FIV162
Raspunsuri - Pagina 6
manumanu spune:
quote:
Originally posted by luck
manumanu
multa bafta draga mea !!!!!!
Nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu dipherelinul , eu nu am luat dar parca nu am auzit sa se compenseze.
Faci cu dr.Chicea si dr.Strohmer ? Ai mai facut ceva analize(respectiv spermograma,spermocultura,secretiile de col)sau sunt valabile cele facute la fiv nr.1?
Eu inca nu m-am hotarat dar o sa ma hotarasc in curand.Ar trebui sa ne intalnim si noi la o poveste ce zici ??????
LUCK, multumesc! Da, voi merge in continuare cu drii Chicea si Strohmer. Am refacut dozarile hormonale.. cat despre celelalte, dr a spus ca sunt valabile ("alea se iau, nu se fac" ca sa-l citez pe dr...asa ca... neavand de la cine sa iau... a zis ca nu e nevoie). Saptamana viitoare merg sa vad ce zice de analizele astea si... incepem! Da, n-ar fi rau sa ne intalnim... eu chiar sunt mai libera in astea 2 saptamani... scrie-mi pe PM.
zouzounaki spune:
kittyke,nusyati avut rezultate frumoase astazi..Doamne Ajuta sa o tineti tot asa,tot numai in vesti super frumoasesa obtineti citi mai multi embrionasi amindoua
mihaele scumpa mea,agocalminul e f. bun pt dureri...e bine ca ai luat ca sa scapi de durerile astea...incet,incet de apropii si tu de punctul culminat...te pup si iti doresc ca totul sa decurga super bine
catalina la ce clinica in Grecia faci fiv...in ce oras? ca si eu tot in Gr.fac
Aurel_cris sa ai o nastere usoara si o bebelina sanatoasa,frumoasa si mincacioasa
..se pare ca luna asta nu voi face nimic,indiferent de ce endo am...cred ca trebuie sa merg pina in ro.luna aceasta,asa ca ramine cred ca, numai pe luna viitoare...daca plec,oricum va voi tine la curent ca am toate posibilitatile sa va scriu...va pup pe fiecare in parte....Zouzou
...va tin pumnii in continuare si Doamne Ajuta sa se umple listuta cu gravidute si mamici
"A-I multumi lui Dumnezeu când vântul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi însa când este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
nusy spune:
Wow,fetelor,va multumesc din suflet,sunteti toate superdragute!
Sper si eu sa se iubeasca cat mai multi,ca doar maine e "Ziua Indragostitilor",nu?
Ma bucur ca nu mi-a fost rau de la anestezie,a fost un anestezist super,care mi-a facut intai antivomitive ,caci i-am povestit si eu si Dracea cat mi-e de rau dupa anestezie.Asa ca...a iesit foarte bine.Nic urma de rau.Conditiile la Gynera sunt super(a-propos,Zouzou,te rog frumos modifica si la mine pe prima pagina,caci n-am mai facut la Giulesti de data asta).Bineinteles,Dracea superamabila si zambitoare..mie mi se pare ca seamana cu Paula Selling.
Mi-a dat si tratamentul de sustinere..cate 1 progesteron injectabil de 100 mg/zi(fara utrogestan,in cazul asta) si medrol pana la ET.Tetraciclina nu mi-a mai dat pt.ca mi-a facut odata cu anestezia antibiotic intravenos.Prima injectie cu progesteron,mi-a facut-o chiar asistenta,la clinica.Deci...sunt foarte multumita..pana acum.Sa vedem ce va urma.
Manu: dipherelinul nu se compenseaza.
De asemenea,dr.mi-a spus ca nici Gonalul nu se mai compenseaza de anul asta.
Va dulce pe toate!
Nusy
marrina spune:
quote:Numai daca vrei tu. BAFTA!
Originally posted by montytaiana
...am si eu o mica intrebare pt cele care au facut fiv sau urmeaza sa faca la Giulesti
cand merg prima data la cab de sterilitate pentru prima discutie in vederea fiv tr sa fie si sotul?
kittyke spune:
Buna dimineata fetelor,
Nusy si eu ma bucur pentru ca ne-am cunoscut (a fost foarte scurta)si eu eram un pic in coma dar sunteti un cuplu frumos si ma rog si pentru voi.
