Gravidute si mamici tinere (<25 ani)!!!(3)
Raspunsuri - Pagina 3
MissJJ spune:
Lore pe Arianna?? Am botezat-o in 28 octombrie 2006.
Noi mergem la un botez in Irlanda o sa fim nasi la fetita prietenilor nostri o cheama Sarah Alexia, mergem de pa 1 pe 3 martie ca pe 2 ii botezul.
---------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
ramyteo spune:
Apai cand te hotarasti la nume Mada sa ne anunti si pe noi ca asa...nu faci treaba...eu iti zic ca sa-i pui "Aglae"
glumeam. Da asa ii zicea Mire la Teo inainte sa o nasc asa zi si tu .
Mai fete daca va spun ca mai nainte am mancat si mi s-a facut un somn....de 15 kg ![]()
Va pup pe toate si pe prichindeii vostrii si binenteles si burtica[:d]
Teo 
Perlute
o viata...
ramyteo spune:

AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am pierdut una bucata prietena .Irinaaaaa!!!!!!!!!!!!! Azi nu a dat nici un semn de viata mai fete.
normal dupa 24 de ore putem sa o dam la politie la disparuti asa ca ajutatima sa o strig.
Pai nu stiu cat ma ajutati voi mai fete ca si voi lipsiti. Ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teo 
Perlute
o viata...
balaceanu_l spune:
Mada sigur ca poti si ai ce vizita in dublin sa incep cu ce ar incepe orice irlandez...la fiecare intersectie pe fiecare colt gasesti un pub unde te poti petrece in stil traditional,
Daca vi cu masina poti merge in Dublin mountains sa vezi panoramicul dublin (pe timp de seara) poti merge in cel mai mare parc central din europe (pheonix park are pe o intindere de 16 hectare si gradina zoologica).Si nu in ultimul rand Dublin Castle.
Daca ai vreo intrebare da sms pe nr meu 0(0353)879332847
Nu te supara dar sti cum pot pune poze,dar nu in album pe hyperlink
Loredana mama de Alexandra
ramyteo spune:
'Neata fetelor daca va-ti trezit haideti cu mine aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116377
Teo 
Perlute
o viata...
ramyteo spune:
Buna fetelor , Lore suntem bine si raceala ne-a trecut dupa atata vreme da ne-a trecut .
Felor va urez o saptamana frumoasa.
Irina daca intri sa sti ca eu am fost plecata ieri de asta nu am vb .
Va
pe toate
Teo 
Perlute
o viata...
ramyteo spune:
Loredana Balaceanu daca vrei sa vb sa iti activezi Pm-ul te rog.
Mersi mult
Teo 
Perlute
o viata...
ramyteo spune:
Lore sa cresteti mari sanatosi ,cuminti si destepti!
La fel si voua fetelor pentru prichindeii mici si cate un
pentru fiecare.
Teo 
Perlute
o viata...
rhoneea spune:
Buna fetelor!
Scuze ca nu am mai postat
,netu asta ma termina psihic
Nici nu stiu ce sa scriu...
Deschide-ti si voi un subiect de barfa!
fetele
Irina
lui
Pierre-Sebastien( 05.06.2007 ora 9:45)
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien 
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
pozici sebastien
varsta Sebastien
*Putin cate putin o putem ajuta si pe Ramona
redai spune:
Nu mi-am imaginat ca pot exista astfel de oameni, speer sa se simta acele persoane.daca nu se simt inseamna ca sunt nesimtite![]()
![]()
Eu o sa renunt la acest subicet.Va doresc la toate multa sanatate, la fel si bebicilor.Am sters raspunsurile mele ca sa nu deranjeze (pe acele persoane).
MADA nastere usoara.
Loredana nu sunt moderatorii de vina.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=7575382&ownerId=158238046" target="_blank">Stam in picioare la 7 luni
Sa o ajutam pe Ramyteo