*Gravidute&Mamici de IASI* (24)
Raspunsuri - Pagina 6
addiana spune:
La multe lunite Victor!
La multe lunite Maria Iustina!
asteptam tortulet...
oana arata super minipizza...voi face si eu cat de curand!
tuscut spune:
Si daca ma lasa monita mea sa fac ceva azi...Ca e mofturoasa de dimineata...stie ca e ziua ei si isi face de cap!
tuscut spune:
LA MULTI ANI ANDREI!!!
LA MULTI ANI ANDRA!!
LA MULTI ANI IOANA CATALINA!!!
LA MAI MULTE LUNITE VICTOR
Mami de
Maria Iustina- 12.10.2007
addiana spune:
eu am luat sa fac iar foietaj cu branza dulce si cu sunculita+porumb!!!
acum mananc napolitane yup (sper sa nu fie reclama) de vanilie si au un gust care imi aduce aminte de copilarie, dar nu pot sa-l asociez cu nimic!!!
oare ce mancam atunci de avea gustul asta??!!! ceva cu vanilie, dar ce??
ce ma oftic!!!
ma duc sa-mi culc zgatiile... revin ![]()
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by addiana
eu am luat sa fac iar foietaj cu branza dulce si cu sunculita+porumb!!!
acum mananc napolitane yup (sper sa nu fie reclama) de vanilie si au un gust care imi aduce aminte de copilarie, dar nu pot sa-l asociez cu nimic!!!oare ce mancam atunci de avea gustul asta??!!! ceva cu vanilie, dar ce??
ce ma oftic!!!
ma duc sa-mi culc zgatiile... revin
diana, denisa (06.07.2003)si raisa (05.03.2006)
Pai stiu eu! NA-PO-LI-TA-NE!!!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
addiana spune:
nu rade de mine oana!!! ca-ti trimit si tie una acum sa vezi! e prima data cand am luat de-astea, noi nu ne prea omoram dupa napolitane! au foarte multa crema, gustul napolitanei nici nu se mai simte!
miha tu ce bucatarisesti azi?
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
miha tu ce bucatarisesti azi?
Nimic deocamdata.Tre sa ma potolesc de nervii capului mai intai,ca sa pot gandi.

Pe langa starea de nervi pe care mi-o creaza maica-mea,mi-am mai facut o mie de
...sotul meu a luat folie si a acoperit doar partial,deci e acolo o mizerie de la var,de nedescris...
Cred ca mai mult o sa dureze curatenia decat varuiala.
Nu stiti nici o femeie care ar putea sa ma ajute la curatenie?Contra cost,evident.
Merg sa-l culc pe Robert si revin.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Nonna76 spune:
quote:
Michelle, Stefan a mancat piure de legume, ajunsesem la morcov, cartof si dovlecel. Dar a durat cam o saptamana. Asta se intampla acum exact o luna. Apoi au iesit dintii (doi de jos) si...adio.
Draga mea, lui Stefan i-au dat dintii demult.
Aici e vorba de Victor.Nu-ti incurc eu baietii si ii incurci tu (la nume ma refer)....
Nonna76 spune:
Scoala mea nu e f. aproape-la 20 min mers pe jos .Dar fac miscare.Eu nu port tocuri(doar la petreceri si nici atunci mereu).Dar mai gasesc pe cineva sa ma aduca cu masina acasa(ca eu nu am-si chiar de-as avea n-am carnet).
Acum sunt cu baietii singura acasa,am o groaza de treaba si eu stau pe DC.Asta mic are chef sa tipe si nu sta decit in brate.Sa vedeti ce mi-l invata bunicile cu narav.
Azi soacra-mea din printul lu' bunica nu-l mai scotea.
addiana spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Nu stiti nici o femeie care ar putea sa ma ajute la curatenie?Contra cost,evident.
eu personal nu stiu, dar cumatra mea stiu ce de sarbatori isi aduce mereu "ajutor" conra cost. o sa vorbesc cu ea, dar nu garantez daca face treaba buna femeia!

si raisa (05.03.2006)