Apropo de ziua indragostitilor chiar trebuie sa simte si ei in laborator ca singur nu e bine
Eu am avut senzatia din prima, referitor la d-na doctor ca seamana cu Oana Cuzino
Eu nu am primit progesteron injectabil si mie mi-a dat medron pana la ET si 3*2utrogestan si aspanter 1/zi
Fetelor cine urmeaza sa facem galerie!!!
KoraPop spune:
Kittyke felicitari pt cele 17 ovocite!Bafta muuulta in contnuare,san e tii la current cu evolutia embrionasilor!
Rubia sa fie startul norocos!Bafta cu injectatul!
Nusy felicitari si tie pt cele 8 ovocite!E foarte bine,ai toate sansele,fii optimista!De ce nu incearca sa iti tina si tie pt blastocisti?Nu poate sa iti puna doi la 3 zile si restul daca sunt buni sa ii mai tina pana in ziua a 5-a?Parca asa povestea odata cineva ca se face la Gynera.Multa bafta,daca e sa fie,se poate si cu embrionas la 3 zile si cu blastocist,numai DD trebuie sa vrea.
Aurel_cris nastere cat mai usoara si intalnire superba cu printesa ta!!!!Asteptam toata povestea nasterii cand vei putea sa ne-o scrii!
Montytaiana nu e nevoie sa fie si sotul la prima intalnire.Important e sa ai tu toate analizele cat mai recente la tine.Multa bafta!
Manumanu diphe nu se compenseaza.Mult success!!!!
Miky01 muuulta bafta si tie!
Dream mi-era dor de tine!!!Iti tin pumnii stransi pt joi la histero,vad ca vom face una dupa cealalta in sfarsit aceasta operatiune pe care trebuia sa o facem demult….dar mai bine mai tarziu sis a fie totul bine….trebuie sa fie bine!
Mihaele mult noroc si DD sa te ajute sip e tine,tu esti o fata foarte credincioasa si DD te va rasplati.
Fetelor am si o veste mai putin buna,mi-a venit rezultatul de la FSH pe care l-am facut cand am fost plecata la ai mei,deci alt oras,alt laborator….ce sa fac daca acolo m-a prins zi 3 de cm….Valoarea e 12,5 ….asa a fost cateva luni si dupa primul FIV ( tot intre 11-12) si apoi a scazut cu ajutorul AC la 6,57….la cm urmator am sa repet FSH,dar am sa fac si inhibina B si sunt curioasa ce va zice dr.,imi da AC sau stabileste doza de tratament in functie de valorile pe care le voi avea la analizele de la cm urmator….vom vedea…
Kora
CARPE DIEM!
marrina spune:
nusy, kittyke Bravo fetelor! Tin pumnii sa se formeze din toate ovocitele embrionasi super.
felicia_ Tin pumnii sa mearga totul bine la eco si la HSG.
MadalinaM
KoraPop spune:
felicia_ cand faci HSG?Bafta multa si la eco sa fie totul ok,sa nu mai ai nici tu chistuletul!
marrina
Moniland tu ce mai faci?
Kora
CARPE DIEM!
Moniland spune:
Nusy, Kittyke, BRAVO!!!! va tin pumnii mai departe. Sa dea DD sa fie bine.
Kora, nu am cu ce ma lauda , poate cu cateva kg in plus
iana_mari spune:
Buna fetelor am revenit si eu dupa o absenta mai lunga.
Nusy,tulceanca mea ma bucur mult pt. tine si sa de d-zeu sa se formeze embrioni frumosi.
Kittyle felicitari pt. super productia
Kora am citit putin in urma si am vazut ca ai avut lipici cu dr.Cocei.E f. bine ca-ti faci histero poate acolo e problema esecurilor tale.Mult noroc
Eu sunt putin ingrijorata pt. ca am avut de la fiv numai cicluri neregulate si niste dureri la ovarul stang.Maine merg la C-ta sa-mi repet anlizele pt. noul dosar,iar pe 26 merg la d-nul profesor.
Pup toate fetele ca tare dor mi-a fost de voi.