Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Acum intrebare, cum imi salvez si eu in calculator pozele puse de Sabina?

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna seara fetelor
am vazut si eu pozele de la intalnirea voastra si mi se pare extraordinar cate prietenii se pot lega prin aceste forumuri.
Superbi bebeii de sept - oct, niste minunatii.
Vroiam sa va intreb daca se mai confrunta careva cu caderea parului. Eu sunt de-a dreptul disperata din aceasta cauza, cam de 3 saptamani imi cade parul groaznic. Sa fie oare din cauza sarcinii? Voi ce faceti ca sa combateti caderea parului?
Si fetita mea se trezeste des noaptea ca tot vazui discutii pe aceasta tema. Am vorbit cu pediatrul pt ca este un program care pe mine ma termina eu alaptand-o si mi-a spus doar sa-i dau supliment de lapte praf sa nu introduc cereale pt ca este deja grasuta, are la 4 luni si 2 saptamani 8 kg. Precizez ca diversificarea o vom incepe la 5 luni.

Cristina mamica fericita de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Greyeras, eu am luat fier si am folosit un tratament pt par de la Kallos. Dupa cateva aplicari s-a remediat considerabil situatia.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Greyeras bun venit in clubul mamicilor aproape chele
Si eu patesc la fel...evident cauza e sarcina.
Folosesc sampon cu chinina Klorane si balsam de acelasi toip
sa vedem rezultatele
Am mai folosit inainte si a mers.
Referitor la alaptat nu renunta trezeste-te de cate ori vrea bb pt ca ii faci un mare bine.Stiu ca e greu
Eu am alaptat pana Tudor a facut 3 luni
La sanul sang n-am avut niciodata lapte destul..m-am chinuit si am tras de mine cat am putut cu ceaiuri de tot felul cu lapte iaurturi..degeaba
in cele din urma a scazut cantitatea si am bagat completare.In 2 sapt de la introducerea laptelui praf am ramas fara lapte!
Asta se intampla.Regret f tare
Bafta...nu renunta pt ca o faci pt sanatatea copilului tau

Mergi la inceput

Multumesc Simimi poti spune cum se numeste produsul de la Kallos? Si daca pot lua fier daca alaptez?
Vroiam sa mai intreb fetele care alapteaza daca au luat vitamine sau calciu pt ca eu din cauza stresului si a oboselii ma simt foarte slabita si as vrea sa iau si un suplimnet ceva.

Cristina, mamica fericita de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Da Melaniatud alaptez in continuare si ii dau lapte praf ca supliment si sa stii ca de o luna de cand ii dau si supliment nu refuza sanul deloc ceea ce e super pentru mine. Imi spusese pediatrul sa-i dau laptic praf cu lingurita , dar nu pot sa chinui copilul. Am incercat dar e groaznic si pt mine si pt ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

greieras, sa se mai duca si tati noaptea la bebe...ai nevoie sa dormi macar 4 ore legate.si o sa se lamureasca ea ca nu se papa asa des noaptea.
e sg solutie pe care o vad.
Cecilia, fii atenta aici:
deschizi poza, si deasupra ai o iconita pe care scrie: all sizes.
apesio pe ea si deschide poza. deasupra pozei apare asa:
Available sizes:
Square
(75 x 75) Thumbnail
(67 x 100) Small
(161 x 240) Medium
(334 x 500) Large
(685 x 1024)
apoi dedesubt download the large size.
apesi si ai salvat poza!! la dimensiune maxima.
succes:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina am incercat si varianta cu tati, dar nu pot sa-l chinui si pe el mai ales ca el lucreaza ca sofer transport persoane si trebuie sa se odihneasca bine noaptea. Nu stiu cum s-o fac sa nu mai manance atat de des noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu la sofia am patit identic.
solutia? am luat-o cu mine in pat si gata.....ne-am odihnit incomparabil mai bine.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

buna seara si de la noi,

In primul rand imi pare bine ca v-am cunoscut pe toate, din pacate nu am apucat sa socializez cu toata lumea, dar sper sa o fac data viitoare. Adevarul este ca mi-a luat ceva pana mi-am revenit, tinand cont ca am intrat in restaurant transpirata toata dupa ce a trebuit sa car in spinare scoicutza cu micul elefant in ea, iar cand mi-am revenit si amintit Mario ca are nevoie de atentie sau mai degraba de lui mama.

Eu cu Andreea am mai continuat petrecerea acasa la mine, iar Mario nu a dormit deloc pana la 6 si ceva, iar apoi dupa 1/2 ora de somn s-a trezit....asa ca am luat-o de la capat cu adormitul.

Am vazut pozele si ce am observat ca Gabitz78 nu a fost pozata deloc.

Acum vreau sa urez un "bine venit" printre noi, noilor mamici!!!

Andries intradevar in hranesc pe Mario noaptea, dar nenorocirea cea mare este ca el a fost cel care a dormit primul pe aici 10 ore noaptea legate, dar de 1 luna jumate a inceput sa se trezeasca din ce in ce mai des, iar acum a ajuns sa ceara noaptea odata la 3 ore. Am inecrcat si varianta sa il las sa planga, adr vad ca nu mai adoarme, iar cateodata are si chef de joaca 1h-2h asa ca s-au dus noptiile mele linistite.

Teodora imi pare bine ca ti-ai revenit...azi radiai

Sim ma incantat vorbaretul de Stefan; al meu dupa o luna de conversatii si chiuituri a devenit peste noapte mutulica

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput