Gravidute si mamici tinere (<25 ani)!!!(3)
Raspunsuri - Pagina 6
balaceanu_l spune:
Mady bine ai venit.
Nu conteaza diferenta de varsta important e sa va intelegeti voi.![]()
POZE NOI NOUTZE http://community.webshots.com/user/balaceanu_l
Loredana mama de Alexandra
(16.10.2007)
rhoneea spune:
Mady bine ai venit
.Ce coincidenta...esti mai mare ca mine cu o luna,iar fiul tau mai mare cu o luna decat al meu![]()
Adriana bine ai revenit!
Mada eu nu inteleg tu platesti ptr bagajul in sine sau ptr kg acestuia care sunt in plus?
Eu cand m-am intors aici,in Otopeni,aveam un bagaj de 35 de kg,si mi-au spus sa platesc pe kg 40euro.Iti dai seama ca am decartat jumatate la maica-mea ca nu imi permiteam sa platesc.Eu uneori am impresia ca astia fura....Iar astia ryanair sunt sg care au zbor catre Irlanda?
Acu sper sa nu ai pb,aaa si sa faci pozici sa ne arati si noua![]()
Ahh inca ceva,eu am dreptul la 2 bagaje de mana?dat fiind ca am si copilu dupa mine.
Ramo unde esti?Ce faci pe unde umbli?
V-am pupat
Irina
lui
Pierre-Sebastien( 05.06.2007 ora 9:45)
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien 
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
pozici sebastien
varsta Sebastien
*Putin cate putin o putem ajuta si pe Ramona
MissJJ spune:
Irina depinde de fiecare companie cate bagaje ai.
La astia de la ryanair nu platesc kg in plus platesc efectiv cele 15 kg care mi le permite in bagajul de cala imi ia 18 lire pt o valiza iar a doua persoana de pe rezervare adik eu dau 6 lire cu toate ca am 0 valize, deci ma depaseste chestia asta. In dublin unde tre sa mergem noi zboara numai ryanair si british airways dar british era prea scump vreo 200 si ceva de lire si la astia am dat 96, daca aveam banii disponibili mergeam cu british-ul.
Cam mult 40 de euro pe kg in plus nu??? Aici e in genre 5 lire sau 5 euro pe kg in plus.
Bagaj de mana depinde de companie cat iti da voie astia dau voie un bagaj de persoana de cate 10 kg. Cand am zburat in ro cu taromul am avut trei cum ar veni unul pt fata doua pt noi plus carucciorul fetei lasat la usa avionului si am avut doua valize mari una de fiecare si nu am depasit kg.
Cand am zburat in budapesta cu easyjet-ul la intors am depasit limita cu vreo 9 kg si atunci am dat 5 lire in plus pe fiecare kg atata tot.
---------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by balaceanu_l
Mady bine ai venit.
Nu conteaza diferenta de varsta important e sa va intelegeti voi.
POZE NOI NOUTZE http://community.webshots.com/user/balaceanu_l
Loredana mama de Alexandra(16.10.2007)
faine fete 
Teo

Perlute
o viata...
balaceanu_l spune:
Asa sunt de plictisita
,e o vreme tare morocanoasa afara,a inceput sa picure.Hai sa dechidem un subiect de barfa fetelor![]()
(16.10.2007)
mami_alexia spune:
Loredana, nu e subiect de barfa dar vroiam sa te intreb cum ai ajuns in Irlanda, asa tinerica
MAMI & bebe ALEXIA(28 aprilie 2007)
balaceanu_l spune:
Sora mea mai mare cu 5 ani e stabilita aici de 7 ani si am venit la ea,Am facut liceul aici si am terminat colegiul cand eram insarcinata in luna a 4 a.Aici se vb in engleza,si stiam engleza de acasa,tatal meu vitreg e englez,vorbesc engleza de la 6 ani.
(16.10.2007)
mami_alexia spune:
Aha, si tati e roman, englez sau irlandez?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
mami_alexia spune:
Aha, si tati e roman, englez sau irlandez?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
ramyteo spune:
Mei fetelor haideti cu mine ca am deschis subiect nou. Daca tot va plictisiti
http://forum.desprecopii.com/forum/toic.asp?TOPIC_ID=116601
Teo 
Perlute
o viata...