Piticlontzi de iulie-august 2004 (246)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

saluate de la niste "virusate"...Andreea e "blana" , eu abia acum incep...

Anca, nu am cuvinte de mai bine...e super sa stai in casa ta...o duc asa de bine ca am inceput sa ma ingras
Roxana, multumim de intrebare...in general totul merge bine, acum suntem si noi luat de valul virusului care cica bantuie....si asa e cu alintatul, profita de orice numai sa fie luati in brate...cunosc...pupam buba...
Andrea, mult noroc maine!...ce draguta Stefi cu olita...am vazut si bufleu' mic, ce dragut rade el...

Andreea boleste pe jos...e flescaita rau, nu vrea in pat...are febra...ii dau nurofen, sumetrolim, vit.C si homeogene9....liviu inca n-a luat-o da' ma astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pako, pupici si la voi la toti, sa treaca repede virusii !
Cristal, pupam Oana mica sa i treaca si ei bolitul !
Andreeap, pupici la tine :-)
Amironeanu, am uitat sa zic ceva: felicitari Stefaniei pt olita, asa -i ce minune ti se pare sa o vezi asa cum se descurca singura ? Eu ma tot minunez cum creste Giulik si ce independenta e cateodata.

Restul de fete steti bine ??? ...

Rox, ai ajuns acasa sa vezi accidentatul, cum e ?

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Multumesc pentru laudele la adresa lui Matei, adevarul este ca e un copil tare cuminte si tare vesel. Cum vorbesti cu el, cum se bucura si se bucura parca dint tot corpul, vrea sa vorbeasca si nu prea poate, se gadila, ce mai e un scump si jumatate, doar este al meu.

Stefi de mult tot bazaie ca vrea si ea sa duca bomboane si suc la gradinita, sa fie ziua ei. Asa ca azi, daca tot a implinit 3 ani si jumatate am trimis-o cu suc si bomboane si ciocolata. Si tare fericita a mai fost. Iar noi i-am facut cadou o alta carte cu autocolante, in jum de ora a terminat sa potriveasca singura 45 de autocolante. Tare mult ii mai place.

Eu se pare ca am avut succes la interviu, deja m-au chemat maine sa ma intalnesc cu conducerea firmei. Problema este ca dupa interviul de azi mi-am dat seama ca nu sunt pregatita sa il las pe Matei, in plus el inca este alaptat exclusiv, nici diversificarea nu am inceput-o inca cu raceala asta a lui. Of, mai, cine m-a pus sa trimit cv-ul! Pe de alta parte daca ma plac si imi fac o oferta avantajoasa ce ma fac eu. Of, of, mai, mai ...

Roxana, sper ca Pat nu a patit nimic grav.
Daria, azi ce program aveti?
Felicia si Cristalina sanatate multa la bolnavioare.
Roberta, dar ati facut rezervare pentru maine, sigur vor fi toate restaurantele pline.
Gabi, stiu ca iti este greu, trebuie sa ai grija si de tine. Si eu astept primavara sa mai iesim pe afara.
Adema se pare ca acolo vremea este mai buna decat aici.

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare!
Eu ma simt rau am o durere in epigastru care tine de ieri..ieri in ziua libera am fost la shopping,deci nimic deosebit.
Azi Luca a facut o reactie alergica (cred ca de la sun screeenul folosit de cei de la gradinita).
Tot de ale lui Luca:
-le-a spus la gradi ca mama lui i-a spus ca el "should have babies"...asta in urma unei discutiiintre noi doi despre cum o sa fie cind o sa creasca el mare..asta este ce-a retinut el:)
-tati l-a rugat sa-i aduca si lui o cana cu apa..replica a fost de genul :you have legs, you have fingers ..you can press the botton,go and take it! ..si noi care ziceam ca ne-am aranjat pt batrinete
-ieri m-a necajit ca s-a foit pina a varsat supa ..si el mami I don't want you to be saparata (suparata)..I want you to be my best friend in the whole world !

Gabi bafta cu logopedul coincidenta sau nu Luca de cind merge de 2 ori pe saptamina si-a dat drumul...Despre aminiocenteza..cred ca te-am confundat...
Roxana a cazut rau??? A alunecat sau cum? Pai Luca cu gresie..cred ca era deja numai prin spital..Pupici sa treaca repejor..
Andries nu vrei sa ne arati ?:))
Andrea daca oferta este buna..eu as accepta...Mateiul un dulce!Felicitari pt olita!
Felicia cum este viata la Pitesti? Nu este mai plictisitor decit la Timisoara?
Monicule sanatate !!!

Mergi la inceput

Am uitat Anca, mi-a placut la noua gradinita..nu se compara! Doar ca acum trebuie sa ducem noi prinzul.

Roxana m-am exprimat gresit Luca a cazut nu in cap si pe burta si cu fata in jos de la inaltime..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

buna seara,
Noi ne-am facut bine,mancam foarte mult,am recuperat deja 1 kg din cele 3 pierdute.Am inceput sa luam Baraka...sper sa nu mai facem buba de asta mare..ca tare-i rau.Am fost ieri la ...cum sa-i spun,un fel de discutie despre cum se descurca copilul la gradi plusuri minusuri....ma rog.Din start...nu m-a recunoscut nimeni...decit ricardo...a sarit in bratele mele:mama!!!!!!!Frau a uitat de ce m-a chemat...belea ochii la mine stupefiata...si-a cerut scuze ca nu si-a putut masca...socul ...!Deci copilul meu e....super si iar super...da avem un minus...nu e pe picioarele lui...adicalea...nu se imbraca singur...si daca se moscaieste...ma rog de astea...cica prea am facut totul in locul lui...noh am fost surprinsa de asta....acasa nu mai pridideste cu treaba...mai avem putin si face si mancare...foarte saritor,aspira,pune rufe la spalat...pe bune.albe cu albe ,da la 40 grade,pune dero ptr. albe,balsam...totul cum trebuie.eu numa le intind...el le aduna cind sunt uscate de pe suport.Mi le aduce una cite una la calcat in dormitor,le i-a paturite si le pune in dulapuri cocotat pe scaunel.Noh,si asta e doar un aspect....e adevarat ca sar pentru orice sa-l ajut....dar si el face la fel acasa cu mine.Da cu maturica dupa masa in bucatarie,spala scarile...si jur ca nu in joaca....isi stringe jucariile...noh...baiatul casei.M-a intind la amiaza in pat...vine ,m-a pupa de m-a toceste....mama dormi ca eu m-a joc aici linga tine.O ora nu-i aud gura,nici macar pis....daca cumva suna telefonul...raspunde...Ricardo Schimtz,Guten Tag,meine Mama schlafen.Mi-a spus taica-sau ca o data s-a rugat de numa de el sa m-a dea la telefon...nici vorba mama doarme si n-o scol...daca vrei sa vorbesti cu ea,vin-o acasa...da nu tropai s-o trezesti.Of...ce m-as face fara pui mic.
A si mai am doua vesti...bune...maine e ultima zi din prima runda....si a doua in asta seara am primit o invitatie la nunta....in plic rosu cu un trandafir linga plic....am deschis-o curioasa.....era invitatia la nunta....mea!!!!Sa nu creez confuzii...eu am mai fost odata mireasa...dar a doua oare inca nu....si vorbisem asa aiurea...daca si cu parca....noh cadou ptr. maine cica....s-a vrut a fi o surpriza....frumoasa de altfel ptr. mine.Frumoasa mai ales ptr. ca data si locul sunt foarte strins legate de Ricardo...mai multe nu va zic acu.Pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Pupici tuturor virusatilor!

Felicia ma bucur sa aud ca te simti bine, stiu cum e senzatia sa fii in casa ta.. nu stiu dar eu aici si dupa ce ne-am luat casa tot nu ne simtim ca acasa.. o fi din cauza ca nu e achitata la banca?

Olivia, ma bucur ca v-a placut de noua gradi.. referitor la replicile lui Luca, si Bianca zice "mami, you want to be my best friend?" io - "da mami", ea - "ok, then play with me"..

Revin mai tarziu ca sunt prinsa tare acum..

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Anca noi i-am inoculat ideea cam d epe la 2 ani..ca mami ci tati sint cei mai buni prieteni ai lui...nu am insistat pe "functia " de parinte..ci pe cea de "best friends"..Ce tare ai fost cu platitul casei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ema, m-ai facut sa lacrimez. din nou. de data asta de efricire. ma bucr ca termini cu prima runda si-ti doresc sa dispara raul cat mai repede. si felicitari pt nunta. casa de piatra. ai un baietel de toata isprava, eu recunosc ca si philip se ofera mereu sa ma ajute si de multe ori nu-l las ca sa termin mai repede. te imbratisez cu mult drag si happy velentine's day tuturor

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Pun si eu in sfarsit doua filmulete de la sanius.. sper sa se inteleaga ceva..
http://www.dropshots.com/aneagu2609#date/2008-02

De ziua indragostitilor, va doresc sa fiti fericite si sa va iubiti 100 de ani!

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput