*Gravidute&Mamici de IASI* (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

La multe lunite Victor!
La multe lunite Maria Iustina!

asteptam tortulet...

oana arata super minipizza...voi face si eu cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Si daca ma lasa monita mea sa fac ceva azi...Ca e mofturoasa de dimineata...stie ca e ziua ei si isi face de cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

LA MULTI ANI ANDREI!!!
LA MULTI ANI ANDRA!!
LA MULTI ANI IOANA CATALINA!!!
LA MAI MULTE LUNITE VICTOR

Mami de
Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

eu am luat sa fac iar foietaj cu branza dulce si cu sunculita+porumb!!!

acum mananc napolitane yup (sper sa nu fie reclama) de vanilie si au un gust care imi aduce aminte de copilarie, dar nu pot sa-l asociez cu nimic!!! oare ce mancam atunci de avea gustul asta??!!! ceva cu vanilie, dar ce?? ce ma oftic!!!

ma duc sa-mi culc zgatiile... revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by addiana

eu am luat sa fac iar foietaj cu branza dulce si cu sunculita+porumb!!!

acum mananc napolitane yup (sper sa nu fie reclama) de vanilie si au un gust care imi aduce aminte de copilarie, dar nu pot sa-l asociez cu nimic!!! oare ce mancam atunci de avea gustul asta??!!! ceva cu vanilie, dar ce?? ce ma oftic!!!

ma duc sa-mi culc zgatiile... revin

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Pai stiu eu! NA-PO-LI-TA-NE!!!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

nu rade de mine oana!!! ca-ti trimit si tie una acum sa vezi! e prima data cand am luat de-astea, noi nu ne prea omoram dupa napolitane! au foarte multa crema, gustul napolitanei nici nu se mai simte!

miha tu ce bucatarisesti azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by addiana
miha tu ce bucatarisesti azi?

Nimic deocamdata.Tre sa ma potolesc de nervii capului mai intai,ca sa pot gandi.
Pe langa starea de nervi pe care mi-o creaza maica-mea,mi-am mai facut o mie de la apartament...Astia cu tamplaria de aluminiu si-au dat seama ca nu au material si nu pot sa-mi schimbe geamurile decat vineri ...sotul meu a luat folie si a acoperit doar partial,deci e acolo o mizerie de la var,de nedescris... Cred ca mai mult o sa dureze curatenia decat varuiala.
Nu stiti nici o femeie care ar putea sa ma ajute la curatenie?Contra cost,evident.

Merg sa-l culc pe Robert si revin.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

quote:
Michelle, Stefan a mancat piure de legume, ajunsesem la morcov, cartof si dovlecel. Dar a durat cam o saptamana. Asta se intampla acum exact o luna. Apoi au iesit dintii (doi de jos) si...adio.

Draga mea, lui Stefan i-au dat dintii demult.
Aici e vorba de Victor.Nu-ti incurc eu baietii si ii incurci tu (la nume ma refer)....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Scoala mea nu e f. aproape-la 20 min mers pe jos .Dar fac miscare.Eu nu port tocuri(doar la petreceri si nici atunci mereu).Dar mai gasesc pe cineva sa ma aduca cu masina acasa(ca eu nu am-si chiar de-as avea n-am carnet).
Acum sunt cu baietii singura acasa,am o groaza de treaba si eu stau pe DC.Asta mic are chef sa tipe si nu sta decit in brate.Sa vedeti ce mi-l invata bunicile cu narav.
Azi soacra-mea din printul lu' bunica nu-l mai scotea.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Nu stiti nici o femeie care ar putea sa ma ajute la curatenie?Contra cost,evident.

eu personal nu stiu, dar cumatra mea stiu ce de sarbatori isi aduce mereu "ajutor" conra cost. o sa vorbesc cu ea, dar nu garantez daca face treaba buna femeia!

Mergi la inceput