FIV162
Raspunsuri - Pagina 5
Liana30 spune:
nusy bravooo..tin pumnii stransi!!te pupppp
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ioanatugs spune:
Nusy tauroaica draga, felicitari iubita pentru ovocite si sa dea Domnul sa ai tot atatia embrioni!!
Liano multumesc!
Aurel_cris multumesc de urari iubita! Nastere usoara si intalnire placuta cu Bianca Maria!
mihaele multa bafta!
Rubia sa fie cu noroc inceputul stimularii!
ne intalnim de martisor!
montytaiana spune:
kittke, nusy - felicitari si multa bafta in continuare
am si eu o mica intrebare pt cele care au facut fiv sau urmeaza sa faca la Giulesti
cand merg prima data la cab de sterilitate pentru prima discutie in vederea fiv tr sa fie si sotul?
mihaele spune:
nusyyyyyyy iubita mea felicitari bravo
ioanatugs multumesc din suflet sper sa am si eu noroc sa reusesc ca asta e primul si ultimul meu fiv te pup.
rubia multa bafta si sa resusesti
Fetelor va pup pe fiecare in parte
luck spune:
nusy , kittyke
bravo fetelor , vesti super bune.Sa dea DD ca ei sa se iubeasca si sa veniti si joi cu rezultate cel putin asa de bune.
manumanu
multa bafta draga mea !!!!!!
Nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu dipherelinul , eu nu am luat dar parca nu am auzit sa se compenseze.
Faci cu dr.Chicea si dr.Strohmer ? Ai mai facut ceva analize(respectiv spermograma,spermocultura,secretiile de col)sau sunt valabile cele facute la fiv nr.1?
Eu inca nu m-am hotarat dar o sa ma hotarasc in curand.Ar trebui sa ne intalnim si noi la o poveste ce zici ??????
miki01 spune:
Kittyke, nusy, bravo dragele mele, felicitari pt "productii".
Va tin pumni sa aveti in continuare parte de embrionasi super si "lipiciosi" de mamicile lor.
Ref. la d-na Dr. Dracea, oricum este o scumpa si indiferent unde ar fi (spital sau clinica) zambeste si vorbeste frumos cu noi toate. Eu am facut FIV anul trecu la spital (la clinica a inceput de prin aug 2007 sa faca) si s-a purtat super cu mine si sotul meu.
Kineta, nu-ti mai face griji de pe acum. De ce gandesti negativ? Trebuie sa-ti invingi teama.
Eu am invatat ca nu intotdeauna ne iese totul asa cum ne dorim si uneori nu avem nici o posibilitate sa schimbam ceva. Nu ne ramane decat speranta si credinta ca va fi bine.
Eu sunt tare nerabdatoare sa vad luni la eco daca este totul ok, sper sa nu mai fie presupusul chist si ET-ul de miercuri/joi sa fie cu mult noroc.
Pupici multi la toate fetele,
Miki
Pupici la toate fetele,
dream1971 spune:
Nusy, Kittyke felicitari fetelor. sa aveti cat mai multi super embronasi de transferat. Va tin pumnii la ET.
Aurel-Cris nastere usoara usoara, draga mea si o printesa sanatoasa si mancacioasa. Ma pentru tine.
Kora, fata optimista. Ramai asa si presimt ca te vad foarte curand mamica. Bafta multa miercuri la histero...Te urmez joi
Flori mai e putin si e martie...Ceva planuri? Pun galeria?
Lorelai e ciudata sangerarea ta. Sper sa gasesti cuza la histeroscopie. Bafta!
Bafta multa tuturor care sunteti in focuri. Sa fie numai cu noroc si vesti bune
Bun venit fetelor noi si o sedere cat mai scurta aici.
Dream
flori76 spune:
Nusy:super productie!Bravo!Bafta multa in continuare.Sunt cu ochii pe tine
Dream:asa-i,se apropie martie,insa nu ma pot programa pana nu-mi vine CM si "d-lui" vad ca nu da semne ca ar vrea sa apara.Joi ai programare la dr?Bafta multa si sa vii cu vesti bune
Flori
Blanche25 spune:
Nusy, Kittyke, super productii fetelor!!!! Tin pumni stransi pentru embrioni de calitate si lipiciosi!!!!!!
Multa bafta fetelor in focuri!
dream1971 spune:
Flori sper ca "d-lui CM" sa vina si sa fie incercarea norocoasa. Iti multumesc mult pentru sustinere. Sper sa fie bine!
Dream