*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (144)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Creata tie si Mariucai Deci si in spitalele din Bucuresti este nenorocita de piodermita? Sper sa nu fie nevoie sa o tot chinui si sa fi avut o forma usoara (si a mea a avut destul de usoara, cand iesisem din spital mai ca nu mai avea).
Ne pregatim de baita si puiul meu ma acapareaza cu ttul dupa (nu adoarme nici impuscata, pana pe la 11,30)).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, am reusit sa termin povestea!!! ufff, a fost si bebe cam agitat azi, a venit pediatrul, ne-a vazut si masurat si verificat

lungime 57 cm (LalaD, ti-am ajuns din urma voinicul!!)
greutate 4,700
perimetru cranian 38,7
perimetru toracic 39

ca Fat Frumos, avantaje si dezavantaje, am trecut la alta marime de haine, e din ce in ce mai greu de tinut in brate..

ce ma supara/bucura e ca mai are ince rosu in gat -il are de la externare. bucuria e ca mi-a spus dr. ca faptul ca il are inca si noi nu ne-am dat seama inseamna ca face fata bine, daca mananca, ia in greutate si nu e foarte bazait, s-ar putea sa nu avem probleme mari la raceli usoare de acum inainte.

trebuie sa ne hotaram si ce vaccin vom face, dar asta abia peste o luna si ceva zile (de fapt o luna noi implinim vineri)

de la Shose ceva vesti? (vad ca Ioana si Honey inca sunt pe baricade pe forum...)

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)

www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Monica Doc, am vazut poze cu Serbanel poeto-ingineru' si am citit si cele 2 acte ale povestii... astept restul... pana aici mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

greta4you si eu mi-am cumparat batista bebelusului dar mi-e tare teama s-o folosesc .. pipetele alea par asa mari ptr nasul lui bebe .. zici tu s-o folosesc fara teama .. pai cum intra alea in nasul lui bebe .. sau i le pun asa aproape de nari?? pls

mitsule sotu meu a cumparat de la o "marmacie" helpnet .. e una chiar in cora, parca ..

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

sunt furioasa...mi-au inghitit ditai mesajul!!!!

reiau:

Felicitari mami Gabritzza!!!

Shose ! Iar dak ai nascut deja, sa fii fericita mamico!

Honey, curaj! Iti povestesc dupa ce nasti povestea peripetzioasa a nasterii lui Tudorash!

Iry si eu am fost in suferinta asta noapte...interval de teroare: 22.20 - 01; 03-05...tacam complet: chirait, urlet, papat, ragait, kk, schimbat cu urlat, sughitat si repetir...potolit deodata, fara semne prevestitoare. Ma declar insa vinovata: am ras ceva prune uscate in speranta unei cufureli mai consistente dar efecte a avut doar la bietul Tudorash!
Oricum am inceput sa dorm si eu ziua: intre 16-18 (cu Ozi), seara intre 20-21 si mai ciupesc o atzipeala si pe la 12 noaptea (il pasez pe Tudor sotzului).
Cat despre lapte praf si pe noi ne-a batut gandul asa la miez de noapte...inca nu s-a finalizat intentia dar dak e nevoie o fac fara regret...nici Fulga nu produce cisterne de lapte (la un supt continuu de 2 ore am tzatzele funditze).

mami de Ozi si Tudorash

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Cretzule, Mariuca este o frumusetze!

mami de Ozi si Tudorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

offff .. ce nervi am ... eu eram aici la calculator si am auzit-o pe bitzi tipand .. cum vreau sa-i fac un program, o las sa tipe un timp si apoi ma duc la ea sa vad ce are .. s-a potolit imediat dar de ce credeti voi .. socrella a luat-o in brate .. asa m-am enervat pe ea .. i-am spus de 100 de ori sa nu mai ia copilu in brate cum face oaaaa .. ca bb va transforma asta in arma ..

sunt foarte furioasaaaaa!!!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Da, si au mai stat si cate 2 in patut! Groaznic!

Mariuca a iesit cu 5 ubite din spital... deci nimic grav. Dar piodermita e pacatoasa pentru ca se intinde rapid, e foarte contagioasa! De-asta trebuie urmarita atent.

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Creata tie si Mariucai Deci si in spitalele din Bucuresti este nenorocita de piodermita? Sper sa nu fie nevoie sa o tot chinui si sa fi avut o forma usoara (si a mea a avut destul de usoara, cand iesisem din spital mai ca nu mai avea).
Ne pregatim de baita si puiul meu ma acapareaza cu ttul dupa (nu adoarme nici impuscata, pana pe la 11,30)).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Tudoras incepe sa construiasca gardul deja? Pentru curtea ulterioara? Hai ca o las la un film cu el...

quote:
Originally posted by grati.ela

Cretzule, Mariuca este o frumusetze!

mami de Ozi si Tudorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, sunt inca aici! E totul ok! A fost alarma falsa. O sa va anunt cand plec spre spital. Pupici gazelor frumoase!!!

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput