Piticlontzi de iulie-august 2004 (246)
Raspunsuri - Pagina 7
g_ioana spune:
Neatza,neatza..si pe mine m-a emotionat Dana-Ema de dimineatza..sa fie intr-un ceas bun invitatia la nunta si de acum sa curga numai vestile bune,ca tare mult le meritati...multi pupici pentru Ricu,puiul mic care te ajuta atat de mult!!!
AndreaM super filmuletul cu Matei este un frumos si un dragalash si felicitari pentru suucesul Stefaniei cu olitza noaptea si multi pupici la 3 ani si jumatate...io una sincer nu m-as duce pana cand nu face un an Matei...da asa-s io..si te inteleg foarte bine si daca accepti oferta lor,tinand cont de circumstantele vechiului servici...iti tin pumnii sa iei decizia cea mai buna pentru voi!!
Roberta distractie placuta azi la cina romantica...meii asta a fost si motivul pentru care vreau s-o dau la gradi la program scurt ca sa aiba mai mult timp de jucat afara in aer liber,pupam Mateiul!!!
Vivia mamaa ce dialoguri misto aveti cu Uka...sa-ti treaca repede durerea..si sa ne povestesti cum va distrati azi!!
AndreeaP musai sa pui niste poze cu Pupi cum da cadouri la fete
Noi de azi suntem singurele,tati este plecat pana duminica la Poiana Brasov..asa ca distractia va fi maxima...mai ales ca se anunta o vreme urata
Pupam bolnaviori,Oana Barosana,Andreea de Pako,bubita lui Pat sa le treaca repede repejor!!!
Hai sa avem o zi superba
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Buna dimineata si o zi plina de love !!!
Pupam bolnaviorii, sper k suteti mai bine cu totii ! Pupam si bubele sa treaca repede !
Ema, tin pumnii sa fiti bine, pupam Ricu cel dragastos si grijuliu si iubaret, asteptam sa ne povestesti tooot ce ti se intampla minunat azi !
Voi fi prin zona ...
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
roxanaz spune:
neata neata!!
hehehee Ema ce frumoasa surpriza cu invitati, bravo! iar Ric e un baiat de toata isprava, bravo lui dar si tie ca l-ai educat asa . de coma cu nedatul la telefon.... bravo lui!
Oliv, Gabi, Daria, Andreea nu a cazut prea rau, dar stiti ca curge mult sange din buze.... asa ca a fost mai mult sperietura. celmai distractiv a fost ca la gradinita a fost tragedie ca nu a venit, prietenul lui Dimi a facut mare circ ca el nu sta la gradi daca nu e si Patrick.. rasu lumii . azi a fost toata lumea multumita.
Uka e baiat smecher, ce sa aduca el apa la altii!
Felicia multa multa sanatate sa va treaca rapid viroza!!
Andreea m stai sa te vezi intai cu managementul. si daca te vor asa tare le pui ceva conditii, in sensul ca esti disponibila dela 1 aprilie sa zicem. ori macar 15 martie, hai, o luna ca la top management . succes mult!
Anca aaaaahhh ce frumoasa partida de sanius, super, mi-ai facut pofta!!! aoleu ce frumos e pe acolo!!!!
Andreea de pupi spor la terminatul vopsitului.
o zi super tuturor!
cristalina spune:
Neata!
Ema, multa sanatate! Ne bucuram tare de vestile bune!
Frumoasa surpriza, ai niste barbati strasnici pe langa tine...sa fiti fericiti o suta de ani alaturi de flacaii vostri!
Olivia, foarte articulat este Uka...io tin minte cand ne ziceai ca l-ai dus la evaluare si acum il trimite frumos pe tati sa isi ia apa...:)))) Sa treaca durerea!
Andrea, eu in concediu de ingrijirea copilului nu m-am mai dus, am stat acasa pana la 4 luni si pana la 5 luni Barosana nu a vrut decat lapte de mama. Poti sa ceri programul ala de 6 ore (cu salariul ca pentru 8 ore) si de pauzele de alaptat (daca lucrezi aproape de casa) si eu am profitat de chestia asta...
Insa sunt tare mici la 4 luni...Daca as fi lucrat mai departe de casa nu stiu daca ma intorceam la servici...
Anca, tare frumos la sanius!
Felicia, sanatate virusatelor si tinem pumnii sa nu ia si Liviu!
