Gravidute si mamici tinere (<25 ani)!!!(3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Dragele mele mamici uitati ce pozici avem noi aici
http://community.webshots.com/user/balaceanu_l

Loredana mama de Alexandra

Mergi la inceput

Lore ce te-ai suparat asa,ce sa intamplat?
Are ceva de-a face cu administratorii acestui site...
nu fi supi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Lore. B sa-ti traiasca printesa , m-am uitat la pozici si ai o grasuna tare frumoasa cred ca o pupicesti toata ziua
Mie atat de mult imi plac copiii...aio.
Va

Lore dar de ce te-ai suparat asa rau?

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:
Originally posted by redai

Nu mi-am imaginat ca pot exista astfel de oameni, speer sa se simta acele persoane.daca nu se simt inseamna ca sunt nesimtite

Eu o sa renunt la acest subicet.Va doresc la toate multa sanatate, la fel si bebicilor.Am sters raspunsurile mele ca sa nu deranjeze (pe acele persoane).

MADA nastere usoara.

Loredana nu sunt moderatorii de vina.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=7575382&ownerId=158238046" target="_blank">Stam in picioare la 7 luni

Sa o ajutam pe Ramyteo

Draga mea te rog sa-ti retragi cuvintele inapoi,nu te-am jignit cu nimic.absolut!Da dovada de maturitate Lore ca doar vorba aia esti "mamica si sotie fericita".
Te-am intrebat calm,fara cearta de ce pentru mine esti pe invizibil iar pentru Ramona esti online?Raspunsul tau a fost"daca apar online pentru altii inseamna ca sunt online",deci pentru mine nu esti online,pentru ca apari pe invizibi,dupa care ai replicat ca si eu sunt mereu pe invizibil,eu daca sunt la calculator vorbesc daca sunteti online...apoi ai spus ca nu trebuie sa te justifici in fata mea.Nu te-am rugat sa te justifici ci doar te-am intrebat atata tot!Dupa care nu ti-am mai raspuns cu nimic,iar tu ai spus asa:"de ce nu vb?atunci pa,nici sa numai vb",apoi vii si ma acuzi aici ca sunt nesimtita si ca speri ca eu sa ma simt bine ptr ceea ce am facut.Hai mai Lore zau,grow up,cum poti sa faci afirmatiile astea?Esti femeie acum,esti la casa ta..
Atat timp cat nu te-am jignit cu absolut nimic tu de ce o faci?
Si chiar nu inteleg ce ai cu Ramona,ce ti s-a cashunat pe subiectul de pe forum,de ce ti-ai sters postarile..?Ce e intre mine si tine e strict,de ce trebuie sa implici si alte lucruri,respectiv alte persoane din jurul tau,care pur si simplu nu-si au rostul in discutia noastra de pe messnger,incluzand actiunile pe care le-ai facut,stergerea postarilor,renuntarea la subiect...Asta da dovada de maturitate Lore?Chiar nu e frumos din partea ta ceea ce ai scris aici despre mine!

Deci fetelor(ptr ca Lore a facut publica cearta dintre mine si ea) spuneti-mi si mie unde am gresit ca sa vad unde e a mea culpa...

Irinalui Pierre-Sebastien( 05.06.2007 ora 9:45)

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

pozici sebastienvarsta Sebastien

*Putin cate putin o putem ajuta si pe Ramona

Mergi la inceput

Inca ceva,am spus eu ceva de postarile tale?Am spus eu ca ma deranjeaza postarile tale,persoana ta sau mai stiu eu ce?
Cred ca inainte de a posta ar tb sa te gandesti inainte Lore numai fi impulsiva

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Lore.B f frumoase pozele, printesa mica e superba.
Irina si Lore pacat ca v-ati suparat asa.
Ramy sper ca sunteti ok.
Noi suntem bine eu am reusit sa atipesc si eu la pranz cat a dormit fata vad ca de doua zile iar doarme noaptea incontinuu nu se mai trezeste pt lapte, bine ar fi sa o tina asa, a mai vaut o tentativa da apoi a revenit la obiceiurile ei de trezit noaptea.
Ne pregatim usurel de plecatul in Irlanda sper sa nu avem pb cu Ryanairul ca astia sau british airways zboara in dublin si la british era prea scump acuma la ryanair tre sa dai 18 lire pe o valiza la cala. Well sper sa ajunga valiza cu bine ca daca nu ii scalpez pe aia.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Loredana B.Ai printesa superba

Mada cat faceti din U.K pana in Irlanda?

Mergi la inceput

Ma bucur dragele mele ca va plac pozele noastre.

Lore lasa nu fi nervoasa,fi mai calma ca ai sa vezi ca se vor rezolva lucrurile,dupa cate vad eu tu esti spiriltul comunitati "Gravidute si mamici tinere(^25 ani).

Don't worry be happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Mada se vede ca esti gravida dormi nu ai treaba glumeam, mei da noi suntem bine chiar daca de abia ne-a trecut raceala aia urata

Mai fete va zic sincer imi este un somn la ora asta , mei da nu sunt gravida

Va pe toate si noapte buna

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

quote:
Originally posted by rhoneea

Draga mea te rog sa-ti retragi cuvintele inapoi,nu te-am jignit cu nimic.absolut!Da dovada de maturitate Lore ca doar vorba aia esti "mamica si sotie fericita".
Te-am intrebat calm,fara cearta de ce pentru mine esti pe invizibil iar pentru Ramona esti online?Raspunsul tau a fost"daca apar online pentru altii inseamna ca sunt online",deci pentru mine nu esti online,pentru ca apari pe invizibi,dupa care ai replicat ca si eu sunt mereu pe invizibil,eu daca sunt la calculator vorbesc daca sunteti online...apoi ai spus ca nu trebuie sa te justifici in fata mea.Nu te-am rugat sa te justifici ci doar te-am intrebat atata tot!Dupa care nu ti-am mai raspuns cu nimic,iar tu ai spus asa:"de ce nu vb?atunci pa,nici sa numai vb",apoi vii si ma acuzi aici ca sunt nesimtita si ca speri ca eu sa ma simt bine ptr ceea ce am facut.Hai mai Lore zau,grow up,cum poti sa faci afirmatiile astea?Esti femeie acum,esti la casa ta..
Atat timp cat nu te-am jignit cu absolut nimic tu de ce o faci?
Si chiar nu inteleg ce ai cu Ramona,ce ti s-a cashunat pe subiectul de pe forum,de ce ti-ai sters postarile..?Ce e intre mine si tine e strict,de ce trebuie sa implici si alte lucruri,respectiv alte persoane din jurul tau,care pur si simplu nu-si au rostul in discutia noastra de pe messnger,incluzand actiunile pe care le-ai facut,stergerea postarilor,renuntarea la subiect...Asta da dovada de maturitate Lore?Chiar nu e frumos din partea ta ceea ce ai scris aici despre mine!

Deci fetelor(ptr ca Lore a facut publica cearta dintre mine si ea) spuneti-mi si mie unde am gresit ca sa vad unde e a mea culpa...

[/quote]

1. nu te-am facut nesimtita.Am zis ca cine nu se simte e nesimtit

2. as vrea sa imi demonstrezi ca am scris asta:"daca apar online pentru altii inseamna ca sunt online"Am zis ca eu sunt pe invisible si apar online numai pentru persoanele online

3. imi zici ca te-am dezamagit si apar onlinew numai pt anumite persoane?

4. Mi-am sters postarile sa nu te "dezamagesc" in fiecare zi cand deschizi forumul si sa nu ne mai intersectam

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=7575382&ownerId=158238046" target="_blank">Stam in picioare la 7 luni

Sa o ajutam pe Ramyteo

Mergi la inceput