Gravidute si mamici tinere (<25 ani)!!!(3)
Raspunsuri - Pagina 16
rhoneea spune:
Hi Girls,
Am ajuns acasa 
Sebi iar face febra 
Bianca iti multumim ptr vot
si imi pare rau de cea mica..off![]()
Ramonel cum sunteti,scuze de azi dar cazu netu 
revin eu...va pup[pup
vleeem si noi un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=31" target="_blank">*Sunt un mare pacifist* si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">*Zambet1*
ramyteo spune:
Nico bine ai venit! Sa-ti traisca puisorii

Irina lasa ca mai vb noi si ai grija de pui mic ca e mai important
sa ii treaca repede ,sanatate multa!
Lore.B sanatate multa micutei si aveti grija de voi
Fetelor ficamea e bine dar am ras astazi de ea de numa, m-am uitat la o inregistrare video unde aparea bunicamiu si cum e mort i-am zis la Tibi "uite-l si pe mosu fiertat" bun, merem la Mire si i-am dus si ei sa se uite si ficamea cand s-a aproppiat faza cu bunamiu zice "acum mergeti la mos claciun fieltat"
a ras de ea cat de serioasa era.
Va
pe toate si
si bebicii
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
mami_alexia spune:
NicoB, welcome!
23 de ani si 3 copilasi?FELICITARI,MAMICO! Cum te descurci?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
balaceanu_l spune:
Hello Girls,
Noi suntem mai bn cu exceptia ca avem niste pete pe noi(va fac o declaratie,nu e o lauda;dar fica mea nu a facut baie de mai bn de o saptamana(nu ma descurc singura ca sotul lucra lunga si mama la fel)dar ii fac diseara ca sotul ajunge mai devreme),

Irina ma bucur ca ati ajuns cu bn akasika si sanatate la Sebi(eu cred ca sunt dinti la voi)pt febra cel mai bun e nurofen sirop(asa mi-a spus doctorul de aici)
Ramo acu sunte-ti mari ceva normal sa rada ca un om mare printesa ta
Bun venit NicoB
cum te descurci cu gemeni(banuiesc ca la inceput a fost mai greu huh?)
Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
ramyteo spune:
Lore B. 
Irina ce face bebe? E mai bine?
Va
pe toate
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
rhoneea spune:
Acu Sebi devoreaza un bibe langa mine,ia mai trecut febra.Oricum e un frig afara...vai si-amar.Nu va spun ca in avion cativa eram in adidasi de vara si camasai cu maneca scurta
,iar afara era zapada.Oricum eu lui Seb ii adusesem si geaca si caciula ca m-am gandit ptr ca e dim e frig.O sa va mai povestesc pe parcurs peripetiile noastre ![]()
Bianca gaza are alergie?
Ramo abia astept sa creasca si Seb mare sa scoata numai perlute.Mi-o zis tasu' ca daca nu merge singur in picioare cand ne intoarcem acasa sa-l las aci
,nu-i nik ca bunica nu se supara![]()
Gata va pup ca-i tarziu 
vleeem si noi un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=31" target="_blank">*Sunt un mare pacifist* si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">*Zambet1*
balaceanu_l spune:
Irina sa sti ca ia trecut petele de pe ea,ea sia sa a avut probleme cu eczema dar cred ca si din cauza ca a stat in prital atata timp si nespalata ia provocat o eruptie,dar de azi dupa-amiaza nu le maia vea.
Ma bucur ca lui SEBI ia scazut febra ,si ca sunteti ajunsi akasa cu bine.
Va 
Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
ramyteo spune:
Irina
lui Seb. si tie ![]()
sa aveti grija de voi!
Lore.B.
printesa si tie
Eu sunt tare necajita ca fata lu o vecina are 7 ani si a tras de teo afara si a trantito de pietris si are obrazul stang umflat si binenteles zgariat si tot rosu
Mai fete m-am jucat cu ficamea si asa de bine a ras ca a dat aerul afara din piept si a uitat sa il mai traga
dar si-a revenit repede numai ca no nu m-am mai jucat cu ea
offf copii astia!
Va
pe toate si pe puiutii vostrii
Teo
Perlute
rhoneea spune:
Ramo da cum e posibil asa ceva?
vleeem si noi un vot
ramyteo spune:
Irina
ce sa fie posibil? Ca a cazut? A traso de geaca ca Teo a vrut sa fuga si a trantito de pamant, e foarte rea nu stiu cum e la gradinita probabil ca tot asa , zic de vecinamea asta ca asa in general e un copil foarte rau
si doar ia bataie de la masa si de la bunasa , nu stiu ce copil e
Pupici la toate
si la puiuti
Teo
Perlute