Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana_G spune:
Vazut poze de la intalnire, aratati minunat mamicilor, toate. Nu mai zic de bebei, zici ca sunt de revista. Dar am vazut acolo o domnisorica scumpa foc, abia astept sa vad ce imi povesteste ea ca sigur spune mai mult decat spuneti voi.
Sabina, m-am prapadit de ras de situatia cu doamna eleganta si facutul cu mana. Iacata ca se mai intampla. Oricum chiar mi-ai inseninat seara asta...ca la noi e tare greu.
Alehiam, si asta e tare, restaurant pentru mame cu bebelusi. Ce distractie am ratat azi.
Andreea11, multa sanatate. Si cum ziceau si fetele e de mers la doctor. Ai grija cu hidratarea.
Pinacolada, a fost si mai rau dupa mesajul postat, e rau si acum dar nu chiar asa. Maine il duc in urgenta la dr lui.
Greyeras, fetele au tot discutat despre caderea parului, sigur te ajuta ele. Mie nu imi cade dar arata rau, e uscat si se incurca usor.
Dupa cum ati inteles printre randuri asa, situatia nu e ok. Eu ma simt cam rau, cred ca e viroza. Ma doare capul si ma simt cam lesinata. Poate si de oboseala. Andrei m-a speriat cat si cum a putut sa planga, am si sunat pediatra si ma duc maine cu el la urgenta. Cam asta. Va pupic si va doresc noapte buna. Nu cred ca mai intru pe forum in seara asta, abia astept sa ii culc si sa stau si eu in pat.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
betty78 spune:
Sabina imi pare bine ca te-am cunoscut "live" si sper sa ne vedem cat mai curand.
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
bebeka spune:
Buna seara tuturor!
Ma bucur tare mult ca v-am cunoscut si asa fata in fata !
Am intrat de abia acum pt ca am fost cu fata afara,apoi am mai trebaluit pe-aici nici nu stiu cand s-a facut seara.
Mi-a placut f mult intalnirea de astazi si imi doresc ca macar cat mai stam acasa cu bebicii sa organizam mai des aceste intalniri.
Regret ca nu am socializat mai mult si cu cealalta masa dar data viitoare cerem sa faca o masa rotunda sa ne vedem si sa vorbim toate .
.
Va pupam si multumim frumos de complimente!Sa stiti ca nici una nu a fost mai prejos!
Plecam la baita nu stiu daca mai apuc sa intru.Cred ca maine pun si eu pozele,ca sa vedeti si cum aratau spaghetele pe care le-am mancat.
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
Sabina spune:
OOof, Roxana...te cred ca te-ai speriat cu Andrei. Poate sunt dintisorii totusi. saracutul, mamica necajita. Intr-adevar, o sa-ti povesteasca Sofia mai multe :)
Si Gh a plans azi f f mult de cand am ajuns acasa, in nicio zi nu a mai facut asa. Si a vruit incontinuu la san. E adevarat ca situatia nu era asa nasoala pana nu i l-am dat putin lui tati sa-=l mai distreze...si asa bine s-a distrat, ca a tras ditamai buza in maxilarul sotului. Sa te tii isterii!!!
acu doarme...sper ca macar juma de ora sa doarma.
Betty....parca o vad pe Sofia la vasrta asta. Idem Greyeras. nu stiu...rabdare(fara tutun), asa sunt unii copii, mai treziciosi....
Plimbare pe-afara cat incape, si asta ajuta.
si mai e ceva, somn in timpul zilei , ca am obs ca ziua dorm mai bine bebeii cu mama langa ei.
si daca nu sunt supraobositi, dorm mai bine si noaptea....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
Betty, si eu ma bucur mult mult ca te-am cunoscut!
intr-adevar, m-am simtit ca in familie, asat e, a fost spatiul cam micut acolo....dar parca intalnirea asta cu bebelusi cu tot a fost cea mai hot din ce-am apucat eu pana acum, copiii astia stiu sa faca atmosfera, nu gluma
Sper ca nu v-ati speriat de fimea...hihihihihi.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
sim_stoian spune:
Greyeras, am luat fier si Elevit, alaptez exclusiv. Trataqmentul de la Kallos e intr-o cutie verde mare, e cu placenta si bambus, il gasesti in Cora/ Carrefour si costa cam 10 ron.
Si mie imi pare bine ca ne-am intalnit asa de multe mamici. Ce nu am apucat sa va spun e ca era un domn la una din mesele din spate si a intrebat-o pe Violeta, imediat dupa ce am aparut noi, ceva de genul daca e un loc de intalnire pt mamici si bebici, a intrebat-o dc a auzit de site-ul desprecopii.com
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
gabitz78 spune:
betty - pai ce sa pozeze la mine? ca eram si naspa si fara copil....dar data viitoare nu mai vin "nepregatita".acum am studiat concurenta..stim la ce sa ne asteptam!
va spun eu ce-o sa zica sofia...."mi-a dat doamna de la bar ceva pe gratis!"
rox - multa sanatate!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
cecilia L spune:
Sabina, am reusit multumesc.
Eu nu cred ca mai intru in seara asta, Cristi plange cu pauze de jumatate de ora, sigur de la dinti.... Sim acelasi plans ca si in masina la intoarcere.
Noapte buna
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
betty - pai ce sa pozeze la mine? ca eram si naspa si fara copil....dar data viitoare nu mai vin "nepregatita".acum am studiat concurenta..stim la ce sa ne asteptam!
va spun eu ce-o sa zica sofia...."mi-a dat doamna de la bar ceva pe gratis!"
rox - multa sanatate!
gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Gabitz, tu ai studiat treaba acum, dar in martie te asteptam cu bebelina sa vedem si noi dulceata. Si de ce spui ma rog ca erai naspa???
Sabina, Sofia a fost mortala, mi-a placut tare mult de ea. Sper sa o mai aduci, daca vrea sa mai vina. Am vazut ca acum a spus ca nu venea daca stia ca nu e distractiv, dar sper ca pana la sfarsit si-a schimbat parerea.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list