Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 16
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Sim acelasi plans ca si in masina la intoarcere.
Noapte buna
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Noapte buna.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
Sabina spune:
Cecilia, noapte buna si pupam un bebe suparici.
Gabitz, eu ar fi trebuit sa fac mai multe pzoe...dar cand a inceput sofia cu fandoseala am bagat aparatu la loc, pacat.
sa nu mai spui chestii de genu naspa etc, mie mi-a placut f mult de tine si sper sa vii cu amandoi copiii data viitoare!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Greyeras,
Si mie imi pare bine ca ne-am intalnit asa de multe mamici. Ce nu am apucat sa va spun e ca era un domn la una din mesele din spate si a intrebat-o pe Violeta, imediat dupa ce am aparut noi, ceva de genul daca e un loc de intalnire pt mamici si bebici, a intrebat-o dc a auzit de site-ul desprecopii.com
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
ANDREEA11 spune:
Fetele are si temperatura!!!!!!!
a avut 38, 7 si am bacat novocalmin. am sunat la dr si mi a zis ca dc nu i scade in 1/2 ora sa-i fac imapchetari acum jum de ora ii scazuse la 38,2. Mai astept.
Mi-a zis sa-i fac laptele cu zeama de orez si sa-i dau smecta. Nici nu stiu daca sa-i fac baie!
de schimbat laptele stiu ca dureaza, adik sa-l trec pe lapte fara lactoza. tineti pumnii!!!!!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
Roxana_G spune:
Deci nu ati pozat-o pe Gabitz sau a vrut ea sa ramana la secret?
Sper ca nu v-ati speriat de Sofia. Eu zic sa va bucurati ca nu am venit eu cu Alex.
Sabina, poate si Gheo a fost obosit. sa ii treaca supararea de la micul accident. Si Andrei se mai azvarle asa de imi scoate dintii.
Cecilia, noapte buna si linistita. Mititelul Cristian. Poate asta are si al meu.
Andreea11, neaparat treci pe lapte fara lactoza, la asta nu se face trecerea treptat. Smecta i-ai dat? Se poate pana la un plic pe zi. Scaune a mai facut?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
ANDREEA11 spune:
scaun nu a avut de la ora 4.30, si a suportatat supozitorul f bine. Cred ca i-a scazut nitel si febra, va zic peste vreo ora. Sa i fac baita, sau mai bine sar peste ea azi???????????????????????
a avut 3 scaune apoase rau, a vomiatat o data
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
Roxana_G spune:
Andrei maraici e la o mica motaiala. Cand ma gandesc ca o luam de la capat cand se trezeste...Nici nu l-as mai trezi, dar nu i-am mai facut baie nici aseara de atatea urlete si maine il duc la doctor. Savurez cateva minute de liniste, timp in care Alex se joaca la calculator. L-am chemat pe taica-sau, cica vine mai devreme.
Sim, daca tot s-a culcat Cecilia, te rog spune cum plangea Cristian in masina ca poate ma lamuresc si eu daca la noi plansul o fi tot de la dinti.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
angipangi spune:
quote:
Originally posted by afibebe
vreau sa va intreb si eu ceva.
ce parere aveti de PREMERGATOR????
Cristi a primit unul ieri de la sora mea.l-am pus ft putin si piticul a fost ft incantat.
a butonat continuu si chiuia de fericire.
sta ft bine in fundulet si cand l-am luat jos a plans.numai acolo se uita.
nu l-am pus pt a pasi.nici nu ma gandesc la asta acum.
am auzit de la o prietena ca nu sunt recomandate de medici.
care e parerea voastra?
o zi buna tuturor.
eu l-am folosit si la baiat si am sa-l folosesc eu cred ca mi-a ajutat baietelul ca.. a mers repede singurel.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
quote:
mamica de ANGELIK-MELANY http://blingee.com/profile/dorateodora
sim_stoian spune:
Rox, urla rau de tot, cat putea de tare, abia mai respira saracutul. Era un plans nervos, nu ii trebuia nimic. Si nici nu aveam unde sa opresc masina, eram in Unirii in intersectie.
Ma duc sa spal cupilu revin dupa ce adoarme.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
Sabina spune:
bb al meu inca doarme.....nu-sh ce fac eu cu el in seara asta.
Andreea, daca nu alaptezi cred ca laptele fara lactoza e obligatoriu.
eu nu i-as face baie, in sear asta, oricm l-ai spalat la popou de cate ori a facut kk, nu?> lasa-l in pace cu baia in seara asta.