Gravidute si mamici tinere (<25 ani)!!!(3)

Gravidute si mamici tinere (<25 ani)!!!(3) | Autor: redai

Link direct la acest mesaj

Asa ne-am cunoscut:

Capitolul 2
Capitolul 1

Mada(mada_mxm) si Arianna-Raisa 21.08.2006
Cristina(cristina85ss) si Giulia 21.09.2007
Irina-Rhoneea(rhoneea) si Pierre-Sebastien 05.06.2007
...(elamia) si Dylan 04.03.2007
Andreea(deeapui) si Alex 27.10.2005
...(crissintibun) si Amalia-Maria 15.10.2007
...(onyxg) si Vlad 24.03.2004
Ramona(ramyteo) si Teodora 29.06.2005
Adriana(nastasie) si Razvan 01.11.2004
Adriana(mami alexia) si Alexia 28.04.2007
Loredana(balaceanu_l) si Alexandra Ioana 16.09.2007

8 Gravidutze

MAda(mada_mxm) UM 21.09.2007- DPN 05.07.2008 cu bebe
Laura(Lala_20DN) UM... DPN 05.02.2008 cu Bianca Mihaela
...(cynthia)UM29.03.2007-DPN 03.01.2008 cu bebe
...(onyxg1998)UM...-DPN 04.05.2008 cu bebe
...(Karina22)UM...-DPN 03.08.2008 cu bebe
Andreea(deeapui)UM 12.08.2007-DPN 16.05.2008 cu bebe
Alexandra(Lixa)UM 08.03.2007-DPN 13.12.2007 cu Catalin
Ingerash_M UM - 17.11.2007-DPN - 23.08.2008cu bebe

Suntem 20 cu 5 baietzei si 6 fetitze
si viitori 8 bebici dintre care un baietzel,2 fetitza iar restul

Mada-DN:12.10.1982
Cristina-DN:17.01.1985
Irina-Rhoneea-DN:14.08.1987
Elamia-DN:29.09.1981
Alexandra-DN:18.11.1983
Andreea-DN:04.01.1982
Crissintibun-DN:22.08.1984
Karina22-DN:22.07.1985
Onyxg1998-DN:19.07.1979
Ramona-DN:03.02.1982
Adriana(nastasie)DN:02.11.1981
Cynthia-DN:12.12.1983
Laura-DN:03.09.1987
Adriana(mami alexia)DN:06.08.1987
Ingerash_M DN: 13.11.1983
Loredana(balaceanu_l) DN:16.09.1986[/size=1][/brown]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Mai Lore asa e ,dar mai avem trei luni de povestit asa ca...
Eu m-am atasat de voi foarte mult, sunteti tinere ,frumoase, aveti niste copii minunati si sanatosi asa ca eu sper ca atunci cand nu voi mai avea netul sa nu se inchida ca mai fug si la vecini si tot am sa va mai salut din cand in cand. Bine?
Fetelor va pup pe toate!

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Cam slaba miscare ce fac tinerele mamici?
Hai mai la o vorba !
Va dau si cate o cafea!
Va pup pe toate!

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

lore ce e cu tine?Ce ai patit?

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

'Neata fetelor! Ce mai faceti?
Va pup pe toate

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Lore, ma bucur ca sunteti bine. Va pup pe toate
Si noi suntem din ce ince mai bine, si Teo incepe sa manance in sfarsit.
Va

