Gravidute si mamici tinere (<25 ani)!!!(3)
Raspunsuri - Pagina 18
ramyteo spune:
Lore asteptam vesti bune!
printesa
Irina
lui Sebastian . Ce face ? E mai bine?
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
balaceanu_l spune:
Salut fetelor,
Noi am fost bine in ultima vreme cu exceptia mea,ieri m-am simtit cam rau si nu m-am putut duce la interviu,am avut o stare de gripa,ma durea carnea pe mine si nici nu dormisem in noapte precedenta.
Azi am fost de mi-am pus steriletul Mirena,ma simt bine,am putin sangerare dar sunt ok.
la pitici si voua.
Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Poze noi
http://community.webshots.com/user/balaceanu_l
ramyteo spune:
LoreB. sanatate multa!
Imi pare rau ca nu ai reusit sa te duci la interviu.
fetitei.
Irina oare unde este? Ce face? So fi intamplat ceva cu ea?
Hai sa o strigam , IRINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MAda oare de ce nu ne mai scrie?
la toate
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ioanamami_16 spune:
buna fetele 
si eu sunt o viitoare mamica tanara. am 22 de ani si o sarcina de 4s
.
stiu de 2 saptamani ca sunt graviduta dar nu am dezvaluit bucuria decat prietenilor nostri foarte apropiati.
mi-e si teama sa spun lumii pentru ca toti pana acum m-au batut la cap sa nu fac copii pana nu termin facltatea (mai am 3 ani 
)si pana nu voi avea casa mea (momentan stau cu sotul in chirie).
am mai fost gravida anul trecut, dar din cauza unor probleme de sanatate a trebuit sa renunt la sarcina (aveam 2 luni). cat am fost atunci gravida toata lumea (nasii, parintii etc.) imi aratau in fata "inconstienta" situatiei mele.
acum mi-e teama sa nu se intample la fel, de aceea nu vreau sa le zic pana la 3 luni, cand nu isi vor mai pune problema unui avort.
eu si sotul ne dorim foarte mult acest bb. oare cum ar trebui sa ne descurcam cu lumea din jurul nostru???
astept sfaturile voastre.

mami_alexia spune:
Ioana, fie ca Bunul Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste toate si sa aveti un bebe sanatos!Gura lumii nu o inchide nimeni si intotdeauna se va gasi cineva sa iti spuna ca nu ai facut bine. Eu am 20 de ani si o fetita de aproape un an.Sunt in anul 2 la facultate. Cand am nascut aveam 19 ani si eram in anul 1. Si nu pot saiti spun cata lume nu a fost de acord cu ceea ce am facut. Insa , acolo unde exista dragoste, toate razbat.Felicitari pentru sarcina!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
balaceanu_l spune:
Ioana in primul rand vreau sa te felicit pt ca esti viitoare mamica si ca ai avut taria sa accepti sarcina cu toate ca la nimeni nu e usor sa creasca un copil,si eu sunt de aceasi varsta cu tine,si nu trebuie sa iti spuna altii cand sa fi parinte,inima si sufletul trebuie sa faca asta.
Nici noi nu avem casa nostra si stam in chirie si ne descurcam.
Sarcina usoara si un copil sanatos sa aveti.
Mami fi tare!![]()
Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
Poze noi
rhoneea spune:
Draga Ioana.Felicitari ptr sarcina!
.
Acum te intreb si eu ce este mai important ptr tine viata copilului tau sau gura lumii?
Ce conteaza ce spun cei din jurul tau atat timp cat sufletul tau e implinit o data cu venirea celui mic pe lume.
Acum vorbind la modul general...nu inteleg de ce toti din jur au cate ceva de comentat atunci cand vad/aud ca o tanara va deveni mamica.
Faptul ca e tanara inseamna ca nu-si poate asuma anumite responsabilitati?Eu una cred aceste remarci nu isi au rostul sub nici o forma,iar daca cei din jurul tau fac astfel de remarci,cel mai bine este sa ignori....
Si ai sa vezi ca atunci cand va veni cel mic pe lume,or sa-si schimbe parerea si no-l sa-l mai scoata pe cel mic din atatea cuvinte frumoase.Asta nu o spun din experienta mea,ci am citit multe cazuri,in care pruncii au fost ucisi din cauza parinitilor fetei.Ajunse la o varsta de peste 30 de ani nu au mai putut face copii si au regretat amarnic ca au luat deciziile parintilor.
Eu am o verisoara care e de varsta cu mine,nu e casatorita,sta impreuna cu prietenul ei (30ani),stau cu chirie,cand a ramas insarcinata,o parte din familie s-a opus,dar ea le-a spus verde pe fata "atat timp cat ai aflat de sarcina mea inseamna ca nu am de gand sa iau nici o decizie gresita(adik sa nu faca avort)."Si asa e.In fine as mai avea multe de spus dar trebuie sa ies,am intrat pe fuga.
Sarcina usoara iti dores

vleeem si noi un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=31" target="_blank">*Sunt un mare pacifist* si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">*Zambet1*
rhoneea spune:
Uite aici o poveste foarte trista.....exact asa cum am scris in randurile din postarea trecuta.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119531
Sai ai puterea sa treci peste toate vb grele care ti se vor adresa,viata bebelusului tau e mai importanta decat orice din viata ta si asta o stii bine.
Anyway,daca vrei sa mai vb,poti sta aici sau da-mi pm.
Te 
vleeem si noi un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=31" target="_blank">*Sunt un mare pacifist* si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">*Zambet1*
ioanamami_16 spune:
fetelor, va multumesc din inima pentru toate incurajarile voasrte. sunteti un real suport si am simtit asta din prima clipa cand am intrat pe forum.
am stiut dintotdeauna ce viata bebelusului meu este prioritara si sper sa ma tina dumnezeu in putere sa pot munci sa-i ofer un trai decent.noi traim din greu, cu multe datorii, cu riscul ca maine am putea fi goniti din apartamentul in care stam si e inevitabil sa nu ma intreb: ce voi face mai departe?
sanatatea mea psihica e precara inca dinainte de a ramane insarcinata si poate ca cei din jur mi-au vazut slabiciunea si stiu sa ma manipuleze usor.
nu stiu daca ma intelegeti...ma lupt din greu cu prejudecatile lumii, mai ales cand eu stiu ca astazi am mancat ultima paine.
imi doresc foarte mult acest copil, il iubesc inca dinainte de a se naste, visez ca il tin la pieptul meu...dar seara la culcare ma intreb daca peste 9 luni voi avea banutii necesari pentru hainute, pentru mancare...
nu vreau sa va impovarez pe voi cu problemele mele.
va doresc sa aveti multa sanatate si sa fiti constiente de tot ce aveti langa voi pentru ca sunteti norocoase.
balaceanu_l spune:
Draga Ioana,
Este foarte important pt sanatatea ta psihica si a copilului sa nu ai o gandire negativa,priveste jumatatea plina a paharului nu cea goala.O sa va ajute dumnezeu pt ca un copil e o binecuvantare de la El.Si nu o sa duceti lipsa de nimic,pt ca El va protejeaza si nu va va lasa la greu.
Fi tare mami si nu dispera pt ca intr-o buna zi soarele va rasari si pe strada ta ![]()

Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
Poze noi