podoaba capilara are... La Benji ma asteptam sa fie chel, adica la baieti in general si doar fetele sa fie pletoase. Nu stiu de unde asa idei la mine....
Si mi se pare ca Sofia ta seamana cu Benji al meu, mai ales in poza cu mirarea....... Dar fiind fata e mai frumoasa Sofia!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 saptamani
http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
...aaaaaaaaaaa si noi il uscam pe Benji cu foenul. E atributia lui tati care inca nu are curaj sa ii faca el baie. El il spala pe plete cu baby shampoo si apoi i le usuca si il mai alinta si pe tot corpul cu aerul cald de la foen, mai ales la pliuri.
Ceska, mamica de Benji
Ellenuta spune:
creata superba mariuca!!! ce mutrita dulce are!! he he .. cantarul meu este la fel ca al tau!!
ce o face shose?? nu stiti nimic de ea?
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
ceska777 spune:
Inca ceva...poate imi rapsunde repede vreo zuza....azi Benji a dormit toata ziua aproape. Hranit, somn , hranit, somn...si nu a mai fost demult asa cuminte. Sau o fi semn de boala?????? Stie cineva? Acu doarme iar de 2h in conditiile in care a toto dormit azi...
Ceska, mamica de Benji
Ellenuta spune:
am gasit-*o pe blogul tipului cu "nopti albe .."
Intr-o seara, saptamana trecuta, eu si sotia mea eram in pat. Dupa ceva timp eu am inceput sa devin infocat .... cand ea a zis:
- Nu pot acuma, nu sunt dispusa ... As fi vrut numai sa ma tii in brate.
Am intrebat:
- CUM ?!?! Ce ai acuma?
Iar ea a zis cuvinte de care fiecarui barbat de pe planeta ii este teama sa le auda:
-Tu, pur si simplu nu intelegi nevoile mele emotionale pe care le am e ca femeie, ca sa pot sa-ti indeplinesc nevoile tale fizice ca barbat.
La privirea mea nelamurita, ea a raspuns:
- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci nu numai din cauza celor ce fac cu tine in pat ?
Intelegand ca in seara acea nu va fi nimic, m-am intors si am adormit. In ziua urmatoare l-am sunat pe seful meu si mi-am luat o zi libera, ca sa petrec timpul cu ea.
Am luat masa afara, iar apoi am dus-o intr-un centru comercial mare la sectiune cu haine de dama. Am insotit-o pana ce ea a probat cateva costume scumpe. Nu a putut sa se hotareasca ce sa aleaga, astfel ca am zis sa le luam pe toate.
A vrut si pantofi, care sa se asorteaza cu costumele, astfel ca i-am zis sa aleaga cate o pereche pentru fiecare costum. Am ajuns si la sectiune cu bijuterii, unde i-am luat cercei cu briliante. Ce sa va zic ... era tare entuziazmata.
Precis s-a gandit ca sunt la un pas faliment. Am crezut ca ma pune la proba cand a cerut sa-i iau si o fustita de tenis desi nu a jucat tenis niciodata.
- Da, sigur, iubita.
Aproape ca era in extaz. Zambindu-mi, in sfarsit a zis:
- Cred ca asta ar fi totul. Putem merge sa platim la casa.
Eu, abia m-am abtinut cand ii am zis:
- Nu pot acuma, nu sunt dispus.
Fata i-a devenit palida, falca i-a "cazut" si a zis:
- Cum ?!?!
- Am vrut numai sa tii aceste lucrurile in brate ceva timp ... Tu pur si simplu nu intelegi problemele mele financiare pe care le am ca barbat, ca sa fiu in stare sa indeplinesc nevoile tale pe care le ai ca femeie sa faci cumparaturi. Si tocmai atunci cand a avut privirea ca si cum ar fi vrut sa ma omoare, am adaugat:
- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci numai din cauza lucrurilor pe care ti le cumpar?
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
nemary spune:
mitshule, cum mai esti? te-ai mai linistit? cred ca toate trecem prin clipe grele din diferite motive si am vrea sa fim singure. pupam fata si pe bb C
Mari de Daria Maria
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
godzila spune:
Va multumesc pentu urarile voastre de ieri.
Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE