Piticlontzi de iulie-august 2004 (246)
Raspunsuri - Pagina 9
kim222 spune:
Am uitat...superbe peisajele Anca! Noi nu am gasit haine de zapada ..si nu stim ce sa facem..sa mergem in blugi?
Andries spune:
Hello!
A costat 153 ron cu toate maglavaisurile pe care le-am insirat acum doua zile. Arata si mai bestial daca ii dau cu putina spuma si il las sa se usuce natural, in poze il uscasem cu foen fara difuzor si s-au mai zburlit din bucle. L-am facut special pentru job, ca aveam nevoie de ceva care sa se aranjeze super rapid.
Andreea m-am toot uitat la pozele tale, ce curatenie si ce frumos, in ce oras stai? Si cel mai important: aleea din fata casei cine a curatat-o de zapada?
Acum sunt in ceata totala, mai rau ca pticii aia din reclama "si acolo...si acolo" ca as lua si moulinex si panasonic! Mie painea cumparata nu-mi place deloc, deloc! La cozonac aplic reteta puturosului: se ia una bucata masina din parcare, se conduce pana la cofetarie de unde se achizitioneaza dupa dorinta!
Andries
carmenp spune:
la spartu` tirgului
la multi ani, ioana, multi, fericiti si buni!
corijenta la apel;)) in afara de faptu` ca am o ilinca virusata in rest stem bine; in we ne-am plimbat tot stolu` la vatra dornei, sus in munti am gasit si zapada de-o bulgareala
madam spiil, m-ai dat pe spate cu ric al tau, nici ionu nu executa atitea da` gata, de azi trec la program intensiv de reeducare;)) ma bucur ca termini prima runda da` si mai tare ma bucur de surpriza facuta
vazut poze, nu mai insir numa` vreau sa`mi exprim invidia pentru atita zapada cita am vazut in pozele ancai
philip spune:
rox, deci tu sugerezi ca pot lasa cozoznacii la copt in masina de paine? daca da, la ce program sa-i pun ca a mea n-are program de cozonaci :)
andries, daca de pozele mele vorbeai, pai sotu' curata zapada cine altu' :) noi locuim in layton, utah.
philip&andreea
kim222 spune:
Andries merci de info! Da asta vreau si eu ..ceva sa numai pierd timp cu aranjarea lui..Cred ca printez o poza de-a ta si le arat...altfel cum sa ma inteleg cu coafezele (90% nevorbitoare de engleza .cel putin in California).
Carmen arata-ne ceva poze cu zapada! Sanatate Ilincai!
g_ioana spune:
...seara buna,of topic desigur..Adema ce era cu copacul ala plin cu suzete,ca-s tare curioasa???
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
AncaMaria spune:
Dana-emma, multa sanatate si felicitari pentru nunta, foarte frumoasa surpriza sotului tau!
Io nu am apucat sa-l vad pe Mateiutu si nici alte poze.. ieri de-abia am reusit sa incarc filmuletele. Am folosit camera asta in premiera si nu m-a dus neuronu sa fac filme mai scurte, asa ca alea cu copchiii inotand in zapada nu le pot posta..
oricum, zapada si peisaju era sus pe munte.. jos in oras e uscat si urat :))
Olivia, la sanius noi ne-am imbracat cu ce aveam prin casa... Biancai i-am luat doar niste pantaloni impermeabili la inceputul iernii.. in rest aceeasi geaca si cizme de cauciuc ce le poarta si la gradi.. eu mi-am luat niste pantaloni.. altfel inainte mergeam in blugi :))
Io n-am vazut permanentu lu Andries (inca) dar imi aduc aminte.. cu nostalgie, de permanentele mele de dupa liceu.. oaa ce vremuri maica :)).. asa ca vorba Oliviei, poate printez poza si-mi trag si io unu (permanent)..
Carmen, pupici Ilincai! Deci v-ati destrabalat in week-end si nu ziceai nik.. bine, bine.. de kile sa te mai intreb?:))
Rugati-va pentru Diana
kim222 spune:
Anca pt filme mari :www.mailbigfile.com sint valabile 3 zile..se sterg singure. Dar noi nici cizme nu avem :(
ema spune:
Multumim ptr. urarile de bine.
Carmen stai linistita lasa Ionu in pace...Serban e tot al meu si curge lenea pe el...de cind se stie.Nici n-am impus ce-i drept...dar in aceeasi masura nici astuia nu i-am impus ...e totusi vorba de felul de a fi al fiecaruia.Sanatate si voua
Andries...rideam in musteti aseara...ai pus clubu pe jar...cre ca numa permanente visau asta noapte...si tu nici o poza nimic...Foarte frumos iti sta...imi place si culoarea.Eu inainte de....foloseam numai produse ptr. parul cret...sa stii ca este o mare diferenta intre...sa m-a spal cu sampon normal sau cu sampon ptr. par cret.Si tot restul...balsam,masca,ser,crema...ca eu imi cosmetizam parul....mai ceva ca la salon.si am folosit numai John Frieda...dai un ban da stai in fata....pe bune.De gasesti in ro incearca....merita.Dar repet..produse ptr. parul cret.Eu am cei drept...adica aveam..parul foarte foarte cret...e,imediat dupa baie se spirala tot parul...nici vorba de difuzor; serul ai da luciul iar crema de finisaj...separa suvitele...foarte frumos.Cu orice alt sampon normal....parea incalcit,infoiat,mat...De asta spun ca e totusi o mare diferenta.
Iar vin cu sfaturi....toale si par si mai stiu eu...mai dati-mi si voi peste gura de trancanesc prea mult.Se cunoaste ca...am terminat azi....primul act...astept cu....nu stiu sa numesc exact sentimentul ...sfirsitul piesei....!
Mey...nici noi n-am sarbatorit pina anul acesta...eu sincer nu bag in seama ziua asta...sunt asa nitel mai pragmatica...dar cine stie ce o fi fost in capul lui....mie sincer nu-mi sta capul la asta...sunt altele mai importante acum.Oricum...vorba lui...decit sa caut rochie ptr. funerarii...mai bine caut ptr. nunta...ca m-a prins intr-o noapte cautind costumatie ptr. ....stiti voi.Eram....jale,zgariam peretii...nu se mai putea....noh...zic eu m-a cam duc macar sa am rochie faina...!Da poate m-a sare cineva de pe lista...trece la urmatoru...ca eu mai am ceva trebusoara pe aici.Si nu se cade sa pleci si sa lasi treburile neterminate.No?
philip spune:
mey, ema, termina cu prostiile si ca'ta rochie frumoasa pt nunta. pupici si mult curaj.
mi-a trimis sotul un buchet frumos de trandafiri la munca, mai asa cu piedici ca se speria ca n-l mai primesc, da' gestu' conteaza.
philip&andreea