*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (144)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Shose , Numeioana , Honey NASTERE USOARA SI BEBEI SANATOSI !!!!!!!

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria

Andrei cu familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Dar in curand va fi tulburata oaza mea de liniste, ca bebe doarme deja de 2 ore si jumatate si sanii mei au inceput sa curga... Stand si citind, am inceput sa imi "sug" tricoul unde e ud de lapte, fara sa imi dau seama.. Asa pofta am de dulce... Am innebunit de tooot!




Mitsu,

vad ca te tii tare cu dulcele asta...eu una mananc in fiecare zi ceva dulce. Adica gem dimineata, fructe uscate mai incolo, biscuiti sau "Prajitura casei" mai spre seara etc...evit totusi ciocolata, desi m-as baga la o amaruie . Dar in rest, am tot prestat. Mi se pare normal sa simti nevoia de dulce, cu toata oboseala acumulata. A! speculoos nu au cioco, sunt mai mult gen "turta dulce". Si eu mi-am mai cumparat si Kinder Country parca, cu o foita subtire de cioco deasupra si o umplutura cu cereale inside. Nu am observat la Sofia cine stie ce colici, pe care sa-i asociez cu "regimul" meu zilnic.


Imi pare rau ca nu te simti mai bine din cauza starii de ieri...ti-as recomanda sa citesti, daca nu ti-a cazut sub mana deja, "Cum sa NU fii o mama perfecta" - e o carte haioasa, scrisa de o englezoaica, Libby Purves. Ideea e ca iti da niste "tips" pentru a fi o mama buna, fara sa renunti de tot la identitatea ta ... asta apropo de senzatia de libertate la care ai tanjit!


Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Lala_D, greta4you, multumim de raspunsuri.
Stancutza, nu stiu daca o sa citesc asa ceva, nu e genul meu si umorul nu isi are locul aici. Scuza-ma, stiu ca incerci sa ma ajuti, dar azi sunt mai morocanoasa pe tema asta.
danybv, pai cand are colici nu o tii la san? Chiar daca nu suge, simpla stimulare a sfarcurilor creste productia considerabil... Dupa "joaca" de ieri imi curg sanii mama mama... In plus, se calmeaza daca o tii in brate si iti simte caldura si sanul...



www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mitsule! iesi din raionul pt diabetici! cat alaptezi sa nu te puna sfantu sa mananci dulciuri cu indulcitori! nu sunt recomandati. nici in sarcina - dar mai putin - insa in alaptare sunt de-a dreptul interzisi. nu vrei nici tu si nici bebe caderi de glicemie. pune mana si mananca dulce, compoturi, fructe uscate, biscuiti, ce-o fi, ca n-o fi foc. t eocupi de chestii fara zahar dupa ce termini cu alaptatul. si e PERFECT NORMAL sa vrei dulce. e cea mai rapida metoda de a incarca bateriile.

sacha urla! evident ca urla, de ce n-ar urla? doar pt ca visam la un pic de somn cu el? ash!

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Mitsu-bishu cand are crizele de colici o tin la san , eu beau ceai de stimulare a lactatiei , ei ii dau si ceai pentru colici si picaturi SabSimplex etc . Am incercat cam toate variantele posibile care se aplica in cazul lor (colici) dar de 2 zile este tare rau .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria

Andrei cu familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am avut si noi controlul pediatric: greutatea a depasit pragul celor 5 kg - 5.o80 gr , lungime 57 cm, fontanela ok, solduri ok, putica si testicule ok, bebe dezvoltat armonios , alimentatia ii prieste
Mai avem o fornaiala dar e cauzata probabil de narile micute deoarece nu are mucozitati. Buricutul un pic iesit in afara nu este hernie asa cum imi era mie frica si probabil in luna urmatoare cand vor creste si muschiuletii abdominali se va absorbi cu totul .
Am discutat si problema vaccinului de 2 luni ii voi face infrarix hexa pe care il voi cumpara maine. Schema este : 2luni, 6 luni , un an hexa si 4 luni, 8 luni infrarix penta.
Vaccinul il voi administra dupa botez ( 1 martie) deci cu o saptamana dupa implinirea celor 2 luni

Problema este ca atat sotul cat si piticul mare sunt raciti si stau cu teama sa nu ia si Andrei.


