Gravidute si mamici tinere (<25 ani)!!!(3)
Raspunsuri - Pagina 17
balaceanu_l spune:
Ramo cum de nu a putut trage aer inapoi in piept,nu cumva are suflu sistolic,dute la doctor sa vezi(si eu am avut astfel de probleme cand eram in adolescenta,ma sufocam prin somn si odata nu m-am trezit,o matusa sa panicat cand ma auzea cum incercam sa trag aer si ma zgaltait pana mi-am revenit dormisem la ea in seara aceea).Eu ti-as recomanda sa mergi la un doctor cu ea,sa nu trebuiasa sa faca tratamente indelungite(eu luam pastile pt inima la un moment dat)si totul a inceput de la o sperietura zdravana.
Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
ramyteo spune:
Lore.B. da ase se numeste ca teo asa s-a nascut, era vanata sub nas si in vasrful nasului si binenteles ca am vb cu pediatra din spital si mi-a zis ca sa stau linistita ca o sa isi revina, am mai patit asa cu Teo dar nu a ajuns sa lesine ca dr. ne-a zis ca sa avem grija sa nu o inervam ,sa nu o lasam sa planga si asa am facut dar acum cerd ca a ras cu prea multa pofta .
Eu asa am nascuto pe Teo ca m-a tinut prea mult dr. in travaliu ,15 ore de travaliu si 11 ore fara pic de lichid plus de asta a fost strangulata cu cordonul ombilical, am avut doua perfuzii de dilatare si fff greu m-am dilatat ca uterul meu se strangea la loc dar nenorocitul ala de dr. nu a vrut sa ma bage la cezariana, afurisit ce mai...cand am nascuto fata mea era neagra , deci efectiv neagra toata si nu respira, si dupa ce au aspirato cu furtunasele pe nas si gat nu si-a revenit si i-a mai tras si una la fund si degeaba, au mai aspirato o data si de abia a doau oara cand i-a tras una la fund si-a revenit a facut o data oa si gata, eu strigam de pe masa "plangi mami plangi" si cand a facut oa a zis dr. "vezi ca stie sa planga?" atunci am zis ca asta nu e plans , a luat si ea nota 9 apgar ca cica a fost cu indulgeta
Atunci m-a intrebat dr. din nou cred ca a 10 oara ca de la ce ora mi s-a rupt apa si a zis ca am stat prea mult, poftim cultura! Apoi mi-a tinuto in incubator de seara de la ora 20 pana a doua zi pe la 11 cand mi-a aduso in sfarsit dar deja era rosie in obraji numai ca era vanata sub nas , si stiam ca e de la inima si cand a venit dr. pediatra am si vb cu ea de Teo.
Hai ca m-am cam lungit la vb.![]()
Da sincer mie mi-e si frica sa o dau la gradi sau la camin iti dai seama, cel putin Tibi nu ma lasa ca sa o dau nici la gradinita ca aici langa noi e gradinita de 4 ore dar pe astia mici de 3 ani, bine ficamea face 3 ani in 29 iunie, cica ii tine cate 2 ore si nu ma lasa Tibi sa o dau, na asta este.
Va
pe toate
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
balaceanu_l spune:
Ramo saracuta de tine,sunt sigura ca ai tras o speritura zdravana cand ai nascut-o,asa e dat ca o mama sa traga multe la viata ei.
Eu cred ca mai poti astepta sa o dai la gradi,cred ca sotul tau are dreptate,trebuie sa fi foarte precauta cu ea.
Alexandra a spus TATA sau DADA.Am filmat-o pe telefon am sa o pun pe computer zilele astea.
Va 
Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by balaceanu_l
Ramo saracuta de tine,sunt sigura ca ai tras o speritura zdravana cand ai nascut-o,asa e dat ca o mama sa traga multe la viata ei.
Eu cred ca mai poti astepta sa o dai la gradi,cred ca sotul tau are dreptate,trebuie sa fi foarte precauta cu ea.
Alexandra a spus TATA sau DADA.Am filmat-o pe telefon am sa o pun pe computer zilele astea.
VaLoredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
Asa e Lore , trebuie sa avem grija de ea si uite cat de greu ne descurcam dar pentru fata e mai importanta sanatatea.
gurita mica pe AlexandraSi Teo aseara a zis "afara" cu r
si noapte buna!
Teo Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
balaceanu_l spune:
Scumpica de Teo,nu conteaza cum iti zice acum(ca ei inca isi formeaza limbajul)asa ca pe la 4-5 ani o sa spuna corect,
Cred ca iti venea sa o mananci cand ai auzit-o cum iti spune.
Azi am fost la cantar avea 7.4kg.Asa s-a bucurat cand a vazut copii pe un copil il tot tragea de haine si tipa,"AI,AI".
Am primit o veste trasnet,ma duc luni la un interviu pt un job de translatoare,la 11 dimineata(1 dupa-amiaza ora rom.).Sa imi tineti pumni sa i-au postul.
Va 

Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
ramyteo spune:
LoreB.
grasana mica si gurita ei ca si mie- mi-s dragi cand ii aud ,au o gurita asa de mica si vorbesc si ei
Da mi-e drag cand o aud cum imi zice si toate ziua o pup ca nu ma pot abtine
LoreB. succes!!!!!!!!!
Irina unde esti iubito? Sper ca sunteti bine!
Teo
Perlute
balaceanu_l spune:
Neata(la noi e 10),
Alexandra ieri sa intors de pe spate pe burta in pozitia de culcat(ca si cainii)singura fara nici un ajutor.Imi venea sa o mananc toata.
Noi mergem mai tarziu la doctor pt vaccinul de 6 luni.
Irina ce-i cu tine de nu mai intri?
Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
rhoneea spune:
scuzati-ma fetelor....
Sebi a racit.Noi o dam din oala in oala
Era si de asteptat ca doar am schimbat atmosfera...in fine sper sa trecem noi...
Ma bucur fetelor ca sunteti bine si fetele la fel.
Mai intru deseara sa va mai povestesc cate ceva.Sper
vleeem si noi un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=31" target="_blank">*Sunt un mare pacifist* si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">*Zambet1*
ramyteo spune:
Lore asteptam vesti de la noul loc de munca
pupam broscuta mica
Irina sanate la piticu si multi
de la noi sa ii treaca! Sa ne mai povestesti cate ceva ,da? Asteptam!
Teo
Perlute
balaceanu_l spune:
Irina sper sa va insanatositi cat mai repede.
Noi mergem la interviu abia lunea aceasta asa ca numai luni seara va pot da vesti.
In rest tot asa suntem,nu prea vrea sa dosrma de amiaza acum,dar o sa o scot pe-afara poate se linisteste.
Pupici la pitici

Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
Poze noi
http://community.webshots.com/user/balaceanu_l