FIV162
Raspunsuri - Pagina 3
Moniland spune:
Ma alatur si eu galeriei pt. Nusy si Kitty.
Kora, ma bucur ca totul a decurs bine. Sper ca si la histero sa mearga la fel.
Liana30 spune:
nusy sunt aci cu pumnii stransii!!!
Kora iti spune baba cum sa facideci cum ajungi acolo te duci direct la d'na Viorica daca nu poti tu se duce sotzul sa'i dea toate cele pentru internare..vezi ca daca nu le duci dis de dimineata sa iti faca internarea se supara..ca i se tzine din putzinasa e o dragutza ..ai sa vezi..o sa'ti spuna sa mergi jos la garderoba sa iti dea ei toate cele ca dehhh asa e politica..tu te faci doar ca te duci.si te schimbi in ale tale ca alea de la garderoba sunt urateapoi ai de asteptat pana e gata dc sa'ti faca..asea ca ai timp si de echo la prof..aaaaa si sa nu uiti tu sau sotzul sa'i spuneti lui d;na Viorica ca esti la echo la prof..va intelege ca e o dragutza..pup si baftaa
aaaaaa si cea mai buna atentie pt d'na Viorica e un zambet largggg daca ii zambesti e o drahgutza
mai mult nu stiu..pup
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
catalina2307 spune:
Draga marrina am incercat progesteron dar toate analizele hormonale in toate zilele, in toate fazele au iesit foarte prost. Si , da, se mai adauga si problema sotului meu care este mult mai grava. Doctorii au ajuns la concluzia ca nu mai are rost sa ne chinuim pentru ca sansele sunt aproape inexistente.Asa ca am apelat la FIV. Sper sa fie bine. De fapt am convingerea ca va fi bine. Doctorii sunt deosebiti. Mi-au explicat totul in cele mai mici detalii si i-am simtit aproape. Acum suntem o echipa.
In urma cu ceva ani nu ma gandeam ca am nevoie de o echipa sa ma ajute sa am bebe-ul meu. :)
Va pup.
aurel_cris spune:
NUSYbafta multa iubita astazi,sa vi cu vesti bune.
KITTYKEmulta bafta si tie
Va doresc la toate care sunteti in tratamente sa reusiti cat mai curand sa va indepliniti visul.Eu am fost cam ocupata in ultimile saptamanii ca m-am mutat la casuta noastra,bebe urmeaza sa vina cat de curand sper.Culmea este ca mi-au scos firul de la cercaj,colul e moale,scurt,putin deschis dar bubulina nu da semne ca vrea sa iasa,imi vine sa rad caci am avut o frica teribila sa nu nasc prematur si acum avem 38 de saptamni
la toate fara exceptie
38Bianca Maria
Liana30 spune:
aurel cris te pup sunt aci gata prefatita si pentru tine..sa fac galerie maree
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
lorelai_lorelai spune:
Dragele mele, un capitol plin de burtici va urez...burtici cu embrionasi lipiciosi!
Eu sunt in aceeasi situatiune:metroragie(sangerare) care apare dupa contact, in general ",si pe care o stopez cu clorocalcin.Ideea e ca asteptam ciclul pentru a merge la histeroscopie la prof. dar acesta nu apare,intre timp am mai avut o sangerare, ma gandeam ca sa incep sa iau duphaston 5 zile...macar stiu ca ceea ce apare e ciclu si nu altceva.
Va dati seama ca am ajuns la disperare , de 3 luni sangerez aproape 3 saptamani pe luna si nu stiu care ar fi cauza...
Va sarut si sper" sa iesim cumva la lumina cat de curand!
manumanu spune:
Fetelor, s-ar putea sa incep si eu protocolul pt. FIV 2 luna aceasta... dr mi-a spus ca voi face o doza unica de Diphereline in Z21... pana acum n-am mai facut Diphe si voiam sa stiu de la voi daca se poate lua compensat... Multumesc!
kittyke spune:
Am ajuns acasa!!!!
Va multumesc fetelor pentru galerie si sustinere!!!!!!!!!!!!
Nu scriu nume ca nu cumva sa las pe cineva afara asa de multi sunteti si ma bucur ca si asa pe necunoscut am prietene asa dragute
Echipa Fiv de la Gynera e foarte draguta si d-na doctor e o scumpa
Am ajuns la ora 12.30 ne-au poftit intr-o rezerva din pacate separat de Nusy, ne-am intilnit numai la sfarsit eu am intrat peste ei (n-am vrut sa ratez momentul, am vrut sa ne cunoastem si pe viu)
Am dat materialul pe la unu si am asteptat in camera noastra pana a terminat Nusy dupa aia am intrat eu. Am avut emotii ...am crezut ca lesin dar pana la urma a fost totul ok, dr. anestezist a fost foarte dragut am adormit in doua secunde (chiar mi-a placut) si cand m-am trezit primul lucru ce am vazut era d-na doctor zambind si spunand ca am 17 ovocite
Fetelor am crezut ca sar de bucurie ,bine... nu toate sunt bune pentru fertilizare pentru ca sunt si ovocite care nu sunt maturi dar macar am din ce sa aleaga
Dupa punctie a venit d-na doctor si a zis ca o sa duca pana la blastocist cat se poate si daca totul e ok duminica voi avea embriotransferul.
Joi o sa ma sune asistenta sa-mi spuna cum stam.Momentan sunt tare fericita nu m-am asteptat sa fie atatia ovocite ( la echo aveam 13 foliculi)
Acum beau apa cat mai multa sa nu fac hiperstimulare dar momentan ma simt foarte bine .
Dupa punctie ne-am dus la Mc Donalds si am bagat un big mac si 1 litru de suc
Si Nusy a avut rezultate bune dar nu vreau sa scriu nimic fara acordul ei asa ca o sa intra ea si o sa va povesteasca...acum e pe drum
Va multumesc din suflet pentru toate fetele care m-a sustinut si s-a gandit la mine, conteaza mult pe toata fetele
Si inca ceva ...emotiile nu au trecut astept joia sa vedem cati s-au indragostit de tati
kittyke spune:
Aurel Cris nastere usoara si bebe sanatos sa aveti !!!
Fetelor si eu tin pumnii pentru toate fetele care sunt acum in actiune !!!!!!!!