*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (143)*
Raspunsuri - Pagina 9
Miutza spune:
GABRITZA, NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!!
fetelor, am si eu o mare problema. Maya nu pare sa ia in greutate decat 30-40 g pe saptamana. e posibil??? sa va spun istoricul ca sa va dati o parere. la nastere-2900, la externare, tot 2900 dar o cantareau dupa ce-i dadeam sa pape. acasa, la o sapt de la externare, 30 g in plus, dar cantarita pe stomacelul gol iar azi, tot nemancata, cu inca 40 g mai mult. deci la 10 zile de la externare are cu doar 70 de grame in plus. o alimentez exclusiv la san, de plans nu prea plange, doar in 2-3 zile si o noapte ne-am speriat ca ar fi colicile, i-am dat sab simplex si debridat si vad ca nu mai sunt probleme. nu regurgiteaza, scoate aerul, scaun moale si imprastiat dar cu grauntzele dupa fiecare masa, colorat cand verde cand auriu cand combinat. urineaza normal, zic eu. nu vreau sa cred ca ar avea o problema, mi-e greu sa sun la pediatru de teama sa nu-mi zica sa trecem pe lapte praf . cine a vazut-o la diferenta de o sapt zice ca a mai pus falcute. stiu ca-s cantare diferite insa la acelasi cantar doar 70 g in 10 zile mi se pare ff putin... cand ar mai putea ea recupera, sa ajunga sa ia 750g sau chiar 1 kg intr-o luna? uff incerc sa nu ma ingrijorez prea tare pt ca nu vreau sa dauneze cumva lactatiei dar nu-mi explic...poate ma ajutati voi plsss...
multumesc anticipat! va pup!
EDIT: o alimetez la cerere, uneori sta atarnata, cum ziceti voi, cate 1 ora si jumatate, apoi nani 1 ora si iar vrea tzitzi. in general doarme bine, 3-4 ore intre mese insa ziua sta mai mult treaza.
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra
nemary spune:
Alina, am primit mess de la tine, multumim frumos mai vb cand ne lasa printesele.
si eu vreau sa mergem la mare pt.bebelina, cu toate ca sotului nu-i place dar nu are incotro. si ma gandeam sa mergem prin septembrie, cand nu o sa fie asa de cald.
vreo veste de la Gabritza?
Mari de Daria Maria
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
grati.ela spune:
Miky, dar nu ai activata optiunea PM! pe plaja.ro sunt imagini cu vila...camerele arata insa mai bine in realitate...oferta de cazare este extrem de generoasa in Ef. Nord. Noi preferam zona STeaua de Mare pt ca e mai curat si e liniste. In plus clinica Efosan e aproape. La restaurant nu mergem...sotul prefera sa bucatareasca seara; dimineatza suntem cu laptele cu cereale si la pranz mancam toti salate. Tarifele la cazare se negociaza si in functie de cat stai...noi nu prea am stat mai putin de 10 zile asa ca reducerea era consistenta...
mami de Ozi si Tudorash
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
nemary spune:
Grati, ai doi copii minunati. sa-ti traiasca, sa creasca mari si sanatosi. Iar OZi este indragostita de fratiorul ei. felicitari
Mari de Daria Maria
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
miky_mamica spune:
Dragele mele zuzici am pus poze noi ca sa vedeti o minunatie de baietel si cat a putut sa creasca in ultimul timp. Chiar si pe mine ma uimeste ce falcute a facut!!! Poze AICI
Gratiela nu stiu de ce nu vezi optiunea de PM pt ca e activata si chiar azi am primit un mesaj..... oricum mersi de pont
Miky lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
alina023 spune:
Fetele, spuneti-mi si mie repede, daca stiti, unde poat eface mama o gastroscopie cu bariu? I s-a spus ca la orice spital, dar mi-e greu sa cred. Mama este pensionara si are domiciliul in sectorul 6. Aveti idee???
Multumesc mult!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Ellenuta spune:
alina, gratiela, lala ce norocoase sunteti .. off .. nu stiu cum sa fac sa doarma si bitzi legat ziua ..
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
AngeliquedeS spune:
Laura Ioana, e dermatita atopica, si noi ne-am chinuit ceva ingrozitor cu ea, pediatra m-a speriat rau de tot si a spus ca fiind alergica nu trece dar uite ca acum i s-a curatat pielicica si nu pot sa iti spun ce fericita sunt: foloseste una din urmatoarele: Cicalfate de la Avene apoi la alegere Trixera de la Avene sau Stelatopia de la Mustela sau Atoderm, sunt creme dermatocosmetice. Eu i-am dat mai intai cu apa termala de la Avene si dupa ce se usca il dadeam cu Cicalfate (dim si seara) apoi restul zilei cum vedeam ca se usuca cu una din celelalte creme, tb sa fie pielicica fff bine hidratata ca altfel se crapa si il mananca. arata f urat ca o scoarta de copac si cu coji care pe urma cad siongure. se vindeca dar nu tb sa te lasi batuta. si in plus am renuntat la lapte, oua si dulciuri ca sunt alergice. in apa de baita poti sa ii pui ulei de baie pt piele atopica de la Mustela si o ungi cu creme, noi din fericire nu am avut decat pe fata. Cicalfate e f buna ca cicatrizeaza si vindeca si restul hidrateaza. noi am scapat dar oricum nu voi mai folosi alte creme decat astea. Toate snt scumpe dar pt bb ce nu facem noi?
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
alina023 spune:
Grati, am vazut pe site. Voi ati stat la vila sau la hotel? Banuiesc ca la vila. Ca sa stiu o treaba sigura eu m-as baga sa rezerv camera de pe acum. o sa-l intreb pe sot daca e ok si pt el si iti dau de stire ce si cum.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
grati.ela spune:
Multumesc fetelor! Tudor nu e frumos de pica dar e tare simpatic...Ozi il adora! Iar noi suntem topiti dupa nasucul lui de barbatzel!
mami de Ozi si Tudorash
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/