Piticlontzi de iulie-august 2004 (246)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

"Zarzarica, zarzarea...pe la poarta casei tale Tudorel trecea..." sa-ti traiasca Zarzareaua si sa fie iubita!!

Hai sa va spun repede despre permanent: e facut cu solutie Londa S pentru permanent lejer pe par nevopsitsi proaspat spalat (io' ca la tara...m-am dus nespalata ca stiam ca 'ala vechi' se monteaza pe par nespalat, teapa! Atentie! la par vopsit e alt maglavais), se monteaza si se sta doar 30 minute la rece, miroase foarte frumos si nu arde mainile coafezei! Se clateste, se fixeaza, se da parul cu nu stiu ce masca, se usuca cu foenul cu difuzor si gata. Poza o sa-mi fac diseara si va arat.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo, la fel si eu, trimit ceva atentie micuta vinerile.
Io nush nimik de serbare, merg maine sa ma interesez.
De SfValentine nush ... ma mai gandesc.
Cristal, spor la dentist !!! Sa faceti treaba buna !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Buna ziua la toata lumea...azi mai tirziu ca de dimineata ma sedintesc...
Diseara am sedinta cu parintii la gradi - au avut evaluarile dupa primul semestru - sunt tare curioasa ce imi va spune de Stefan...

Apropos - am o intrebare pentru cele din Rom (ca americancele sunt pregatite de valentine's day) - voi trimiteti copilul la gradi cu ceva - bomboane, flori, etc? Mai ales ca anul asta 1 si 8 martie pica simbata...Astept pareri!

Gabriela 25+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Eu anul trecut am luat flori la toate doamnele (7 buchete: directoarea, educatoarea, 3 ingrijitoare, bucatareasa, profa de germana), anul asta de 8 martie avem chiar si serbare deci obligatoriu iau flori si-o cutie de bomboane de caciula.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Unde steti toate ??? Hellouuu ...
Andries, sa pui poza cu noul look !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

mamagiuliei, uite ca incerc sa ma conformez si semnez condica si azi, desi...seara...
roxi, vremea e...asa si-asa....E nor si cam 5 grade cu plus. Insa si aici miroase a primavara; ieri am admirat in oras palcuri de ghiocei iesiti peste tot! Codrut e incantat, mai ales ca si-a reluat ocupatia zilnica de hranire a lebedelor:)
cristalina, ai grija la stomatolog!
Andries, vreau si eu poza cu noul look!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Nu am mai semnat de mult condica, nu prea stiu ce am, nu am stare, nu-mi convine mai nimic, asa ca nu prea sunt o companie prea grozava nici la scris. In plus, n-am avut ce face azi si am aplicat pentru un post si m-au chemat maine la interviu. Ma duc oricum, sa mai studiez piata muncii, desi inca nu m-as intoarce la lucru.

De citit v-am citit, am vazut si poze cu Gulia, Pupi si Luca, ii pupacim cu mult foc.
Adema, ce plimbareti sunteti! Asteptam poze.
Daria, ce program frumos aveti. Stefi o lunga perioada cum intra in casa nu mai vroia sa mearga niciunde, azi mi-a spus ca vrea sa mearga in vizita.
Gabi, cum a fost la sedinta cu parintii? Ai mai facut paine? Tare ma bate si pe mine gandul sa iau o masina, dar mi-e teama ca vom manca prea multa. In plus am stabilit cu al meu sot, cum termin cu alaptatul cum ne apucam de Montiniag
Cristalina, pupacim si nazdravanele tale, nu de alta, dar ne faci sa zambim in fiecare dimineata. Acum Matei doarme si Stefi s-a gandit ca e prea liniste si s-a apucat sa cante la xilofon. Din fericire Matei este destul de obisnuit cu zgomotele.
Ioana, dar nu ai acum vacanta ca sa te odihnesti?! Maria nu doarme singura? Cred ca te-ai odihni mult mai bine. Si Stefi doarme foarte agitat, vorbeste, se foieste, se plimba prin tot patul. Intr-o noapte, a dormit foarte agitat, pe la 2 a venit la noi in pat, ca vrea sa doarma cu noi (prima data cand a venit din initiativa ei, am mai luat-o cand a avut febra), s-a foit o gramada, a ajuns si cu capul la picioarele noastre, apoi pe la 3:30, nu ea vrea la ea in pat si parca dupa aceea a dormit mai bine.
Olivia, ce bine ca mai aveti cite o zi libera, mai puteti si voi respira.
Anca, sa auzim numai vesti bune la viitoarele controale.
Andries, dar parul nu-ti cade? Eu gasesc fire de la mine peste tot, m-a saturat de ele . Parca si eu m-as face creata. Asteptam poze.
Roxana, poate poti sa ma ajuti, exista vreo diferenta intre Augmentinul de 457 mg/5ml pentru 6 luni-2 ani si Augmentinul de 457 mg/5ml pentru 2-6 ani? La farmacie nu au putut sa ma lamureasca. Eu as spune ca nu este nici o diferenta.

Nu stiu daca mai tineti minte, ma plangeam intr-o perioada ca Stefi face pipi in pat. Am ajuns la faza in care se trezeste in timpul noptii, isi ia singura olita, face pipi si abia dupa aceea ma striga sa o sterg. Deci, cand sunt ei pregatiti se rezolva toate problemele. Matei este bine, vesel, creste frumos. Nu prea imi place ca inca se aude in harait din gat, din cand in cand si mai tuseste, dar sper sa-si revina. Daca apuc va pun un filmulet cu el.

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

andries, hai , te rugam arata-ne pozele ca sa ne facem cu toate permanent :)
andrea, multa sanatate inca micutului si m-am distrat cu stef cum cere ea sa fie stearsa in miezul noptii

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

philip, da-mi si mie te rog link la pozele voastre! Nu v-am mai vazut demult!
amironeanu, aici e a doua casa pt. noi! Nu suntem in concediu... Tie succes la interviu, sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Filmuletul promis cu Matei

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

andrea, mateiaul tau e absolut delicios, mey cum imi faceti voi pofta de copii :)
andries, pt pozele mele poti intra oricand pe:
www.apha.shutterfly.com
ei sa nu zici acum ca de mine iti e dor ca ma rusinez :) haide, pune te rog pozele cu permanentul...

philip&andreea

Mergi la inceput