*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (143)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

lala sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta experineta urata! cred ca e greu dar sub nicio forma nu trebuie sa mai ierti!! pentru puiul tau si pentru tine este foarte importanta linistea! bine ca ai scos certificatele!

mitsu, doniro .. ce varza sunt cu tickerul acela .. m-a batut de data aceasta!

honey prin cate ati trecut si voi! dar acum sunteti la casuta voastra si il asteptati pe bebe sa vina .. cum mai stai cu contractiile? vine bebicu americanu'??

dany toate am avut momentele noastre de invizibilitate .. nu fii suparici pe noi pls! ce face bebita? cum s-a acomodat fratiorul?? ati trecut pe lapte praf sau dati de la tzitzi ca stiu ca te plangeai ca ramai fara laptic!

noi am avut o noapte linistita .. nani de la 22.30 la 3.30 .. apoi papa si uitat pe pereti pana la 4.30 .. apoi nani si trezit la 7.30.

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Honey, multumesc mult!! Mi-am facut niste tampoane...dar vroiam sa stiu daca iti cer ei vata sa-ti confectioneze ei! O sa mai iau totusi un pachet mare de vata.

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

ioana ia vata multa la tine! la mine scurgerile au fost abundente! tampoanele trebuie sa fie mari. si sa stii ca nu ti le confectioneaza nimeni acolo .. ti le faci tu cu manuta ta!! si sa iei si fese sterile sau tifon steril sa impaturesti vata, sa nu se lipeasca de taietura ... daca nasti normal!

cat despre elias .. ti-a dat honey linkul .. nu am exagerat cu nimic .. sper sa fie mai bine acum dar nu prea cred. am inteles ca doar in timpul controalelor sanepid, se face curatenie cum trebuie pe acolo! asta e spitalul de stat .. nu ar trebui sa fie asa dar ..

nastere usoara si bebe sanatos!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Ellenuta, multumesc mult! Stiam tot de la tine ca trebuie sa fac niste "rachete" si le-am facut... Cam cate schimbai pe zi? Am facut 10 mari de tot si mai am inca 2 pachete de vata.

Multumesc inca o data!

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Ioana cat am stat in spital am schimbat si cate 10 tampoane pe zi .. acasa a mai scazut scurgerea!

oricum fii pregatita cu vata si tifon sau feste sterile mari!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradda spune:

Neatza fetelor,
Din pacate nu mai am laptic si suntem nevoite sa trecem pe lapte praf.
Ce valabilitate are laptele facut dak il tin la temperatura camerei? Voi cum procedati pe timp de noapte sau cand plecati mai mult timp de`acasa?
Va

de Alesia Stefania (20.12.2007)

Mergi la inceput

Woooow, 10 pe zi?? Inseamna ca trebuie sa mai cumpar!! Peste tot unde am citit ziceau fetele ca 2 pachete de vata le-au ajuns. Le-am confectionat ca la carte, asa cum zici tu, cu fasa pe deasupra si maaaari!!

Ioana
38+ si David

Mergi la inceput

Andradda, eu stiam ca laptele praf se arunca dupa ce nu mai bea bebe.

Ioana
38+ si David

Mergi la inceput

andradda imi pare rau ca nu mai ai laptic. din pacate, laptele praf nu-l poti pastra nici macar 30 minute .. il faci, ii dai lui bb sa papa si ce nu mai papa il arunci!

ioana da .. si 10 pe zi .. caci ma schimbam des .. nu neaparat ca se umplea, dar mergeam des la toaleta din cauzaa celor 4 litri de lichid inghitit in fiecare zi .. o sa vezi .. de fiecare data cand te scoli din pat cum te napadesc lohiile .. dar, sunt unele fete care nu au avut scurgeri asa abundente .. eu am facut cezariana si am avut. poate tu ai noroc, cum au avut si alte zuzici de pe aici!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Mesaj de la shose:

"RUGATI VA PENTRU NOI. NE BAGA CEZARIANA. SHOSE "

Dumnezeu sa le fie aproape si sa fie sanatoase amandoua!!!!

LA - RI - SA !!! GO, GO, GO !!!

Laura 39+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput