*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (144)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ma simt grozav!

1. am facut azi prima iesire cu caruciorul, in parc. sunt stangace rau la manevre dar am reusit sa il bag in lift, sa il car pe scari, sa alea-alea fara sa dau cupilul afara din el. iar in primele 5 minute de dat cu nasul de aerul rece, palugelul a adormit, ceea ce face si acum. superba inventie, iesitul afara. pt somn. poate o sa incerc si in noptile cu circ, hahaaaaaaa!!!

2. l-am cantarit si are 3,920 kg. la 3 saptamani. greutatea asta o raportez la ce? la cea cu care a iesit din spital, nu (3,200 kg)? nu la cea cu care s-a nascut (3,350 kg). oricum, mi se pare ca a luat bine. poate prea bine. hmmmmm! copilul meu pe care-l credeam subnutrit e cumva obez? :-)))))))))))))) GLUMA!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Laura, nu cumva sa ii dai iubitei de Thea cu crema aceea, poate avea urmari f grave!!!

Incearca Atoderm sau Cicalfate de la Avene sau Trixera tot de la Avene, sau Stelatopia de la Mustela! nici la adulti nu as folosi cortizin dar la unb bebe de o luna. noi am obtinut rezultate ff bune cu astea!

Cornilia, dupa cum descrii si voi aveti dermatita, puteti folosi cremele de mai sus cu incredere!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

cristina, bun venit printre zuze! sa iti creasca piutii mari si furmosi! te asteptam cu cat mai multe postari.

ange (misto faza cu cele 2 bucati de cioco, ce erau, de fapt, 4. parca ma auzeam pe mine vorbind!), lala, ven, gatta, creata, tinna, !!!

irina de bebe rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Christina-m, te-am trecut pe listuta cu mamici pe pe prima pagina. Mai spune-ne care a fost ora nasterii, nr. de saptamani la care ai nascut si data nasterii tale, ca sa pot completa datele din listuta.

,

Tinna 39s+4z cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 3 zile ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Laura, nu cumva sa ii dai iubitei de Thea cu crema aceea, poate avea urmari f grave!!!

Incearca Atoderm sau Cicalfate de la Avene sau Trixera tot de la Avene, sau Stelatopia de la Mustela! nici la adulti nu as folosi cortizin dar la unb bebe de o luna. noi am obtinut rezultate ff bune cu astea!

Cornilia, dupa cum descrii si voi aveti dermatita, puteti folosi cremele de mai sus cu incredere!

Mare, Munte, Flori

Cosuletele de grasime de care vorbesc eu sunt sub piele, nu se simt in relief si sunt cauzate de hormonii materni. Apar la nastere si se numeste acneea bebelusului.
Nu-i vorba de dermatita.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irinouka

ma simt grozav!

1. am facut azi prima iesire cu caruciorul, in parc. sunt stangace rau la manevre dar am reusit sa il bag in lift, sa il car pe scari, sa alea-alea fara sa dau cupilul afara din el. iar in primele 5 minute de dat cu nasul de aerul rece, palugelul a adormit, ceea ce face si acum. superba inventie, iesitul afara. pt somn. poate o sa incerc si in noptile cu circ, hahaaaaaaa!!!

2. l-am cantarit si are 3,920 kg. la 3 saptamani. greutatea asta o raportez la ce? la cea cu care a iesit din spital, nu (3,200 kg)? nu la cea cu care s-a nascut (3,350 kg). oricum, mi se pare ca a luat bine. poate prea bine. hmmmmm! copilul meu pe care-l credeam subnutrit e cumva obez? :-)))))))))))))) GLUMA!

irina de bebe rares

Irinouka, exact asa facea si Andrei al meu, adormea imediat cum il scoteam la aer... Dezavantajul era ca imediat cum ma intorceam cu el in casa se trezea, si avea fortze proaspete de urlat... Oricum Andreiushul meu a fost terorist mare la capitolul asta, stiu eu ce vorbesc...

Felicitari pentru bb Rares cel grasunel (intr-adevar cresterea se raporteaza la greutatea cu care a iesit din maternitate), stai linistita ca nu e obez, pur si simplu a crescut foarte bine...

fata si bebicul,

www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 3 zile ???

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Si azi fac ceva pt MINE: LA ORA 4 AM PROGRAMARE LA COAFOR!!!!!

Felicitari Angi!!!
Vreaaau si eu! Eu nici macar nu m-am mai vopsit in sarcina asta, mi-a fost frica pana la urma, desi as fi vrut... Sunt nevopsita de muuulte luni... De-abia astept sa ma duc la coafor dupa ce nasc...

AMR 3 zile ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Lala, daca e asa, atunci e norocul vostru!!!

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Honey se apropie si momentul tau. Parerea mea este sa nu mai iei nospa sic and o sa vre bb sa iasa atunci sa fie.

Gina multa sanatate si o operatie cat mai usoara.

Eliza, hai nu fi suparata, gandeste-te ca mai sunt doar catva zile si o sa iti tii minunea in brate.

Cati, nu esti singura in aceasta situatie. O cunostinta de-a mea si-a hranit primul bebe timp de 8 luni cu lapte muls si dat cu bibe din acelasi motiv ca si tine, nu vroia sa suga, refuza sanul. A fost greu dar acum este mare. Am vazut si pozele cu mofturosul…asa baiat frumos sa nu vrea tatica …. of,of

Laura Dimitris medicul cu care amnascut mi-a recomndat spalaturi cu ceai de pelin+galbenele, dimineata si seara. MetodA cea mai buna(si daca vrea sotul sa tea jute) este cu un scaun in cada, ceaiul il pui intr-o sticla in al carui dop ai facut o gaura, iar sotul toarna exact pe cusatura. Dupa aceea pui unguent Carpicon pe o compresa sterila si o asezi pe cusatura. Alte recomnadari: sa nu stau decat pe partea opusa cusaturii, in fund nici macar pe colac, timp de 2-3 saptamani.

Mari de Daria Maria

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by christina-m

Salutare!

Sunt si eu o mamica de ianuarie si as vrea sa ma alaturi grupului vostru.
Mihnea s-a nascut prin cezariana pe 11 ianuarie, cu 3400gr si 53 cm, apgar 9/10. Acum, dupa o luna, are deja 4800 gr si vreo 57 cm, dupa cum l-am masurat eu (oricum hainele de 56 cm ne sunt cam mici deja).

Cristina, Matei (29.10.2005) si Mihnea (11.01.2008)

www.flickr.com/photos/23364764@N07/?saved=1" target="_blank">POZE

bine ai venit ce baiat mare ai si ce mult a luat in greutate. sa va traiasca si sa creasca mare si sanatos.

Mari de Daria Maria

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput