*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (143)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by andradda

Neatza fetelor,
Din pacate nu mai am laptic si suntem nevoite sa trecem pe lapte praf.
Ce valabilitate are laptele facut dak il tin la temperatura camerei? Voi cum procedati pe timp de noapte sau cand plecati mai mult timp de`acasa?
Va

de Alesia Stefania (20.12.2007)

www.flickr.com/photos/23362481@N05" target="_blank">poze Alesia Stefania (20.12.2007)

Eu il tin maxim o ora.
Cand plec de acasa imi pun apa calda masurata in termos si masurile de lapte in biberon. Cand e nevoie le combin si le "administrez" copilului.
Bine la Andrei nu prea e necesar ca e mai mult alimentat la san dar la Bogdan asa am facut un an de zile.
Noaptea poti proceda la fel.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LARISA, LARISA, LARISA, LARISA!! NASTERE USOARA SI BEBE SUPER SANATOS!

offf larisuca iubita, nu ai scapat de urata asta de cezariana! cel mai important este sa fie puiul tau sanatos si tu bineinteles!! ne rugam pentru voi!!

andradda ce frumoasa e bebita ta! sa fie sanatoasa pitika! te rog eu, incearca sa bei ceaiuri ptr lactatie (chimen, anason, fenicul - le iei din farmacie si pui trei lingurite din fiecare la 2 litri de apa) si pastile nutrinatal cate 3 pe zi!! si tine pe bebe cat mai mult la san!! stai atarnata cu ea la tzitzi!! cat despre lapte praf .. pediatra mea mi-a spus sa nu-l pastrez! intreaba si tu pe dr tau! eu ii dau lui bitzi numai san dar sora mea cand pleaca de acasa, pune apa in termos si isi ia cutia cu lapte praf si biberoane. fata si bebele

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Tinem pumnii, LARISA pentru o nastere usoara, un bebe sanatos si refacere rapida.

Fetele, cine mai stie sau are link catre .... siteul cu cronometrarea contractiilor?

Vad ca se-ngroasa gluma. Nu pot sta in fund decat in anumite pozitii...iar burta se comporta ciudat. Ce s-o fi intampland oare inauntrul meu???

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

39+ sapt
Vali

AMR : 1 WEEK ???!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Fetelor, imi cer iertare ca am "disparut"...
Mi-e tare dor de voi si cateodata chiar simt ca innebunesc ca nu pot sa intru sa citesc ce se mai intampla pe aici, plus ca aveam si eu un milion de intrebari...
NU am apucat sa citesc nimic din urmna si nici nu o pot face acum...
Felciit toate mamicile ce au mai nascut si le doresc multa multa sanatate lor si bebelusilor !!!!

Fetita mea este cuminte, doarme toata noaptea cu o pauza de 30 de minute pentru supt.
Ziua sta doar cu sfarcul meu in guritza... Mananca, nu mananca... eu trebuie sa fiu lipita de ea...
Multumesc inca odata lui Miri pentru sfaturile ei cu alaptatul..

Miri, nu este zi sa nu ma gandesc la tine..
Mai ales acum cand a trecut si furia laptelui, cand am reusit si nu am facut nici ragade...

Din pacate, eu inca nu pot sta in fund... Fiecare mers la toaleta este un chin imens pentru ca ma ustura ingrozitor cand fac pipi... Spatele ma doare si el pentru ca stau doar in pat intinsa pe dreapta sau pe stanga...
Incerc sa plang cat mai putin ca sa nu pierd laptele dar... ma intreb cand ma voi face bine?!!
Mie nu a apucat medicul sa-mi faca epiziotomie drept pentru care... m-am rupt ingrozitor!
Asta este!
Sufera mamica, important este ca este bine eleni!

Alinutza, irinuka, creata, ereena, multumesc mult, mult, mult pentru mesajele voastre pe pm sau tel. Pup si eu pe ana, palugel, mariuca si matei !!!

Pup fetele cu mult dor si promit sa revin cand voi putea sa stau si eu pe scaun.
Tot ce am scris pana acum am scris stand in picioare !!!

Laura 39+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

mitsule am citit ce ai scris cu florile de mac .. in momentele de disperare, cand bb urla de ore bune, cand eram varza cu smonu' m-am gandit la romergan .. ziceam .. ii dau si gata, o ia somnul .. apoi m-am urat pentru gandurile mele, m-am gandit ca nu sunt o mama buna, ca nu-mi iubesc copilul .. au fost clipe camd asa am simtit .. cand nervii mei nu mai rezistau .. si m-am detestat .. si apoi mi-am dat seama ca-s nebuna si mi-am luat bebelu in brate si i-am spus ca mami il iubeste! deci .. nu esti singura care a simtit asa ..

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Neata fetelor! Mie imi merge netul absolut criminaaaal!!! Uffff, ce nervi am pe el!!!

Mai zuzici de februarie, voi chiar vreti sa mi-o luati toate inainte??? Am impresia ca eu raman ultima care nasc de la odiseea noastra... :-)

Vad ca trebuie sa fac galerie azi pentru 3 zuzici: Shose, Honey si numeioana! Nasteri usoare fetelor si recuperare rapida!!!!

SHOSE HONEY NUMEIOANA

Tinna 39s+3z cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 4 zile ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Hai ca ma pun pe facut capitol nou!

Tinna 39s+3z cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 4 zile ???

Mergi la inceput

zuzici ..

raportez o victorie ..pentru care declar MIRI, TE IUBESC!! .. bitzi a adormit la 8.30 .. s-a trezit la 10 si a inceput sa urle .. si am lasat-o si am lasat-o .. cam 10 minute .. a tacut singura .. a adormit apoi .. pe la 10.20 iar a inceput sa urle, am lasat-o am lasat-o si a luat-o somnicul .. acum DOARME!!! cand se trezeste vom papa ..

MIRI, TE IUBESC PE BUNE!! VORBA LUI LAURICI .. NU E ZI SA NU MA GANDESC LA TINE!!!!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Fetelor avem capitol nou aici!
(Tinna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Tina... saru'mana dar, mai tine te rog majoretele in frau pentru mine... nu de alta, dar mai am o masina de hainute pentru bebe de calcat.

Stiam eu de ce aman facutul bagajului.

Si acum parca are sens si ... nuvela nostalgica postata de mine ieri.
Totusi.... mai lasa-ma un pic.... nu ma lua tare cu majoretele, ca ma pierd.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

39+ sapt
Vali

AMR : 1 WEEK ???!!!

Mergi la inceput