Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 17
bebeka spune:
Se vede ceva?
http://www.flickr.com/photos/21392100@N04/?saved=1
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
Sabina spune:
fetele aici
http://www.flickr.com/photos/septoct2007/2260063479/
se vede si Gabitz, dar aveam diafragma deschisa si nu iesit si ea in clar.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Roxana_G spune:
Se vede o haleala super. Si o vad si pe Gabitz.
Ma duc sa imbaiez baiatul, deocamdata e cat de cat calm. Cred ca plange exact cum zice Sim, nu se potoleste la nimic. Offf! Mai sunt 18 dinti de iesit pana la 2 ani jumate.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Andreea11, bine ca nu a mai avut scaun de atunci, cred ca ii poti da deja lapticul fara lactoza. Aaa, gasesti in farmacii ORS Orez cu morocov, bautura de rehidratare pentru diaree. Se da si la bebici din cate stiu eu. Daca are diaree si vomita incearca sa ii scazi febra mai degraba cu impachetari si cu supozitoare, mai putin pe siropele ca sunt cu zahar si ii agraveaza problema. Multa sanatate.
Sabina, in loc sa ii faci ceva bebelului, mai bine bagi si tu un nani ca acusa se trezeste cu chef de conversatie cu tine.
Opaaa. Creste sonorul. Ma duc poate reusesc sa il culc de tot. Deocamdata a facut crize numai cat a fost treaz, nu se trezeste, dar cine stie. Pentru ca nu suporta siropuri, nu deschide gura nici pacalit sau le scuipa imediat, a zis pediatra sa incerc cu supozitor cu paracetamol, poate il calmeaza.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
slippers76 spune:
Andreea, n-ar fi bine sa dati o fuga la Grigore Alexandrescu la urgenta? E tarziu si la ora asta nu e chiar asa aglomerat. Suna destul de rau ce spui tu acolo. Mai ales ca a facut febra. Laptele inlocuieste-l macar jumatate. Si dizolva-i in el si un plic de Biotics Baby. Eu m-as duce la urgenta. Eu sunt patita cu Miruna si speriata de bombe cand vine vorba de probleme digestive.
Rox, imi pare rau de Andrei. Asta iti mai lipsea azi, copil marait. Poate or fi doar dintzishorii sau o indispozitie trecatoare. Pupam mami necajita.
So... Gabitz, chiar daca am pozat doar bebei cu mamicile din dotare, vreau sa-ti spun ca esti de MILIOANE. Abia astept sa ne mai vedem, la masa aia rotunda de care zice Bebeka
Cecilia, imi pare rau pentru bebe suparici. Las' ca vezi ca de maine zameste din nou!
Sabina, Sofia a fost sarea si piperul la masa, crede-ma. E exact genul de copil dupa care ma topesc: frumoasa, desteapta, infingareatza, vorbareatza si lipicioasa.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
cecilia L spune:
Am reusit sa-l adorm pe Cristi.
Roxana, a descris foarte bine plansul lui, asa plangea si inainte sa-l adorm, dar in reprize mai scurte, mai avea si putere sa zambeasca mititelul cand l-am spalat, oricum i-am dat panadol 2,5ml si pe gingiuta cu dentinox-gel, sper sa doarma macar cateva ore legate, eu mai astept putin ca nu si-a papat a doua tatzi si sigur se trezeste pe la 11 sa-si primeasca portia( asa face de obicei), oricum e la mine in pat, nicic nu stiu daca sa-l mai mut......
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Sabina spune:
Rox, pai cum sa ma culc, cine se mai joaca atunci cu donsoara?
:))
Ana, cred si eu ca ti-a placut sofia, pai sa vedeti, de cum ne-am asezat, ea a zis ca vrea sa stea in fata bebelusui cu albastru, adica Vladutz
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
cecilia L spune:
Gata, acum chiar merg la nani.
Noapte buna.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
betty78 spune:
Fetelor, si pe mine m-a muscat mario de tzitzi, dar nu vad nici un dintisor....se pare ca nu vrea sa devina inca iepuras.
Sabina, Sofia este o dulce si frumoasa si mi se pare mult mai matura fata de varsta ei.
M ai am niste poze cu mario de uploadat si pe urma ma bag la somn....se pare ca intalnirea asta m-a obisit atat pe mine cat si pe Mario.
Noapte buna bebici si mamici
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
slippers76 spune:
Da, mai Sabino, dar imi placea si daca se aseza la cea mai din spate masa. Of, of, mi s-a facut dor de zgubilitica mea... Abia astept s-o aduc acasa.
Cecilia, somn usor. Sa aveti o noapte linistita.
Vlad e foaarte incantat de evenimentul de azi. Inca si acum mai "povesteste". I-a ciripit tot lui tati.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts