*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (143)*
Raspunsuri - Pagina 19

ginnette spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Aicea mi-s, trecem printr-un nou palier sau colicile astea sunt chiar tirane, am stat juma' de zi cu tzitzi in gurita... Stancutza, ginnette, fetelor, ma bagati la indoieli... Eu ii dau in fiecare zi Calciu gluconic, 2 ml, nu mi s-a spus 10 zile pe luna sau 10 zile din doua in doua luni... Mi s-au dat 10 fiole a cate 10 ml = 100 ml impartit la 2 ml = 50 de zile incontinuu...Asa sa fie???
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Neata la toata lumea,
Mitsu,
Cum adik 10 ml=100 ml??? Nu-nteleg?!
Poate 10 ml :2 = 5 ml. Mie asa mi-a zis pediatra: 5 ml ii dau copilului si 5 ml ii iau eu (ca sa nu-l arunci

Roxana si Adela

Ingerasul nostru
Poze

numeioana spune:
Neata, zuze! Aseara am experimentat primele contractii si am crezut ca ajung sa nasc. Dar pana la urma au cedat la No-spa.
Am o intrebare pt fetele care au nascut la Elias:
Cata vata/fasa sterila ati luat la voi? Eu mi-am confectionat vreo 10 tampoane mari, dar vreau sa iau si vata si fasa. Cata se cere?
Ioana 38+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

doniro spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
zuzici ... de ce imi spune liypieul ca bitzi are 4 saptamani?? joi abia face o luna!!! ma enerveaza tickerul asta ..
virgo bitzi a mea doarme in body si salopeta si on infas cu un scutec de finet .. in camera sunt cam 24-25 grade .. eu n-as vrea sa fie asa cald dar camera e ff calduroasa si temperatura asta e cu caloriferul inchis! cat despre schimbat nu neaparat pampers .. a mea urla ca din gura de sarpe .. ii mai infig suzeta dar o scuipa, ii mai dau mana ei sa si*i molfane .. dar tot urla .. nu stiu cand o sta si ea frumos la schimbat pampers si imbracat .. cred ca se face stripteuza .. ii place sa stea eu "dansa" naked ..
Elenade
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
4 saptamani nu inseamna o luna :)
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

honey79 spune:
Fetele.... help!!
Cred ca am contractii. Burtica mi-e ca o piatra... pe seara m-a durut rau jos, osul...
Iar acum... am asa niste dureri de nu pot sa respir...nu stiu daca-s contractii, caci nu seamana cu ce ziceati voi... cu durerile menstruale.Sunt insa ca niste ciocanituri in interior,destul de puternice.
Plus ca am nasul infundat rau de tot, abia pot sa respir.Iar de vreo 2 zile picioarele mi se tot umfla,mai ceva ca (,) coca de cozonac la dospit.Azi chiar m-am speriat de cum aratau...chiar i-am zis sotului ca ma duce la spital in papuci de casa.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'39 sapt
Vali
AMR : 1 WEEK ???!!!

Lala_D spune:
Honey s-ar putea sa fie contractii.
Pe mine ma durea spatele + burtica ca un pietroi.
Daca e sa fie iti doresc o nastere super usoara
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze

honey79 spune:
Ufff, Lala... nu-s gata... nu inca.
Macar inca o zi sa mai astepte.Plus ca mor de frica.
Am avut insa un feeling aiurea toata seara,ca si cand ceva urma sa se intample.
Ma bagasem pe la 9 in pat, zic sa dorm si eu mai devreme si , pe la 10 m-am ridicat,sa fac dush...daca cumva mi se rupe apa? Daca ceva se intampla? Si eu nu mai apuc sa ma spal, sa-mi spal parul?
bebe de Honey
Pozici de tot felu'39+ sapt
Vali

numeioana spune:
Fetelooor, nu uitati de intrebarea mea, va roooog!
M-au luat iar contractiile, ma inteapa burtica si mi se intareste! Nu cred ca mai prin 20 februarie, cand trebuia sa ma internez.
Ioana 38+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Lala_D spune:
quote:
Originally posted by honey79
Ufff, Lala... nu-s gata... nu inca.
Macar inca o zi sa mai astepte.Plus ca mor de frica.
Am avut insa un feeling aiurea toata seara,ca si cand ceva urma sa se intample.
Ma bagasem pe la 9 in pat, zic sa dorm si eu mai devreme si , pe la 10 m-am ridicat,sa fac dush...daca cumva mi se rupe apa? Daca ceva se intampla? Si eu nu mai apuc sa ma spal, sa-mi spal parul?
bebe de Honey
![]()
Vali
Las' ca o sa te iubeasca bebe si cu parul nespalat

Acum lasand gluma de-o parte , iubita ,daca bebe e pregatit sa vina , va veni cu siguranta.
Nu iti mai face atatea griji, totul va fi absolut ok. Tu esti o mamica curajoasa si vei trece cu brio peste nastere iar peste cateva zile ne vei scrie ce minunat este sa iti ti puiutul in brate.
Curaj mult

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze

honey79 spune:
Ioana...nastere usoara iti doresc. Un bebe sanatos si refacere rapida.
Cat despre nasterea la Elias, am gasit un subiect aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114680
...poate gasesti raspuns la intrebarea ta.
Pupici.
bebe de Honey
Vali

honey79 spune:
Ioana, uite ce-am gasit eu, scris de Ellenuta noastra, la acel subiect:
"ia vata multa la tine si tifon .. eu am folosit vreo 4 pachete .. scurgerile sunt abundente si trebuie sa faci ditamai tamponul .. vata sa fie de la noada pana la linia bikinilor!! chiar si asa eu m-am mai patat!!!"
bebe de Honey
Vali