FIV162
Raspunsuri - Pagina 7
KoraPop spune:
iana eu as dori sa nu imi gaseasca nimic la histero....Iti doresc bafta multa pe 26 si in continuare!Doamne ajuta!
Moni nu imi mai zice de kg in plus...am si eu vreo 5 in plus,sper sa nu mai pun....dar daca am sa ma las de fumat ( ca deocamdata numai intentia o am),clar am sa mai pun ceva....of of numai sa reusesc cu fiv-ul asta,ca de kg ma voi ocupa dupa cele 9 luni
Kora
CARPE DIEM!
kineta spune:
KITTIKE,eu fac fiv la GIULESTI,cu prof.MARINESCU,am mai avut o tentativa in Octombrie2007,un protocol scurt cu Diphereline SI Gonal f,dar nu am avut nici un ovocit,cu toate ca la ecografie imi spunea ca am 6-7 foliculi,endometrul era f bun,dar la punctie sa constatat ca nu am avut nici un ovocit.ACUM incep pe 2 Martie,protocol lung,cu Diphereline din ziua 21 si sa vedem ce tratam de stimulare -FSH-ul facut in ziua 3 a fost de 6,20,la fel ca si randul trecut. CLAUDIA,nu am platit nk dupa punctie pt ca nu am avut ovocite(nici unul),am suportat doar costul tratamentului,nu mi-a recomandat sa fac dozarea estradiolului,dar cred ca acum voi face eu,adica ma voi duce singura sa-l fac cel putin de 2 ori,am inteles ca daca creste val,inseamna ca este bine. MICKI,ok,. KORA,am o intrebare eu am avut FSH-UL si prima data si acum,inainte de AC,val -6,20,medicul nu a comentat nk,deci am inteles ca este bun,tu ce stii,cam asa ar trebuii sa fie val nu?SE mirau dr-ii la spital cum de cu FSH normal nu am raspuns la tratament ,si am avut doar chisturi,prima data facusem analiza la MEDICOVER,acum am facut-o la BIOS,si a iesit aprox la fel,deci nu stiu care sa fi fost cauza,asta e,vom vedea acum . NUSY ,felicitari
miki01 spune:
nusy, poti sa-mi spui te rog, de ce ti-a recomandat progest. injectabil d-na Dr. La mine a fost impotriva si la primul FIV si la ET-ul pe care-l voi face sapt viitoare. Ai avut prog mic? Sau de ce? A avut la clinica prog injecatbil sau ai facut tu rost?
Miki
KoraPop spune:
kineta eu una nu prea am incredere in acest fsh.Tu esti o dovada clara.Iti recomand sa faci analiza inhibina B si eu o voi face la cm urmator si asa vom stii cu adevarat cum stam cu rezerva ovariana.Se face la BIOS DIAGNOSTICS si costa 300 lei.Rezultatul il ai peste 3 saptamani.Gonalul de multe ori....produce chisturi,am avut si eu 3 ultima data pe langa cele 6 ovocite dar eu am luat combinat gonal+menogon la al doilea fiv ( fsh a fost 6,57),iar la primul fiv am luat numai menogon,am avut 5 ovocite ( fsh a fost 9).Bafta multa!
Kora
CARPE DIEM!
catalina2307 spune:
draga zouzounaki Fiv-ul il fac in Atena. (sotul meu este de acolo) la Mitera. Tu?
Pup
kineta spune:
KORA,deci aceasta analiza INHIBINA B,arata exact daca ovarul meu(unic)va mai produce in viitorul apropiat ovocite? STAU sa ma intreb acum de ce nu mi-au rec si mie sa fac aceasta analiza,mai ales ca am un singur ovar,si dupa rezultatul care l-am avut la punctie,dar cu siguranta ca voi face aceasta analiza,se face oare intr-o anumita zi a CM sau o pot face oricand? REFERITOR la tratamentul de stimulare ,nu stiu ce sa cred,mi-sa spus ca mi-a fost recomandat GONal,deoarece FSH -ul a fost normal,si cu toate astea nu am avut decat chisturi,mi-e si teama sa ma gandesc,daca imi va da tot GONAL(nu am nk impotriva lui),dar am tot FSH bun,si atunci ce inseamna ca voi avea aceelasi rezultat? SI sincer nu cred ca voi indraznii,in fata prof sa mi dau cu parerea asupra tratamentului,de ce asta sai nu altul....,voi vedea ce imi va da,sper canu PUREGON,ca este enorm ca pret,te pup si mai vb ca treb sa plec la job.
KoraPop spune:
kineta nu ti-au recomandat sa faci inhibina B pentru ca numai de curand se face in Romania ( la BIOS doar de cateva saptamani) si mai exista laboratorul Unysin care tot de anul acesta face.Inhibina B se face in zilele 2-3 de cm.Sigur iti va schimba tratamentul,indiferent de FSH,se vor orienta fata de cum ai raspuns la tratamentul precedent,iar daca iti da puregon....mai conteaza banii sau sa ai rezultatul mult dorit?Eu voi face cu puregon si menopur,inca nu stiu dozele.Spor la munca!Bafta multa!
Kora
CARPE DIEM!
kittyke spune:
Kineta,rezultatul tau de FSH e foarte buna, eu in ianuarie anul trecut aveam 11 iar in iulie 5 si ceva.N-am inteles cum poate sa varieze asa demult dar ma rog.....
Dupa parerea mea nu ai avut ovocit din cauza protocolului scurt, d-na doctor mi-a zis clar ca la protocolul lung rezultatul de obicei e mult mai buna si pentru organism si pentru foliculi asa ca bine ca faci protocol lung acum o sa fie bine ai sa vezi
Miki01eram impreuna cu Nusy si nici mi-e nu mi-a dat progesteron injectabil, cred ca depinde de analizele fiecaruia poate stai cu progesteronul foarte bine
Nusystiu cazuri unde cu blastocist nu a reusit si cine are de 6-8 celule a reusit,(vezi Arina)deci asta depinde numai de organism si Dumnezeu (cum suporti asteptarea ca eu ma innebunesc)
Korava fi bine la histero!!!!
Fetelor va multumesc inca o data,am emotii.. abia astept sa aud vesti
marrina spune:
quote:Din ce am mai citit eu Hormonii antimullerieni sunt mai siguri pentru evaluarea rezervei ovariene decat Inhibina B. Se fac la Lab. Unisyn si costa 300 RON.
Originally posted by KoraPop
kineta eu una nu prea am incredere in acest fsh.Tu esti o dovada clara.Iti recomand sa faci analiza inhibina B si eu o voi face la cm urmator si asa vom stii cu adevarat cum stam cu rezerva ovariana.Se face la BIOS DIAGNOSTICS si costa 300 lei.Rezultatul il ai peste 3 saptamani.Gonalul de multe ori....produce chisturi,am avut si eu 3 ultima data pe langa cele 6 ovocite dar eu am luat combinat gonal+menogon la al doilea fiv ( fsh a fost 6,57),iar la primul fiv am luat numai menogon,am avut 5 ovocite ( fsh a fost 9).Bafta multa!
Kora
CARPE DIEM!
Dariela spune:
Kityke, Nusy - Felicitari fetelor! Tin pumnii sa fie dragoste mare pe acolo!
Kora - Ma bucur ca te-ai descurcat la Giuly. Bafta la histero miercuri!Poate ne vedem pe acolo.
Dream - La tine este prima histero?
miki - Dr. Dracea in general nu este de acord cu progesteronul injectabil. Daca reusesti sa faci rost de el, insista mai mult si sigur o sa-ti faca o schema cu progesteron injectabil.
dariela