FIV162

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Cat de tare! Bravo, Kitty!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

KITTYKE felicitari bravo iubita ma bucur din tot sufletul pentru tine cu incredere in Dumnezeu reusim bravo te pup
Nusy iubita te asteptam cu vesti te pup
deapre mine ce sa va mai zic azi am facut a 7 injectie cu diphereline mi-a venit si cm-ul am dureri de nu mai pot sa le suport am luat nospa dar degeaba nu stiu daca am facut rau sau bine eu am luat un algocalmin ca nu mai puteam credeam ca lesin de durere off asa patesc in fiecare luna ma lupt cu durerile astea groaznice si bag in mine o groaza de medicamente dar asta e sper ca o sa fie bine.Va pup pe fiecare in parte
Cine urmeaza sa fac punctia acum??????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor! Un nou capitol plin de vesti bune va doresc la toate!!
Zouzounaki multumim frumos de capitol si de galerie!
Kityke felicitari pentru productia super si multa bafta sa obtii si embrioni multi!
Nusy felicitari iubita si tie si abia asteptam vesti de la tine!

ne intalnim de martisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Kitykesuper productie,,baftaa multa!!io tin pumnii..
nusyyyyy te astept cu vesti..
Ioana te pup si tin pumnii.
Moni ti'am scris
va pup pe toate si va tin pumnii

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

KITTYKE super productia,sper ca cel putin de bine a fost si la NUSY,sa aveti embrionasi frumosi si buni care sa se lipeasca de voi 9 luni. ACUM inteleg,deci chiar cand ai terminat punctia ai fost anuntata cate ovocite ai avut,asa cred ca a fost la toate fetele care au avut ovocite,de aceea la mine dupa punctie nu mi-a spus nimeni nk,abea dupa 2 ore am fost anuntata ca nu am avut nici un ovocit(la punctia din octombrie),deci sa inteleg ca imediat dupa punctie ,chiar cand esti pe masa ,poti afla,nu treb sa astepti in rezerva sa vina sa te anunte,am inteles,sa stiu la ce sa ma astept la noua punctie.si bafta. MIHAELE,ai dreptate ,sa speram ca va fii bine pt toata lumea,mult succes in ceea ce va urma,eu pe 2 martie incep Dipherelinul,apropos,A MAI LUAT CINEVA GONALUL COMPENSAT,ANUL ACESTA2008 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Kineta, da m-a anuntat d-na doctor imediat ce am deschis ochii, zambind orice ar fi mai departe clipa asta n-amsa uit niciodata
Tu la cine esti ? Unde faci Fiv??
Eu am facut la clinica particulara a d-nei dr.Dracea ,la spital nu stiu cum este dar aici totul a fost placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LIANA 30 iubita merci,te pup,multa bafta si tie
MARINNA
KITTYKE felicitarii pt rezultatul de la punctie,tinem pumni in continuare
IOANATUGS iti pumnii draga mea
NUSY ma bucur ca totul a fost ok si la tine dupa cele spuse de KITTYKE

la toate
38Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Azi am dat startul la stimulare:primele trei fiole de menogon
Curios a fost ca nu m-a durut deloc desi ma asteptam sa ma doara,
pana la urma am facut intramuscular ca nu mai stiam cum trebuia dar la clinica unde am facut mi s-a zis ca se face intramuscular

Mai greu a fost sa gasesc un loc unde sa fac injectiile
Bafta la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dragele mele,multumesc din suflet pentru galerie!Va cu drag pe toate! Am si eu vesti bune,in sensul ca din 8-9 foliculi cati erau la eco din z 8 de stimulare am 8 ovocite.La FIV-ul trecut,tot din 8 foliculi am avut 5 ovocite,asa ca acum stau mult mai bine.Sper din suflet sa se formeze embrioni frumosi(de blastocisti n-am sanse),vineri am ET-ul.Joi ma vor suna sa-mi spuna care e stadiul lor.

Aurel_Cris: nastere usoara,scumpa mea!

Kitty: ma bucur ca ne-am cunoscut,multa,multa bafta in continuare.

De asemeanea,urez multa bafta tuturor fetelor care sunt in procedura sau incep in curand.Va

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Zouzou, multumim pt. noul capitol. Sa dea DD sa fie unul plin de reusite si sa-ti poarte si tie noroc!
Kittyke, felicitari!Din atate ovocite sigur vor iesi embrioni frumosi si va fi macar unul atat de iubaret cat sa vrea sa stea la tine in burtica 9 luni.
Nussy, felicitari si tie, asteptam sa ne dai detalii.
Rubya mult succes, sa fie un inceput cu noroc si in curand sa ne dai marea veste. Sa stii ca eu menogonul l-am facut subcutanat, si mi-l faceam singurica in burta in jurul buricului, este mai comod si nu doare deloc.
Kineta, intr-adevar nr. de ovocite se cunoaste de la inceput, pt. ca pe masura ce medicul scoate un folicul il da embriologului si acesta ii confirma daca e ok si contine ovocit, astfel incat la terminarea punctiei se stie foarte bine cate ovocite sunt. Probabil pe tine te-au lasat sa astepti ca le era greu sa-ti spuna. Unde ai facut FIV, cu ce echipa?
Stiu ca la Medlife daca faci FIV siajungi sa nu ai embrioni, FIV-ul costa doar 1100 ron, restul ti se da inapoi. Asa se procedeaza si la alte clinici? Sau doar te anunta ca nu s-au format embrioni si gata?
As mai avea o intrebare, daca nu te superi. Nu ti s-a facut analiza estradiolului inainte sa stie cati foliculi maturi ai, sau daca da ce valoare a avut aceasta?
Iti urez mult succes in urmatoarea procedura, sa dea DD sa fie cea norocoasa si sa ai ovocite maturi care sa formeze embrioni frumosi si rezistenti.
Va pup pe toate si va urez numai bine,

Mergi la inceput