Gravidute si mamici tinere (<25 ani)!!!(3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Irina facem cam o ora si vreo 10-15 minute cu avionul de la un aeroport mai aproape de noi. Nu e lung drumul numai ca mergem cu low cost si am mai avut pb cu ei sper sa fie bine acuma.
Rami ma odihnesc si eu acuma cat apuc ca acusi nu o sa mai am cum.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

aaaa Irina. Cand am zis sa nu mai vb ma refeream chiar sa nu mai vb cu mine. Nu m-am gandit la alceva.
Acum n u inteleg care a fost faza cu buzzul de pe mess.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=7575382&ownerId=158238046" target="_blank">Stam in picioare la 7 luni

Sa o ajutam pe Ramyteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Mada glumeam iti dai seama ca na acum chiar ca trebuie sa profiti de timpul care ti-a mai ramas. pe blonda.
toti prichindeii

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:
Originally posted by redai

1. nu te-am facut nesimtita.Am zis ca cine nu se simte e nesimtit

2. as vrea sa imi demonstrezi ca am scris asta:"daca apar online pentru altii inseamna ca sunt online"Am zis ca eu sunt pe invisible si apar online numai pentru persoanele online

3. imi zici ca te-am dezamagit si apar onlinew numai pt anumite persoane?

4. Mi-am sters postarile sa nu te "dezamagesc" in fiecare zi cand deschizi forumul si sa nu ne mai intersectam

Poze David Vlad

www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=7575382&ownerId=158238046" target="_blank">Stam in picioare la 7 luni

Sa o ajutam pe Ramyteo

Am impresia ca atunci cand scrii nici macar nu te citesti!Citeste si spune-mi si mie Lore are vreo coerenta ceea ce ai scris tu mai sus?
Sa-ti raspund la intrebari rand pe rand iar daca tu nu esti in stare sa interpretezi omeneste te-as ruga sa nu-mi mai scrii nimic.

1.Cine ar trebui sa se simta nesimtit nu eu?Si daca nu eu atunci cine?Nu intre mine si tine are loc discutia?Deci cine e nesimtita?Vecina??

2.Absolut!Numai sunt un copil de mult...ca sa infloresc pe alaturi.

3.In nici un caz nu m-ai dezamagit tu pe mine.Pur si simplu te-am intrebat calm,distins fara rost de cearta,dupa care ti s-a cashunat a cearta!Deci in orice caz nu eram suparata pe tine ca stai pe invizibil,am specificat si in cealalta postare.

4.Draga mea repet tu nu m-ai dezamagit cu nimic,ai luat totul ca atare si uite cat ai gresit...Faptul ca ti-ai sters postarile de pe forum,este dovada unui act de lasitate!In nici un caz nu am specificat ca numai vrea sa am de-a face cu tine.Alegerea a fost facuta din partea ta ca sa nu ne mai intersectam.

Ba mai mult vreau sa-ti spun:Intre discutia noastra de pe messenger,cat ai vorbit cu Ramona ai fi putut da dovada de maturitate in schimb tu te-ai copilarit,ai ales sa inchizi ca mai apoi impulsiva fiind ai venit sa faci afirmatii eronate aici.

Din respectul meu ptr celelalte fete(care nu sunt obligate sa citeasca discutia noastra,este un forum public),care nu sunt implicate direct te rog sa continui daca mai ai ceva de spus pe messenger,nu aici.Daca vei continua aici eu nu-ti voi mai raspunde!!

P:S.Aseara ti-am dat buzz ca am vazut mesaj de la tine.Am vrut sa vad daca esti sa putem vorbi.Iar replica asta.."Pot sa stiu si eu ce-i cu buzzul ala?sau nu am dreptul sa stiu?"Zau mai Lore tu citesti ceea ce scrii?Eu nu te pot intelege...si esti mai mare ca mine cu 2 ani

Du-te fumeaza o tzigare,mai stai,gandeste-te si apoi putem vb.Atat timp cat vb sub impuls pierzi mult Lore!

Irinalui Pierre-Sebastien( 05.06.2007 ora 9:45)

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

pozici sebastienvarsta Sebastien

*Putin cate putin o putem ajuta si pe Ramona

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mada_mxm

Irina facem cam o ora si vreo 10-15 minute cu avionul de la un aeroport mai aproape de noi. Nu e lung drumul numai ca mergem cu low cost si am mai avut pb cu ei sper sa fie bine acuma.
Rami ma odihnesc si eu acuma cat apuc ca acusi nu o sa mai am cum.

Bebe 2

Ce probleme ati avut Mada?M-ai facut curioasa
Ai bagaje multe?Apai abia scapasesi de venitu din Ro si uie-acum...

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by redai

aaaa Irina. Cand am zis sa nu mai vb ma refeream chiar sa nu mai vb cu mine. Nu m-am gandit la alceva.
Acum n u inteleg care a fost faza cu buzzul de pe mess.

Poze David Vlad

Sa o ajutam pe Ramyteo

Draga mea evident ca ccc cu tine.Mai e si altcineva implicat in discutia noastra?Off mai Lore....e grele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimineata...nu imi vine sa cred ca exista acest topic!ce bine...in sfarsit!!!

Eu sunt mady si am aproape 21 de ani (DN 18.07.1987) si am o mandretede baiat Razvan Stefan nascut pe 09.05.2007...sunt casatorita de 1 an si un pic cu fostul meu prof de info,l-am cunoascut in liceu cand aveam 17 ani si de atunci suntem impreuna,dupa ce am terminat liceul am ramas insarcinata si ne-am casatorit...si suntem f fericiti!!!sotul este mai mare decat mine cu 11 ani....

sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru!

va pup!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Bine ai venit printre noi mady

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mady bine ai venit!
Irina in vara in 2007 cand au fost fratele lui Flo si cumnata cu fetita la noi au zburat tot cu ryanair astia si am platit online folosind cardul ca altfel nu ai cum sa fac rezervarea si ne-au luat banii de doua ori de pe card si cand i-am sunat ei tot dadeau vina pe banca ca aia au gresit nu ei si a iesit un intreg circ banca zicea ca ryanair ryanair ca banca si tot asa si mai nasol era ca din cauza ca ei au luat banii de doua ori noi nu mai aveam 1 penny in cont o sapt intreaga si pana la urma ne-a dat banca un overdraft de 200 de lire ca sa rezolvam pb. Deci de asta nu mai am incredere in ei si inainte nu se plateau bagajele deci o fi low cost da sa ajung sa platesc si valizele din cala asta chiar e culmea.
Da na o sa zburam asa ca nu avem ce face nu aveam 200 si de lire de dat la birtish airways acuma am emotii sa nu imi piarda bagajele ca eu chiar ii strang de gat.
Ma minunez cum pt bagajele de mana nu tre sa platim sau mai stii pana zburam noi poate ma trezesc ca si alea trebe platite. Si pt ca avem copilul ai voie numai un carucior atata tot deci daca aveam scaun de masina sau patutz sau ceva ajungeam la suma de british.
Sincer is dezamagita de serviciile lor, easyjet tot low cost nu am avut asa pb cu ei. Na acuma fingers crossed sa fie bine.

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata! Poate va mai aduceti aminte de mine, am mai trecut pe aici. Ma numesc Adriana si am o printesa pe nume Alexia (10 luni).Aici sunt ceva poze cu noi...http://good-times.webshots.com/album/562480551viKoQq?vhost=good-times

MAMI & bebe ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput