Piticlontzi de iulie-august 2004 (246)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
Rapid la semnat condica!
Sunt happy de dimineata pentru ca am reusit sa vad filmuletul cu Matei, o bomboana de baietel care m-a topit cum rade ! ANDREA, sa iti traiasca, sa fie sanatos si el si Stefi, ai copii superbi!
ANDREEA (P), am vazut si casa voastra si pe Pupi (desprte care eu spun ca e frumos ca o fetita). Eu sunt mare fan nuante de portocaliu asa ca m-am indragostit de bucatarie. Sa stapaniti sanatosi casa (cu intarziere urarea...)!

La noi e un geeer de crapa pietrele, erau -8 grade dimineata, vreau si eu primavara si palcuri de ghiocei in parc.
Pe Matei al meu l-a luat ieri soacra mea de la gradi si au mers pe jos pana acasa, nimic rau numai ca in loc sa faca traseul in 15 minute ei s-au plimbat o ora si jumatate si era frig, asa ca azi dimineata deja a inceput sa tuseasca si abia putea sa respire pe nas.
Cred ca a devenit si foarte sensibil de cand e la gradi, anul trecut ieseam zilnic cu el la plimbare, acum e noapte cand iese el la 5, asa ca singurul contact cu aerul curat e cand merge din bloc pana la masina si de la gradi la masina. Abia astept sa se mai incalzeasca si sa se mai mareasca ziua sa putem si noi iesi la plimbare.

Maine m-a invitat sotul meu la un restaurant chinezesc, ma gandeam si eu la o cina romantica , mai ales ca pe Matei l-am programat sa doarma din nou la parintii mei, dar de fapt aa complotat cu alti doi soti ai colegelor mele de birou sa iesim toti. Decat nik, macar atat

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Amironeanu, o frumusete de baiat, am vazut filmul de 4 x, e atat de dragalas si frumos si perfect !!! Sa ti traiasca minunile !!!
Merg sa citesc in urma ... O zi frumoasa sa aveti ! Va trimit soare de la noi !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Am fost aseara la sedinta cu parintii - mare lucru nu am putut afla - decit ca Stefan a evoluat, ca maninca mai mult singurel, ca s-a integrat insa se joaca mai mult linga copii decit cu ei si ca se joaca mai ales cu baietii...La evaluare nu prea a vut ce sa-mi spuna - problema noastra fiind absenta limbajului,toate problemele ni se trag de aici... In principiu saptamina viitoare ma duc la logopeda la care am trimitere sa vedem daca putem demara ceva...
Mi-au aratat si mapa cu lucrari - ce sa zic, ale lui nu difereau foarte mult de ale altor copii, dar nici nu stiu cit a facut el singurel si cit a fost ajutat...Cred ca e si vina noastra ca nu prea facem, nu ne jucam prea mult cu el acasa - amindoi ajungem destul de tirziu si atunci nu stiu cum sa ma odihnesc mai repede...iar in weekend tot intervine ba una, ba alta...sper sa se mai incalzeasca vremea si sa putem iesi afara...

Gabriela 25+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
la mine nu e prea bnua, Patrick a cazut din nou cu gura de gresie, de data asta are doar buza foarte julita. prilej sa se alinte si sa se prosteasca din plin. am reusit sa il trimit cu mama mea la o prietena cu care va face engleza si sa fug la munca ca vroia doar cu mami.
Andreea hehe lipsa asta chef de orice seamana a astenie si a lipsa de job. succes la interviu...macar sa ai o alta idee a pietei . abia astept sa vad si eu filmuletul cu Matei.
Andries ne-ai lasat cu ochii in soare cu permanentul
Robi sanatate lui Matei si distractie placuta maine!
Ema haahahaha iar e mai cald la voi... aici is -4 grade si un vant din ala serios de constanta... brr.... ce ghiocei? venim la norvegia
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Buna dimineata!
L-am vazut pe razaretul de Mateiutu' si chiar ca nu poti sa nu te binedispui! E un scump!
Philip, eu te rugasem de link ca nu v-am vazut demult! Sa stapaniti sanatosi casa si sa va bucurati de tot ce ati realizat! Si bineinteles de Pupi care e un frumusel!
Leeloo, si eu cred ca e bine sa mergi si la logoped cat mai curand. Tu cum te mai simti? Ti-a mai fost rau, ai mai avut ceva??

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adema

Buna dimineata!
L-am vazut pe razaretul de Mateiutu' si chiar ca nu poti sa nu te binedispui! E un scump!
Philip, eu te rugasem de link ca nu v-am vazut demult! Sa stapaniti sanatosi casa si sa va bucurati de tot ce ati realizat! Si bineinteles de Pupi care e un frumusel!
Leeloo, si eu cred ca e bine sa mergi si la logoped cat mai curand. Tu cum te mai simti? Ti-a mai fost rau, ai mai avut ceva??

"Don't judge a man until you have walked two moons in his moccasins"

Ma simt bine, multumesc de intrebare. Doar ceva varsaturi ocazionale, dar cred ca se datoreaza unei sensibilitati a stomacului cu care m-am pricopsit la sarcina asta...

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo, pupam burticul ! Si pe Stefanut pt progrese !
Andries, unde esti ???
Alice, tu unde esti ???
Rox, muuulti pupici lui Pat pe buba ... :(
Roberta, spor la cina maine :-)
Adema, cum e viata la voi ? :-)

Eu azi am fost la gradi, boala e in top, tusesc copiii de le sar capacele ... :(
Deocamdata Giulik ink nu a fost lovita de viroza, sa vedem cum ne merge pe mai departe.

Fetele, cum fras se da Broncho-Vaxom ??? ??? ??? Adik stiu k 10 zile / luna, pot incepe oricand ?

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua...

Noroc ca ma dusei dis de dimineata sa ma impachetez si trasei un pui de somn ca eram cazuta rau...Barosana e si mai racita, mucii siroaie, haraie din gat, nu poate sa doarma cu suzeta si nici sa manance, face kk apa...nebunie.
Azi noapte de pe la 1 a trebuit sa o iau la leganat prin camera ca nu mai putea sa respire. Si am leganat-o pana dimineata...Cand o vad asa bolnavioara mi se rupe sufletul.

Andrea, e un dulce Matei! Cand il vad asa vesel imi vine pofta sa mai fac un bebe...:)
Felicitari pentru Stefi care face singurica noaptea la olita!
Daria, cand vrei tu incepi, daca ia pastile i le dai asa, daca nu dizolvi continutul unei capsule intr-o cantitate mica de lichid.
Gabi, felicitari pentru progrese. Te asteptam cu vesti foarte bune de la logoped. Nu te mai invinui, nu ai cum sa le faci pe toate!
Roberta, sanatate lui Matei!
Roxi, pupam buba sa treaca!
Adema, sa mai pui poze cu Codrut si lebedele...:)

La stomatolog m-am gandit ca mi-as trage niste implanturi...mi-a zis ca dupa aia 6 luni nu prea am voie sa mananc in dintii aia. Cum sunt imprastiati prin toata gura bag sama ca o sa intru la dieta fara sa vreau!
Insa nu o sa mai pot manca salate si mere...urat, tare urat!

O zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Mai fetelor, pe unde umblati?

Cristalina - pupam Barosana cea mica si bolnavioara!
Roxana - sper ca Pat mai mult s-a speriat decit s-a lovit...pupam si buzitza lui sa treaca repede!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

adema, mea culpa, n-am realizat, si cum ambele nume incepe cu a, ce sa zic, oboseala bat-o vina.
azi-noapte iar am dormit cu copilu' ca vospim in dormitor si tare nu-i bine. l-am implorat pe sot sa termine azi ca sa pot dormi in patul emu si camera mea. hehehe, sa-l vad pe philip ce crizute o sa-mi traga, mai ales ca vom fi numai noi doi.
rox, pupic lui patrick sa treaca buba repede.
o zi fabuloasa :)

philip&andreea

Mergi la inceput