Teo
Perlute
R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Apar si eu prin zona cu vesti. Sorry ca ieri nu am scris am citit da nu am mai apucat sa scriu.
Deci am fost si noi ieri la spital am mers la scan mai intai si apoi la medic, la scan tanti aia m-a cam enervat cam evaziva asa am vazut capusorul, fetisoara si cel mai fain am vazut inima cu toate cele patru camerutze cum batea acolo de zor nevoie si pe bebe care statea indoit in jumate, adik nu cu genunchii pliati ci intinsi ca si cum v-ati aseza jos picioarele intinse si va intindeti sa atingeti varfurile de la picioare avem si poza cu bebe in pozitia asta, ma mir cum de nu ii e incomod. Cica avea stomacul si vezica pline, deci pp ca toate funtioneaza cum trebuie si ma intreaba daca mai vreau sa stiu ceva si zic pai daca se vede sexul poate ne ziceti si noua, asa am aflat ca a fost si ultimul meu scan , astia nu ofera decat doua, zgarcitii, si raspunsul lui tanti a fost fara sa se mai uite la bebe probably a girl. A raspuns f repede deci pp ca a vazut ceva de a raspuns asa rapid si nu a mai verificat deci avem si noi inca o .
Flo e happy, cam suparat oleaca ca nu e baietel, dar nu se supara nici ca e fetita important e ca e bebe sanatos si are toate celea la locul lor, si i-am zis daca el vrea mergem la privat si mai facem un scan mai incolo sa se mai uite odata la sex poate ii creste vreo ceva intre timp.
Apoi am fost la medic a palpat oleaca burtica s-a uitat la rezultatele de la swab facut data trecuta si a zis ca e numai candidoza si mi-a dat crema tratament deci pb mea e ok nu face urat, sper sa fie bine si la nastere sa nu am pb. Si a zis ca data nasterii se modifica la 28 iunie 2008. Na acu om vedea ca si la fata au zis 13 august si s-a nascut pe 21 deci u never know.
Mi-a zis sa mai vin la 34 de saptamani sa verifice ca e totul ok si ca pana atunci o sa ma mai vada moasele daca e nevoie, bine eu is si la al doilea bebe si al al doilea deja nu se mai agita asa tare daca prima sarcina a fost ok si nu au fost pb. Ca la primul bebe ai in total 10 vizite la moase si medic si analize si la al doilea 7 in total.
Am vb si de tensiune si mi-a verficat-o si urina si au zis ca is perfect ok amandoua si ca sa stau linistita a zis ca se poate sa fi crescut tensiunea si de aia sa fi avut durere de cap asa persistenta da daca nu am si alte simptome sa nu imi fac probleme.
Apoi am fost si cu Flo la medicul de familie am nimerit la o tanti super dragutza si i-am zis toata istoria i-am arata analizele din ro pacat ca cd-ul din ro nu a mers pe calc ei, si a zis ca daca nu are dureri care se transmit in picior sau sa ii amorteasca picorul sau sa il intepe si pt ca durerea a cedat dupa cateva zile nu a durat mai mult nu crede sa fie nevoie de rmn si ca vrea mai intai sa faca o radiografie si dupa ce primeste rezultatele ne contacteaza sa ne zica ce trebuie sa facem. A zis ca cel mai probabil va face ceva fizioterapie si apoi vom vedea cum se simte si ce zic cei de acolo de cum evolueaza treaba.
Normal trebuia sa discutam numai despre un sg subiect da eu am sarit rapid si i-am zis si de bacteria de la stomac si de analizele la sange si a zis ca analizele sunt normale nu ingrijoratoare si ca pt bacteria aia e bun tratamentul cam asta prescriu si ei aici dar sa faca o sg tura nu doua ca bacteria asta e normal sa fie in organism deci la analiza va fi mereu prezenta. Pupici!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Felicitari inca o data Mada.Nu e exclus sa-i creasca si ceva intre timp pe acolo..

Lore tu cum mai esti?

Ramo voi ce faceti?

Irinalui Pierre-Sebastien( 05.06.2007 ora 9:45)

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

pozici sebastienvarsta Sebastien

*Putin cate putin o putem ajuta si pe Ramona

Mergi la inceput

Mada sa dea DD sa fie bine.
Irina azi am facut treaba prin casa ca ii mai trebuiau aripi si zbura . Acum mia adormit fata si am zis ca sa fac o pauza dupaia tre sa bag niste haine prin dulap, sa intind altele si sa spal niste vase si sa aspir. Si gata treaba cred ca am sa faac pana deseara
Hai ca va pup pe toate fara exceptie

Teo
Perlute
R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Happy Valentines Day daca sarbatoriti.
Cam linsite pe aici ca din toata listutza f putine fete scriu. Pacat.
Sper ca sunteti toate ok.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

'Neata fete sa stiti ca la noi nu vine primavara ,mei NINGE.
Ce ma-nerveazaaaaaaaa in loc sa se incalzeasca....la noi ninge ....

Apoi daca nu va mai scriu inseamna ca mi-au inghetat destele de frig si ..

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput