*Gravidute&Mamici de IASI* (24)
Raspunsuri - Pagina 7
mihamora spune:
Oana - foarte frumos arata trufele tale, pentru ca mi-ai facut pofta o sa fac ciocolata de casa azi.Da vreau si eu reteta de la trufe.
Aha, deci si lui Victor tot de la dinti i se trage.
Diana -iti spun eu ce mancai , napolitana din alea ondulata,cu multa crema inauntru. Arata si mie unde sunt minipizza.
Monica - Oana chiar si-a incurcat baietii
, eu nu observasem si in raspuns am scris despre Victor.Se vede cine corecteaza lucrari...
LA MULTI ANI ANDRA, IOANA CATALINA, VICTOR SI MARIA IUSTINA! 

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
addiana spune:
michelle cred ca de napolitanele alea e vorba... dar mai mult de laptele praf care era pus in crema!!! mi-am stors bine creierul!!!
oana a avut la display poza cu minipiza, acolo am vazut-o!!!
a facut dupa reteta bucatarului nostru sef miha! si am cautat de nebuna poza in albumul ei cu bunatati si n-am gasit!! mi-am facut doar pofta de tot ce am vazut!!!
mihamora spune:
ma gandeam ca in album la Miha trebuie sa fie, da eu nu am curaj sa ma uit,salivez numai cand ma gendesc
si credeam ca a pus Oana vre-un link si nu l-am vazut.
Am salvat ce a povestit Miha despre minipizza
, cine stie....
Ciocolata e gata, acum fac placinta cu mere.
Tuscut - hai cu tortul.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
anymony spune:
Multumim de urari fetele!
Am petrecut azi cu familia, simbata e dezmatul cu copii-nici nu vreau sa ma gindesc ca o sa fie casa plina de pici de 2 ani...he he.
De pregatit o sa fac o salata beof maaaaaaaaaaaaaaaaaaare, aperitive,si un tort de casa cu fructe si frisca, simplu si frumos!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
mariussimiuc spune:
Diana,nici un raspuns pentru mine?
Offf...nu gasesc pe nicaieri,nimeni nu cunoaste...
Oana,ai facut minipizza si nu zici nimic? Nu ti-au placut? ![]()
La cat mai multe lunite pentru Victor! 
Irina,hai cu tortul!
La cat mai multe lunite Iustinei! 
Pana vine Irina cu tortul va poftesc la tortul meu ![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
saryta spune:
Multumim de urari ... am petrecut duminica cu copii, iar azi de dimineata cu bunicii si mai pe seara cu nanaseii. Am pus aici cateva poze.
Multi
.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Diana,nici un raspuns pentru mine?Offf...nu gasesc pe nicaieri,nimeni nu cunoaste...
eu cu ce te pot ajuta???
Foto Ralu
addiana spune:
miha, cumatra mea o cheama la curatenia de primavara sau inainte de sarbatori si fac cot la cot curat. dar la urma urmei tot curat se cheama! e o femeie simpla care lucreaza cu ziua pe unde gaseste. o mai sun maine pe cumatra daca vrei, sa o intreb cum poti sa iei legatura cu ea.
nu dispera, ca daca nu gasesti pe nimeni venim noi cu toatele si dupa ce terminam facem si bauta de casa noua!!

vazut si tort...si poftit la el...
saryta super pozele, o gramada de domnisoare si cativa baieti mai timizi!
vai cand ma gandesc ca si fetele mele o sa creasca mari si o sa faca tac'su 13-14 prin casa cand se or duce la o petrecere!
aaa, dar poza cea mai tare e asta!!!!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
miha, cumatra mea o cheama la curatenia de primavara sau inainte de sarbatori si fac cot la cot curat. dar la urma urmei tot curat se cheama! e o femeie simpla care lucreaza cu ziua pe unde gaseste. o mai sun maine pe cumatra daca vrei, sa o intreb cum poti sa iei legatura cu ea.
nu dispera, ca daca nu gasesti pe nimeni venim noi cu toatele si dupa ce terminam facem si bauta de casa noua!!
Pai asa voiam si eu..sa ma ajute nu sa faca singura.De fapt sa-l ajute pe Marius,ca i-am promis ca nu fac nimic,pentru ca-i Bula.
Bauta o facem oricum!

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
eu cu ce te pot ajuta???
Sa car navetele de sampanie?