Gravidute si mamici tinere (<25 ani)!!!(3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Ramyteo mersi,parca ne revenim incet incet.
Incepem sa dormim aproape toate noaptea,si se simte mai vioaie.
N-am intrat asa des ca in weekend am fost mai mult plecati si ieri am avut aniversarea de un an de casnicie am fost la restaurant.
Voi ce mai faceti?
Va

Loredana-Bianca mama de Alexandra (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Lore.B sa ii treaca repede galustei si trimitem.
Eu nu m-am simtit bine dar acum sper ca sa imi revin asa incet cum spuneai si tu. Teo e bine , face numai prostioare si imi da replica aproape la orice ca doar noah...e mare...
Acum trage de mine sa plecam pana la vecinamea
VA pe toate si pe prichindeii mici

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Imi pare rau ca nu te simti bn,ma bucur ca printesa ta e bn,si noi incet ne revenim
Despre Irina mai sti ceva,are ceva vreme de cand nu a mai intrat?
Oare o fi in concediu in tara?
Va pe toate

Loredana-Bianca Alexandra (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Bianca iti multumesc ca ai intrebat de mine
Nu am mai intrat decat pe furis am citit si atat.Suntem in febra pregatirilor,marti noapte avem avion.Nu stiu cum o sa fie cu Sebi dar eu sper sa fie baietel cuminte.
O sa am net si acasa,ca doar de-acolo mi-am cunoscut sotul
Te si sa ne tii la curent cu cea mica.

Restul fetelor hai veniti,mai povestiti...

Noi participam la concursul "Clipe de viata 2007 DC".Cui ii plac pozicile noastre ne poate vota.Link-ul pozicilor le-am pus in semnatura.

Irinalui Pierre-Sebastien( 05.06.2007 ora 9:45)

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

pozici sebastienvarsta Sebastien*Putin cate putin o putem ajuta si pe Ramona

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=31" target="_blank">*Sunt un mare pacifist* si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">*Zambet1*

Mergi la inceput

Lore.B sanatate printesei.
Irina prichindelul si sa sti ca tinem pumnii sa aveti o calatorie cat mai placuta si nu prea obositoare! Va

Fetelor eu am avut calculatorul stricat si nu am mai reusit sa pot intra dar sper ca de acum inainte sa fiu prezenta da.....numai sa nu vb singura

Va pe toate

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Buna Irina noi suntem cam bolnavioare din cate stiti deja,adineaori a vomat de improsca din ea,asa se agita saracuta de ea,doarme la mine in brate,asa mi-au amortit:D
De iar iesi odata dinti sa nu o mai chinuie asa.
Calatorie placuta si asteptam vesti de la voi,
si sa imi spui te rog ce ai rezolvat cu pasaportul lui Seby.
Ramo va siva ofer cate o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Bianca pana la urma i-am facut laissez-passe si in tara il trec pe pasp.

Imi pare rau de cea mica,ai fost la dr?Ce te face sa crezi ca sunt dintisorii?
si astept vesti de cea mica(sper io bune...)

Ramo unde esti?Mi-e dor de tine

Mada vezi ca tu ai de dat restante aici ca nu ai mai scris demult...

vleeem si noi un vot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=31" target="_blank">*Sunt un mare pacifist* si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">*Zambet1*

Mergi la inceput

Lore.B imi pare rau pentru bebelina, sper ca sa nu o mai chinuie asa da...eu nu am patit cu Teo sa vomite de la dintisori, febra da dar voma nu, ai fost la dr.?
Si noi va

Irina calc. meu e aiurea cand mere cand nu dar cand prind ocazia va mai scriu ca si mie mi-e dor de voi. Sper ca sunteti bine.

Va pe toate

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Noi am fost internate in spital 3 zile de aceea nu am mai intrat, Alexandra a facut febra 39.7 voma intr-una si avea tot mai des diaree,am iesit aseara,a fost la perfuzii saracuta de ea si se deshidratase f tare,acum e putin mai bn dar peste o luna ma mai internez o data cu ea,i s-a facut test de alergologie si ast rezultatul(dureaza 3 saptamani)a avut ceva infectie urinara(avea multe celule albe in pishu)a mostenit de la mine asa mi-a spus doctorul,pt ca eu am avut tot timpul probleme cu rinichi si de nenumarate ori am facut infectie urinara,sotul a avut o singura data raceala la rinichi dar eu am facut n. tratamente pt rinichi in adolescenta(abia pe la 20 de ani am scapat).
Nu ii mai dau papa pana ce face 6 luni exact,a vazut-o nutritionista si a spus ca sa ii dau doar tzatza.
Asa ciudat a fost cand am intrat in casa(ma cam obisnuisem cu spitalele,la cat am fost internata in ultimul an cel putin de 15 ori pana acum),cum am intrat am si inspectat totul
E BINE SA FI ACASA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoB spune:

Ma primiti si pe mine la voi?
Sunt o mamica tanara, am 23 de ani, sunt din Bucuresti si am 3 copii.
Andreea, fetita cea mare are 3 ani si aproape 2 luni, e nascuta pe 2.02.2005. Daniel si Catalin sunt mezinii familiei, au 1 luna si 3 zile, sunt nascuti pe 24.02.2008.
Abia astept sa ne cunoastem mai bine si sa ne imprietenim.
Va pup si va doresc multa sanatate la bebelusi.

Mergi la inceput