Roberta, cina placuta!...:)
Ioana, poate vine si ninsoarea si va distrati la sanius (io tot mai sper ca o sa folosesc sania care sta nou-nouta pe balcon!)
Mie John mi-a zis ca am prea mari pretentii de la el sa tina minte tot calendarul, valentine's, dragobete...
Sa ma multumesc cu 1 si 8 martie ca el asa a invatat!...
O zi frumoasa sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
Andries spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
Andries ne-ai lasat cu ochii in soare cu permanentul
nuuu, pacatele mele, am cautat la cablul ala de la camera de-am capiat... uitati aici, scuzati outfitul, e par ud si par uscat fara nici un adaos de spuma, ceara si alte smacuri, daca l-as fi coafat arata si mai bine.
http://good-times.webshots.com/album/562460430mCqmlx
Andries
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by cristalina
Neata!
Mie John mi-a zis ca am prea mari pretentii de la el sa tina minte tot calendarul, valentine's, dragobete...
O zi frumoasa sa avem!
...are mare dreptate John...da' stai sa-l vezi peste cativa ani,cum se descurca el cu 3 fete in casa,in luna martie..
..btw de dragoste,la noi se vinde o data pe saptamana un ziar local cu o carte si tati il cumpara..intr-o zi il intreb daca l-a luat..el zice ca nu,ca era o carte de dragoste si pe el nu-l intereseaza:))..aici intervine rapid mandra "cum sa nu te intereseze?ceee,nu ma iubesti pe mine???asta inseamna dragoste!!"
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
Andries spune:
Ema iubita, surpriza este foarte frumoasa! sa traiti sanatosi pana la o suta de ani! iar mezinul familiei este absolut mortal!!
Andrea daca te-au chemat la interviu cu managementul inseamna ca vor macar sa te cunoasca, program de sase ore nu cred ca pupi, pentru ca nu prea se incurca ei din start cu asa ceva, doar daca ai o calificare dupa care sa le arda buza si sa nu gaseasca...ce sa-ti mai spun, eu ma intorc de luni la job, da... de luni, dar eu nu mai alaptez demult, ala mic va sta cu mama, ala mare la gradi, jobul e cam departe de casa, dar asta e, program de sase ore sunt obligati sa-mi dea si sincer... ma duc pentru bani, caci altfel nici eu nu m-as grabi. Este atat de dulcel ala mic...
Gabi intrebare: ce putere are motorul masinii de facut paine (panasonicul tau)? ca eu nu ma pot decide intre panasonic si moulinex...as lua-o pe aia mai cu muschi...
Andries
Andries spune:
si nu in ultimul rand sanatate celor bolnaviori...
eu, ieri seara i-am culcat pe ai mei impreuna, gicu e bolnav si l-amm trimis de-acasa (de fapt nici nu i-am mai dat voie sa vina acasa, i-am facut bagajul si i l-am dus eu la bunica) asa ca eram singura cu balaurii, i-am hranit si ...la culcare, unul intr-o camera, altul in a doua...Vic incepe sa bazaie ca lui ii e frica...na' belea cu cine sa ma culc acum? ala mic scartzaia si el in patut, ii zic lui Vic sa vina la Mirciu in camera si ma duc pana in bucatarie...(cristal sa nu ma omori pentru ce-o sa scriu)...ma intorc peste doua minute si constat ca dormeau amandoi tun...au dormit pana la 8 dimineata!!
Andries
Andries spune:
quote:
Originally posted by cristalina
Neata!
O zi frumoasa sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
he he... se poate si mai si... al meu nu tine minte decat ziua de nastere si aia pentru ca suntem nascuti fix in aceeasi zi, luna si an!
Andries
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by Andries
Gabi intrebare: ce putere are motorul masinii de facut paine (panasonicul tau)? ca eu nu ma pot decide intre panasonic si moulinex...as lua-o pe aia mai cu muschi...
Andries
M-ai incuiat... Ma uit acasa si iti spun - dar de ce te intereseaza puterea motorului? Sa faca piinea mai repede? Eu personal m-am orientat dupa cite poate sa faca si cit de mare iese piinea...
Imi place cum iti sta cu parul usor ondulat!!
Ema - nu mai zic nimic, decit si ma bucur mult pentru voi - as vrea sa citesc numai mesaje din astea de la tine!
Mai, nici noi nu sarbatorim ziua indragostitilor - tot cu 1 si 8 martie raminem!
Gabriela 25+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.