Gravidute si mamici tinere (<25 ani)!!!(3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Primiti tinere mamici?
Ma numesc Loredana si am o fica de 4 luni care o cheama Alexandra Ioana nascuta in Dublin Irlanda pe data de 16.10.2007 la 41 sapt si 3 zile la 4.240kg prin cezariana.
Mamica are aproape 22 de ani(16.09.1986).

Loredana mama de Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Bine ai venit Loredana.Sa-ti traiasca puiuta dolofana.Redai te va trece in listuta

Mada eu am fost pe CM de Sf Valentin

Lore trece la grvidutze in listuta la bebe ptr Mada fetita.

Chiar pacat ca nimeni numai posteaza

Irinalui Pierre-Sebastien( 05.06.2007 ora 9:45)

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

pozici sebastienvarsta Sebastien

*Putin cate putin o putem ajuta si pe Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Loredana bine ai venit printre noi

Ce ami faceti fetel? Si eu am fost pe CM ca doar m-am inteles cu Irina Noi am stat acasa si nimic interesant.

Voi? Ce va fac bebeii?

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Lore bine ai venit, poate se mai aduna fete sau macar sa scrie din cele care sunt pe listutza ca e pacat sa piara asa topicul asta.
Mai nume pt bebe 2 inca nu avem. Tot ma uit pe site-urile cu nume si nik mai pe placul nostru, a fost greu la primul da acuma parca e si mai greu.
Ziceti si voi nume faine de fata care sa nu sune nici prea romanesti nici prea strainesti si sa se poata pronuta usor si in ro si in engleza. Nu cer mult nu? Ca si la fata am vrut nume care sa nu fie nici nici, si vrem tot doua sa aiba ca si fata.
Irina pe la voi ce nume de fete asa mai deosebite sunt?

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

ce fac fetele?
Va pe toate

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Multumesc ca ma-ti primit dragele mele.
MADA_MXM eu mai aveam o preferinta de nume de fata Beatrice (Bitrice)asa vroiam sa ii pun numele ficei mele dar asa o cheama pe nepotica mea.

Loredana mama de Alexandra

Mergi la inceput

Lore 1, Lore 2 ms.
Anemona e fain imi place dar e greu de speluit ca e lung si astia aici is belea cu speluitul la nume.
Lore de Irlanda noi merge sa botezam o fetita langa Dublin pe 2 martie. E prima sxcursie in Irlanda. Cum e in Dublin? Avem timp sa si vizitam ceva oare? Pe 2 e botezul noi ajungem pe 1 seara si plecam pe 3 seara. Ma gandeam pe 3 poate apucam sa vizitam vreo ceva.

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

fetele.

Mada eu iti spun cateva nume care imi plac mie: Fiona,Miruna,Charlotte,Ylva,Ayla,Rhoneea,Kayla...si mai scriu pe parcurs...
Nume care sunt pe aici: Carol,Vanessa,Suzanne,Roula,Nancy,Hayfa,Mirna,Rose,Yvanna...,am sa mai scriu,acu' ca m-ai intrebat imi sta mintea in loc.In general p-aci sunt nume englezesti sau frantuzesti.

fetele

Irinalui Pierre-Sebastien( 05.06.2007 ora 9:45)

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

pozici sebastienvarsta Sebastien

*Putin cate putin o putem ajuta si pe Ramona

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele mamicile luati si voi cate o cafea

Mada ia citeste pe aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98236 AICI SUNT SI DE FETITE SI DE BAIETI.

Fetelor va pe toate

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Irina, Ramy ms mult.
Irina nu am stiut ca sunt multe frantuzesti ma gandeam ca aveti si din astea mai exotice mai altfel. Oricum ms ma apuc de facut lista ca tare is in pana de inspiratie si barbatu' vrea eu sa le gasesc sa le triez si el sa faca ce e mai usor sa le combine. Asa a fost si la fata eu am pus pe o hartie tot ce mi-a placut el a venit a citit lista si a zis Arianna Raisa si asa a ramas.

Bebe 2

Mergi la inceput