*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (143)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gabi Nastere usoara, usoara, ca un fulg! SI, mai ales, un bebe sanatos!

Zuzici, iubitei mele i-au aparut de cateva zile multe bubite maruntele pe fatzuca, in cap, pe corp (pe burtica, mai ales) si nu se duc cu betadina! Ce or fi?
Stancutza si Thea are de cateva zile o geana sau un fir de par in ochi si nu stiu cum sa-l scot I-am pus ser fiziologic si nik! Si parca ii e un pic mai umflata pleoapa de la ochiul ala Ai aflat cum putem scoate nenorocita aia?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Irina, ce gurita si ce falcutze frumoase are Ilenuta ta... E asa de scumpa...

Iar Tudor si Palugel (Irinuk, mi-e greu tare sa-i spun Rares; vazusi ce-ai facut?), manca-i-ar mama pe ei de flacai...am o fata de maritat; care din ei se baga la o insuratoare?

Irinuk, la fel face si Ana mea cu sanul, cand are colici. Si vieria o pauzaste si se arcuieste de ma dor mainile tinand-o. La mine functioneaza putina zdranganeala (nu tare ca nu e bine pt creierasul lor) in timp ce o tin destul de ferm cu gurita montata la san si cu mana cealalta ii tin pisiorusele (ca si cum as modela-o in jurul meu). Si de cele mai multe ori adoarme cu nasucul infipt in sanul meu. Mai geme cate putin pana o ia somnul profund, dar functioneaza.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici ..

bebeii vostri dorm ziua?? a mea doarme iepureste .. cate 15 minute, se trezeste, tipa, o mai plimb si uite asa fac toata ziua .. am ajuns la disperare ..

gratiela ai doi copii superbi!!! sa va aduca numai bucurii!

noi cred ca mergem la mare anul asta! am de gand s-o intarc pe pitika pe la 6-7 luni .. anul trecut fiind cu sarcina nu am fost la mare .. anul asta trebuie sa recuperez si de anul trecut .. undeva, un ultra all inclusive .. sa stam cu burtile la soare! pe pitika o lasam cu socrella sau cu mama, vedem noi!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Si noi vrem la mare anul asta, cu tot cu copii. Pana acum noi mergeam la 2 Mai sau la Ovidiu la niste prieteni. Anul asta parca m-ar incanta si Eforie Nord, dupa ce ai scris tu, Grati. Si noi tot pe la sfarsitul lui Iunie avem concediu (sotul). Imi poti da si mie ceva detalii despre cazare & staff? Poate mergem cam in aceiasi perioada si ar avea si copiii parteneri de joaca (nu stiu cat de incantata a fost Ozi de Luca insa lui i-a placut compania ei).

Ellenuta, Ana doarme in general bine ziua. Ea are o perioada de cca 2-3 ore dimineata in care nu vrea sa doarma in rest...papica si somnic (daca nu o doare burtica prea tare).

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

quote:
Originally posted by Anca.Diana

am cumparat inainte sa nasc niste bodyuri de care eram tare mandra. acum le urasc. foarte greu de imbracat au foarte putine capse.

Anca D. cu bebe

Calin Alexandru (21.01.2008)

http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

http://www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A

Anca eu am primit de la sora mea 4 body-uri de la magazinul Z care se deschid total si sunt foarte foarte practice!!!!!!!!!!!!!!!!! Am fost asa de multumita de ele asa ca m-am dus si eu si am mai cumparat inca 2 si le folosesc exclusiv pe astea .... pe un body am dat 13 Ron dar merita toti banii pt ca sunt super din toate pctele de vedere.
Incearca si vei vedea ca schimbatul scutecului si imbracatul vor deveni o placere.
Multi pupici.

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si Andrei doarme ziua . Are si stari de veghe dar nu mai mult de o ora dimineata si una seara , hai una jumatate. In rest papa, doarme si mai fura 10-20 minute de joaca sau leganat in leaganul lui .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Tudor doarme toata ziulica...se trezeste pt tzitzi si sa-l dushez la funduletz.

mami de Ozi si Tudorash

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Alina, ar fi super sa mergem impreuna! Noi stam de vreo 4 ani la vila Angely (cam 300m pana la plaja Britannia - zona Steaua de Mare, camere mari cu tv, frigi, AC, wc; bucataria vilei, are si sala de masa, sala de biliard si pingpong, curticica cu gratare, masutze...proprietarii extrem de discreti si receptivi...dau si factura - noua ne place!)...

mami de Ozi si Tudorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Alina, ar fi super sa mergem impreuna! Noi stam de vreo 4 ani la vila Angely (cam 300m pana la plaja Britannia - zona Steaua de Mare, camere mari cu tv, frigi, AC, wc; bucataria vilei, are si sala de masa, sala de biliard si pingpong, curticica cu gratare, masutze...proprietarii extrem de discreti si receptivi...dau si factura - noua ne place!)...

mami de Ozi si Tudorash

Interesant ce zici tu aici de viluta asta.... nu ne dai si noua mai multe detalii pt ca suna f bine si pt ca noi vrem sa mergem cu bibi la mare anul asta..... asa ca suntem direct interesati. trimite PM cu mai multe detalii daca nu vrei sa postezi aici la odisee.
Merci,

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Gabi Nastere usoara, usoara, ca un fulg! SI, mai ales, un bebe sanatos!

Stancutza si Thea are de cateva zile o geana sau un fir de par in ochi si nu stiu cum sa-l scot I-am pus ser fiziologic si nik! Si parca ii e un pic mai umflata pleoapa de la ochiul ala Ai aflat cum putem scoate nenorocita aia?

Laurici,

acum doua zile am descoperit geana aia si m-am lamentat pe aici. La momentul respectiv, mi-a raspuns Irinouka si mi-a zis ca si ea vazuse in ochiul lui Rares ceva ce a disparut de la sine. Nu stiu daca influentata de raspunsul ei, sau luata cu treburile, dar nu am mai verificat ochiutul Sofiei. Mai ales - m-am gandit eu - daca nu o deranjeaza cred ca nu e problema. In mod normal, ar trebui sa iasa singura la un moment dat. Tu cum i-ai pus ser, cu seringa fara ac? Si i-ai tinut tu ochiul deschis?

Oricum, cand se trezeste pt papa o sa incerc sa verific ce si cum. Poate a disparut de la sine.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput