Piticlontzi de iulie-august 2004 (246)
Raspunsuri - Pagina 8
Adema spune:
Buna dimineata!
Ema, trebuie sa iasa soarele si la voi! Nu se poate altfel, si uite ca primele raze se vad! Distractie placuta azi si muuuulta sanatate!
Sanatate tuturor virusatilor si accidentatilor!
Alice, voi ce mai faceti??
Noi ieri am facut o plimbare superba la un lac mare din oras. Ne-am simtit ca niste babalaci ce suntem cand noi oboseam mergand in jurul lacului si pe langa noi treceau a treia oara norvegienii alergand. Fac ture de lac fie alergand, fie mergand la pas sustinut. Noi...sedentari. Nu mai spun de Codrut care s-a invatat un lenes si bazaie dupa 10 minute de mers ca vrea la tati in carca.
Aveti si niste poze de aici si dedicatie cu primii ghiocei norvegieni:)
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
roxanaz spune:
Andries imi place de matale cu paru' asa . super faza de aseara cu culcatul copiilor imediat.... cre ca tre sa te feresti fro doo zile acum de Cristal
masina de paine eu am din asta: http://www.moulinex.com/products/electrical-cooking/breadmakers/homebread-xxl.htm cu capacitate de 1500g paine, cred ca asa are si Gabi din ce zice. are 800W putere. succes de luni la job!
Ema mamaaaaaa ce frumos e acolo la lac!!! pai hai, cumparati niste trening-uri noi si la jogging cu voi . face bine la sulueta
leeloo2004 spune:
Andries, a mea e asta: http://www.electromarket.ro/products/Cuptoare+Microunde/Panasonic/Panasonic+SD255_163_184.htm capacitatea maxima de paine este de 600 g (am inteles ca inseamna un echivalent de piine de circa 1200 g), ca putere consuma circa 500-550 W, are 10 programe (de la piine italieneasca pina la piine speciala pentru sandwichiuri), 13 ore timing (adica poti programa piinea sa fie gata cu 13 ore inainte), are program separat pentru piine de secara, dozator automat de seminte, graunte, etc, functii separate doar de preparare coca.
Eu am venit de la masa - am zis sa incerc impreuna cu colegii noul Hard Rock Cafe - maaare dezamagire in ceea ce priveste mincarea si personalul... In afara tarii nu am fost niciodata la HRC pentru ca oriunde gaseam restaurante cu specific pe care le-as fi incercat mai degraba decit HRC, dar in Bucuresti am zis ca e momentul sa-l incerc... Un singur plus, si anume pentru amenajare si atmosfera...
Editez ca vad ca primul link nu mai mergea...
Gabriela 25+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Adema spune:
Masina de paine ca a Roxanei avem si noi si suntem super-multumiti de ea. Doar cu cozonacul nu am nimerit-o , dar painea este excelenta!
roxanaz spune:
wow ce rau imi pare de Hard Rock Caffe, eu tot merg prin alte tari si-s extrem de multumita pentru ca au o atmosfera speciala iar serviciul este super... sper sa ii controleze proprietarii franchizei si sa ii puna la punct!
Adema incearca reteta asta de cozonac: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88241 - iese super extra! fa-o de test intai fara sa o scoti din cuva, doar cu rahat, chocolate chips si nuci sau ce vrei.
Adema spune:
Roxi, merci de reteta! O sa o incerc in Ro, ca aici nu am masina de paine. Eu am incercat una si am pus nuci, insa le-a amestecat pana le-a pisat complet si a iesit aspru si maron inchis la culoare. De atunci nu am mai incercat.
Ce face Pat? Are semn la buzita?
mitzura spune:
Buna fetele!
Mai intru si eu sa semnez condica, ca sa nu ma dati afara din familie . Suntem toti bine sanatosi. Mi-e cam jena ca azi vine sotu acasa cu vreo surpriza de Valentine's si eu nu i-am luat/pregatit nimic.
Copilasii sunt ok amandoi.
Intru, ca ma tenteaza si pe mine masina asta de facut paine. Am citit cam tot ce ati scris pana acum, da mai am niste intrebari. Merge cu orice fel de faina? Ma gandesc ce cantitati de faina o sa iau.... Si nu e putin incomod sa faci paine in fiecare zi, sau tot a doua zi? sau e foarte simplu de facut?
Va pup pe toate si pe copilasi!! Mi-e dor de voi si imi pare rau ca nu reusesc sa intru mai des.
roberta04 spune:
Dragelor, va urez sa fiti iubite si indragostite toata viata.
Nici eu nu sunt mare fan al acestei sarbatori dar daca se lasa cu cadouri si o iesire e perfecta orice ocazie.
Matei merge la bunici, i-a pregatit tatal meu o colectie de casete cu desene animate, mama i-a facut papa bun, asa ca sper ca va sta. Pentru mine e putin neobisnuit sa il las la ei (e pentru a doua oara de cand l-am nascut) dar daca merge, merge...
EMA- , ce surpriza extraordinara!
philip spune:
am vazut poze cu norvegienii, f frumos si iesiti mai des ca sa va antrenati :)
am vazut si permanentul, iti sta f fain, bafta luni la job
acu' rox m-a facut curioasa cu cozonacul ala, parca vad ca asta ma asteapta in week-end
am uitat sa-i zic feliciei multa sanatate ei si andreei
filmuletele ancai le vad diseara de acasa
pupici
philip&andreea
kim222 spune:
Neata!
Eu ma simt mai bine azi, am inceput sa iau Ranitidina,ca mi-e frica de vreo gastrita/ulcer..ceva de genul asta..
Roxana asa si Luca este inebunit dupa copii de la gradinita!
Cristalina, acum un an a fost evaluarea..si de atinci in ciuda tuturor sfaturilor de a lasa copilul in pace (pe motiv ca este prea mic sin-n Ro pina la 4 ani nu se face nimic), eu am mers pe mana americanilor...si de 2 ori pe saptamina a avut exercitii..Coincidenta sau nu nu am de unde sa stiu...Asa si noi..gindim exact ca si John!
Roberta petrecere frumoasa!!!
Gabi nu ma asteptam...este si pe aici dar nu am vizitat acest restaurant..
Andries..arata bestial! Vreau si eu !! Dar asta ar insemna sa vin in ro! Cit a costat?..de curiozitateintreb..Aici este cam 75 $. Sanatate la toti!
Andrea eu am revenit la job cind Luca avea 3 luni...Depinde de cit de neratat este jobul..tu stii cel mai bine...
IOANA nu am ce povesti, nu serbam Valentine's Day..Maria o scumpa ca intotdeauna!!