O zi excelenta !
Lala.


Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

HONEY, facem galerie???
Numai ce am citit mesajul f emotionant din cap trecut, am sarit pana aici sa va felicit pt 39 sapt si sa iti urez curaj ca se apropie marele moment si deja aud ca se face galerie pt. tine. Ma rog pt tine sa treci usor peste tot ce o fi de trecut pana il ai pe bebe in brate si sa iti doresti inca multi mici texani care sa va umple casuta!!!!!!!!!
Merg sa mai citesc cat doarme Benji!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Irinouka,
am vazut ca se dezbate metoda de ragait "ceska". M-am laudat si sotului ca e in dezbatere o mica contributie a mea: dar tre sa ii multumesc si eu vecinei mele de la care am pontul! Sper sa reuseasca la fiecare din voi, noi deja incepem sa facem nesolicitati ca purcelusul cand il ridic pe umar. Sper sa ramana asa. Eu ii tot zic lui Benji sa profite ca mai incolo nu o sa se mai roage nimeni de el sa ragaie o sa atraga numai priviri piezise!
O problema a mea: de ieri seara incepe sa miroasa scaunul putin mai puternic la Benji..... si e cam moale si mult odata. Asta in conditiile in care face mai des kaki seara decat peste zi. Ce ziceti voi de asta? Vineri vine moasa si ii pun un pampers sub nas ca sotul zice ca mi se pare!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Dani, exact ce ti-am spus si eu, nu dispera, ca nu esti invizibila. Numai ca acum sunt o gramada de probleme, iar cand urla bebelu' si tu esti logata, sa scrii un mesaj, nu stii ce sa faci mai repede. Pupam fetele tizele si continua sa scrii, sa ne spui ce faceti. IMi pare rau ca aveti colici si ca nimic nu merge. Noi deocamdata am scapat de partea asta urata. Hai ca nu mai e mult pana departe! Tinem pumnii sa scapati mai repede de ei! Poze noi avem?

Am mai pus si eu niste poze noi la http://www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/

Apropos de ce ma intrebase Ellenuta... daca am scos-o pe Mariuca afara. I-am raspuns ca pediatrul m-a sfatuit sa nu iesim pe ceata, si, cel mai indicat, la primele iesiri, sa fie soare afara. Asaaaaaa... un fel de never say never. Ieri a trebuit sa iesim pana la doctor, ieri dimineata. Adica pe ninsoarea aia de ziceai ca suntem la mijlocul lui decembrie!!! Am spus ca niciodata nu ii voi pune copilului meu ceva pe fata, dar ningea atat de tare, iar Mariuca dormea, incat pentru cele 20 secunde din masina pana in policlinica, i-am pus un prosopel pe fata. Asa ca prima iesire a fost pe ninsoare, i-am pus si ceva pe fata (ce-i drept, pentru foarte scurt timp, dar oricum), asa ca va inteleg perfect cand povestiti ca aveti accese pe care nu credeati ca le veti avea vreodata fata de propriul copil. Plus ca, nu uitati, noi inca nu ne-am reglat din punct de vedere hormonal...

Deci, fetelor-cochetelor-frumoaselor, nu disperati! De-abia am inceput distractia care duce spre scutece!

Creata 1 cu Creata 2
Poze la http://www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/
Povestea nasterii la http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115925
Avem 20 zile!
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Pai sa fie cu noroc si... la cat mai multe kilograme peste cele 5!!!

quote:
Originally posted by Lala_D

[b]Am avut si noi controlul pediatric: greutatea a depasit pragul celor 5 kg - 5.o80 gr , lungime 57 cm, fontanela ok, solduri ok, putica si testicule ok, bebe dezvoltat armonios , alimentatia ii prieste

Mergi la inceput