*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (143)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

pai, antunci asteapta sa faca ochisori:)

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

gatta, povestile de la mamele noastre nu sunt intotdeauna si celmai bun exemplu. cu genetica nu te poti lupta. daca e sa fie subtirica,a sa va fi. are cu cine semna dodoloatsa? la mine nu au cu cine semana slabi baietii... din structura suntem "tsepeni". deci;..lasa fata sa manance cat vrea, si pediatra... schimb-o!

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

irinuk sunt convinsa ca toate aveti dreptate...dar nu are rost sa ma mint as fi fost capabila sa-l iert bine cu niste conditii pine puse si semnate...sa mai incerc inca o data...mi-e greu sa cred ca bibi nu poate avea un tata dupa cat a luptat ea casa vina acasa...si dece sa mint iubirea se vindeca greu...dar se transforma usor in ura....dar fenomenal e ca nu a gasit el o modalitate sa vb cu mine...adik nu a vrut sa gaseasca...e clar nu-l cunosc deloc...

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
Lucky
camera lui bibi
UN COPIL ITI DA SENS VIETII!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by honey79

Pupici zuzici.

Astazi am implinit 39 de saptamani. Cand a trecut vremea????
Imi aduc aminte cum ... spre sfarsitul lui Iunie imi anuntam sotul prin telefon, din Romania, ca vom avea un bebe. Nu m-a crezut. Am ajuns acasa, in Germania, mi-a luat 2 teste ne-romanesti,caci n-avea incredere in acelea, si...that was that: bebe era pe drum.

Uitandu-ma in urma, ma gandesc ca bebe ar trebui sa devina un mare calator, avand in vedere ca, am aflat de el in Romania, apoi am zburat in Germania dupa care, taman aici...in inima Texasului.
A fost o sarcina usoara, as putea spune, desi sotul imi zice ca nu stie daca se baga la un al doilea bebe, caci in primele 3 luni m-am simtit mizerabil... iar acum spre sfarsit, iarasi.
Dar din punctul meu de vedere, stiind cate se pot intampla pe parcursul acestor 9 luni, eu zic c-am fost ok.

Am mutat mobila in Romania (nestiind ca-l am pe bebe in burtica), apoi impachetat 2 tiruri de stuff.... curatat casa din Germania, zburat 15 ore cu avionul...ajuns aici, locuit in hotel 3 saptamani, alergat zi de zi ... sa ne gasim o casuta... casuta noastra, o noua casa, o noua viata, o noua familie.

Cand in sfarsit am vazut-o, mi-am spus in gand ca DA, asta e casuta mea. A mea si-a familiei mele, casuta in care bebe al meu va creste frumos,cuminte si sanatos si in care vom fi cu totii fericiti.
N-am dat inapoi nici cand, am gasit un mic scorpion-rosu in chiuveta de la baie.
Asta e casuta mea!

Au urmat zile lungi, de asteptare... intr-o camera de hotel: eu, sotul,2 pisici si bebe in burica...pentru definitivarea actelor. Cand in sfarsit ne-am mutat, am zis ca de-acuma gata, bebe poate veni pe lume. Va avea un acoperis deasupra capului. Desi,era totusi prea devreme.

In casuta, ok..doar ca dormeam pe jos, pe-o saltea gonflabila... n-aveam vase, tacamuri... nada. Ne-am luat 2 scaune si-un TV.
Astea au fost primele lucruri.
Am luat bradut... l-am impodobit cu mult drag;era casa goala, dar aveam bradut.
In ziua dinaintea Craciunului, ne-au venit canapelele... deja era parfum... Moshu nu ne uitase.

Mai usor sau mai greu, zilele, saptamanile au trecut.
Am facut de toate... adunat frunze in gradina, carat mobila, aranjat, curatat casa,vopsit camera lui bebe... ales lucruri pentru bebe,etc...iar acum... suntem aproape la final.
Final de perioada de gravidutza... perioada in care am avut sentimente dintre cele mai ciudate, de la super fericire, la o adanca depresie, la plansete with no reason si raset isteric la fel.

Am citit sute,mii de pagini...scrise de cele peste 100 de fete de aici, de la Odiseea noastra, a mamicilor de Ianuarie-Februarie 2008.
Am fost alaturi de fiecare.... am avut emotii pentru fiecare, m-am bucurat, m-am intristat cand a fost cazul.
In fiecare dimineata citesc cu aviditate tot ce s-a scris peste zi, curioasa sa aflu ce s-a intamplat cu fiecare.

I-am facut capul mare sotului, povestindu-i in fiecare zi,timp de 8 luni de zile tot ce se intampla, ce se discuta, cine nastea, cu cate grame si ce Apgar venea pe lume fiecare Clopotel.

De Aniversarea noastra, in Aprilie, am sa-i dau o Diploma de ... "the best Husband in the world".Se vede ca ma iubeste enorm, daca mi-a suportat toanele si hormonii timp de 9 luni si n-a luat-o la fuga.
Desi, s-a intamplat sa cad in extrema cealalta, sa ma supar pe el, caci... nu mi-a adus deloc un buchet de flori ..sau mic-dejunul la pat, sau... sa-mi faca cafeaua de dimineata. Dar au trecut.
Iar seara, cand ma bag in pat, langa el.... printre... uff, awww,aoleu,hmmm, un sughit si-o mica ragaiala.... sunt cea mai fericita. Il iau in brate si adorm cu zambetul pe buze.
A mai trecut o zi.

Va pup zuzici.
Nu stiu ce m-a apucat astazi.... de-am pus pe "hartie" gandurile mele. Cateva din ele, anyway.
Poate pentru ca... momentul marii intalniri este atat de aproape.Moment la care nu vreau sa ma gandesc, moment blocat cumva undeva in mintea mea.
Iau totul cu pasi mici. Dimineata, ora pranzului, ok...e 5pm...vine sotul, cina...sa trecem si peste noaptea asta...asa... usor, usor.

Pupici dulcici si imbratoseli cu drag...si... scuzati o zuza nebuna si toata aberatia ei.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

39 sapt
Vali

AMR : 1 WEEK ???!!!

Honey, ce frumos ai scris!!! Tu, sotul si bebe ati trait o odisee ceva mai palpitanta. Ati inceput o noua viata exact cand sunteti pe punctul de a aduce pe lume o noua viata. Sa va ajute Doamne Doamne si sa fiti fericiti!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Gabritza, felicitari pentru bebelina scumpa! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si fericita!!!

Gatta, la fel ca si Gina zic si eu. Mi se pare tortura indopatul unui bebelus de nici doua luni (sa nu te superi pe mine ca-mi spun parerea). La fel am gandit si eu: cum ar fi ca cineva sa ma forteze sa mananc mai mult decat pot si simt eu ca am nevoie? Groaznic!! Lasa puiul mic sa pape cat simte ea ca poate si nu o mai cantari saptamanal. Din acelasi motiv nici eu nu am cumparat cantar. Este un factor de stre suplimentar al carui rost chiar nu il vad atata timp cat puiul este sanatos (iar Sara ta este, slava Domnului). Nu stiu ce pedriatra ti-a spus sa o fortezi sa pape dar eu as schimba-o rapid. Pupam fetele si inca o data te rog sa nu te superi daca te-am deranjat cumva cu ce am scris mai sus.

Miri, urata zi dar poate va avea rezultate bune. Doamne ajuta sa fi scapat de diabet! Iar tanti bovinele alea...sper ca le-ai spus destule de dulce in graiul nostru romanesc...mama lor! Nu stiu mai cum pot fi asa unele femei...

Danybv, nu mai fi suparata pe noi. Tu stii ca zuzele sunt iubarete si vorbarete, numai ca la cat suntem de multe uneori se intampla sa uitam sa raspundem. Si eu v-am admirat familia, si eu iti citesc mesajele cu drag. S-a intamplat sa ma simt si eu putin botoshila din lipsa de reactie la vreun mesaj, dar mi-am revenit repede bagandu-ma in seama, ca sa zic asa. Ca eu sunt genul de om pe care il dai afar' pe usa si iti sare inapoi in casa pe fereastra .

Feteleeeee, am vazut in seara asta un documentar pe Discovery despre sarcina si nastere si....m-a apucat nostalgia dupa burtica mea . Eu stiu ca burtica mea doarme linistita in patut, cu burtica plina si cu baita facuta, dar cred ca o sa mai vreau una nu peste foarte mult timp. Sa ne ajute Doamne Doamne sa reusim sa ne luam o casa mai mare si...abia astept!!
Luca imi spunea azi ca isi mai doreste si un "surior". Iar cand i-am spus ca ne mai gandim, mai asteptam, mi-a vorbit ca un adult ca el crede ca ar fi bine sa il fac mai repede pentru ca s-ar intelege mai bine cu Ana; s-ar juca impreuna fiind amandoi bebelusi. Baietelul meu drag...

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

alinush, eu m-am uitat azi pe zone reality la emisiunea cu nasteri la care ma uitam si cand eram gravi. alaptam palugelul si plangeam la televizor. :-)))))))))) m-au podidit toate starile de dinainte de a naste si mi-au revenit intrebarile si emotiile de atunci. dar nu erau lacrimi "rele". erau lacrimi "bune", de incheiere a socotelilor cu sarcina, parca.
foarte frumos ce a spus luca, pupa-l-as de baiat drag.

p.s. cupilul inca doarme. e deja imperios necesar sa se trezeasca, nu doar pt baie ci si pt ca incep sa ma doara sanii. :-)

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Isidora ... referitor la parul mult al Sofiei: nu am avut arsuri decat de vreo 10-15 ori, cred, seara - prin luna a 8-a, dar depindea de ce mancasem inainte. Deci lejer, zic eu. Eu le numeam serile de "balauritza". Dar se rezolva cu apa mai multa si, pt confortul meu, un Rennie. Fata de ce au avut alte fete, eu zic ca nu m-au chinuit arsurile mai deloc. Ar trebui intrebat si invers: la bebeii nascuti cu mai putin par, mamicile au avut arsuri? Eu cred ca da...si ca acest babism e unul din cele care nu se verifica :-)

Ca si cel cu forma burtii...eu am fost intrebata pana in pre-ziua nasterii daca sunt sigura ca nu am baiat inauntru...alternativ cu "aveti gemeni"???

Noi am avut o dupa-amiaza mai grea, fara somnul obisnuit al Sofiei, si cu san la cerere in mod repetat. Deci hranit, pus in patut / relax, urlete, semne de foame, vrea iar san, asteptat sa ma conving, htranit din nou. Pana la urma, am decis sa-i facem baie, unde a stat ca de obicei, si asa cum descrie Irinouka: cuminte, cu ochii mari, dand din toate alea. Plus ca, avand atat par, noi o uscam cu foehnul la sfarsit, si pe cap si pe corp...si-i plaaace!
Eh, revenind la problema alptatului - de durere, in seara asta am decis sa pun din nou - dupa vreo 10 zile de pauza - mameloane de silicon. L-am pus, am pus si copilu' la san, si in secunda urmatoare am inceput sa plang in hohote de durere! Parca era "mai bine" fara! Eh, dupa asta am decis ca sanii mei nu mai suporta gura de copil pe ei, ca m-a rupt azi de tot. Si i-am pregatit un bibe. A supt copilu fix 30 ml, si a cazut lata. Ma duc deci si eu la nani, pana va urla de foame. Bibe doar maxim o data pe zi, la rigoare, deci urati-mi bafta pt alaptatul de noapte! Oare cand o sa vina ziua aia in care nu o sa mai doara alaptatul? Trei saptamani trecura...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Irinuk, ne intalnim o la odisee viitoare? 2010, 2011? Ce zici? Te bagi?
Cat despre somnorosi...eu am trezit-o pe Ana ca sa-i pot face baita. Dormea de 4 ore si ceva si nu dadea semne ca ar vrea sa se trezeasca. La cat mananc probabil ca are lapte destul cat sa-i tina.
BTW m-am ingrasat 1 kg. Adecatelea in loc sa incep sa dau jos din cele 10 kg ramase, eu am mai pus. Nici nu-i de mirare. As manca tot timpul cate ceva. Am ajuns sa mananc si noaptea, dupa ce ii dau Anei sa pape. In ritmul asta cred ca o sa ajung sa fac concurenta Palatului Parlamentului.

Laurici D!!! Ce mai faceti voi??? Vrem sa o vedem si noi pe Eleni!!!
Sper sa va acomodati cat mai repede si sa revii pe forum. Nu indraznesc sa te sun pt ca nu stiu ce program aveti.

Noi ne retragem la somnic. Va dorim noapte buna si somnic pufos!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Mitsu, cum de lipsesti la apel? Sper ca e totul ok cu tandemul Mitsu -bebe Conrad. Va pupam pe amandoi!

Ma intrebai cum ii dau Sofiei vitamina C. Ei bine, eu i-am dat doar 2 zile ca o agita si nu mai dormea. Dar i le-am pus in lingurita impreuna cu altceva: Sab Simplex, sau cu Vigantol, sau cu ele impreuna si din lingurita i-am aspirat cocktail-ul cu seringa, si i le-am dat asa. Poti sa i le amesteci linistitta cu calciul gluconic- am intrebat eu la sotsul, care a facut chimie

AAA! Ieri si astazi am aplicat metoda ta pt a-i da blestematii aia de 5 ml de calciu: indesat in gurita, cu seringa, in momente de mare foame. Plange si se stramba, dar e lichid si il inghite pana la urma. Uff, zece zile pe luna, timp de un an! Abia astept sa ajungem la diversificare, sa i-l maschez in suculet!

Imi place seara asta pe forum...zuzele au chef de vorba! Intr-o zi era sa plang ca de seara pana dimineata se scrisesera doar vreo doua pagini...ce zuza sunt!

Alina023, si eu ma cam gandesc la bebe2...dar trebuie sa astept cel putin un an si trei luni ca sa il concepem...din cauza de ceza. Asta e.

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Nu pot pleca insa...inainte de a felicita noua mamica Gabritza! Sa te refaci repede, si sa revii alaturi de noi!

...si fara sa de-a valma pe Miri, Honey79, Danybv si Lala20, as fi vrut sa va scriu cate ceva dar nu mai pot ramane, si-asa m-am intins prea mult!

Noapte buna zuzici!

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput