*Gravidute&Mamici de IASI* (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Diana, multam de cafea. Eu am Elite, si nu-mi place. M-am obisnuit cu iacobs. Nu stiu ce e a ta, dar e delcioasa!!!

Nonna, succes la scoala. Uite, vezi, numa' maine nu-i poimaine si gata saptamana. Stai apropae de liceu?

Miha, eu stiu ca nu ai OZN-uri prin bucatarie, dar ma gandeam sa ma inspir. Si, DESIGUR, mai stiu ca minunatiile alea ies asa datorita maiestriei tale, si nu unstensilelor.

Michelle, ba eu as fi ramas numai cu barbati la sala, na!!! Sa-i fac sa se uite la mine si sa nu mai slabeasca ei. Noi trebuie sa fim frumoase, nu? O profa in liceu ne spunea sa ne alegem un barbat "sa fie putin mai frumos ca dracul, dar sa ne iubeasca si sa ne faca pe noi sa ne simtim regine". Eu n-am ascultat-o. Nu stiu inca daca regret sau nu.

Raluca, cum e cu raceala/gripa. Functioneaza aspirina asta, a saracului? Ca eu nu am mai auzit pana acum de ea. Dar e Si azi noapte chiar am visat o astfel de aspirina.

Alina, Cristina...haideti mai de spe la noi. Trece timpul mai repede.

Simo, nu ar fi mai simplu sa invete sotul la biblio decat sa va plimbati voi?! Noi asa procedam.

Va pup. Merg sa fac prima serie de 25 de abdomene. Ca de cura nu ma pot tine. Am facut
www.flickr.com/photos/12244302@N04/2260152558/in/set-72157603886332558/" target="_blank">TRUFE CIOCOLATOASE (v-am zis ca am niste cereale prin casa si vreau sa scap de ele...Cum sa mai tin cura, cum?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Michelle, Stefan a mancat piure de legume, ajunsesem la morcov, cartof si dovlecel. Dar a durat cam o saptamana. Asta se intampla acum exact o luna. Apoi au iesit dintii (doi de jos) si...adio. O perioada, pana au erupt nu a mai vrut nimic. Nici fructe, numai san, asa ca am spus pas o perioada. Cand am revenit a mai mancat, a mai fentat. De cateva ziel e doar la fentat; adica vreo 3 lingurite pana isi da seama, si alte doua, asa, cand reusesc sa-l pacalesc sa deschida gura. Si atat. Nici nu am apucat sa-i introduca carnita. Azi incerc branzica. Cu piureul...perseveram. Am luat un borcanel de legume de la Hipp, sa vedem.

Mergi la inceput

Voi v-ati data seama ce program incarcat avem zilele astea:
- pe 23 la Vaslui (ati retinut, cu o geanta mare,c a asa se poarta si un tort cu 32 de lumanari)
- pe 8 martie la mine (cu cipandeii; Michelle, barbatii aia de faceau fitnes...era ceva de capul lor?!
- candva...la Miha la casa noua. (sau la varuit/sters var, asta nu am inteles inca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ghinetz
candva...la Miha la casa noua. (sau la varuit/sters var, asta nu am inteles inca)

Oricare ar fi ordinea mie imi convine. Asa cum am mai spus,sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa termin cu mutatul.Asa ca de saptamana viitoare dam liber la dezmat.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

La multi ani, Ioana-Catalina (Anymony)!

La multi ani, Andra (Saryta)!

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana
si am mai vazut o poza cu caii ferate multe multe si gara si de toate!!!! in cat timp le aseaza si in cat timp le strange?

De stricat ii ia foarte putin timp .Mai mult ii ia lui tati sa le construiasca.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghinetz
Miha, eu stiu ca nu ai OZN-uri prin bucatarie, dar ma gandeam sa ma inspir. Si, DESIGUR, mai stiu ca minunatiile alea ies asa datorita maiestriei tale, si nu unstensilelor.

Nu stiu cata maiestie este,dar perseverenta este sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!
Bey, voi radeti de mine si de suferinta mea??? Hmmm....

Oana, tu ma intrebai, parca, daca are efect... Sa stii ca toti zic ca are, sa incerc, doar ca eu nu am vazut niciun efect pana acum...
In schimb, am adormit, frate, pe la 11 si jumate (Miha, tu stii... ca eu inainte de 2-3 nu inchid ochii!), deci a doua seara consecutiv in care adorm ffff devreme...
Si am dormit pana la 7 dimineata, cand m-am trezit in boxe cu manele... de pe la vreun nebun de-aici. Inca nu l-am depistat.
Cum sunt bolnava in continuare si nu pot face nimic, mi-a fost lene si sa deschid calculatorul, asa ca m-am bagat in patut... Si da-i iar somn de pe la 8.30 pana la 11...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
LA MULTI ANI ANDRA!!
LA MULTI ANI IOANA CATALINA!!!
LA MAI MULTE LUNITE VICTOR SI MARIA IUSTINA!!
wau, ce de sarbatoriti! cine da tortulet?
Ralu, multa sanatate! sa iti revii cat mai repede!
Cris, nu am sesizat ca ti-ai dat seama de greseala..ma uitam la poza si ma gandeam ca nu seamana cu Alessia..si ma gandeam..mi-a luat vreo 2 min sa imi dau seama ca nu e Alessia!
Oana, spor la abdomene!
ce soare e afara! diseara tre sa ma duc cu masina in service la rev de 1 an..Ne-am facut si rezerv pt. 14.02..
ma duc sa ma joc cu gaza ca s-a trezit!

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Dau eu tortulet daca-mi iese!

Mami de Maria Iustina - 12.10.2007

poze:
http://community.webshots.com/user/tuscut

Mergi la inceput