Albinute&bondari de martie-aprilie 2007 (71) LMA!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

pentru prietena noastra Amalia Emanuela sa suporte bine interventia chirurgicala,sa se refaca dupa operatie si dupa tratament si sa se intoarca sanatoasa si cu forte proaspete la copilasul ei care are nevoie de ea.Te iubim Amma si ne gandim la tine in fiecare clipa.
pentru dr.Andre Coste sa-i dea Dumnezeu har,mana buna si intelepciune sa faca o operatie reusita si sa aleaga tratamentul adecvat pentru prietena noastra Amalia Emanuela.
DUMNEZEU SA-I AIBE IN PAZA LUI SI MILA LUI SA COBOARE ASUPRA LOR.

pentru ieri.LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI PINGUINI DRAGI RALUCA SI ANDREI.SA AVETI O VIATA FRUMOASA PLINA DE REALIZARI.

MULTUMESC PENTRU URARIEL DE IERI PT FIUL MEU.

Mady nu e grav 36.7...fimiu a avut si 36.2......nu te nelinisti.
Laina te inteleg...nu pot sa-ti spun decat ca eu am trecut prin asta...ii bagam biberonul cu apa in gura dupa orice masa fie ea de fructe sau iaurt doar doar bea 5 ml...in conditiile in care dr a zis ca ei ar trebui sa bea zilnic 200ml apa eram tare stresata....am facut asta zilnic si acum am fericirea sa bea cate 20 ml dupa fiecare masa sau 5-10 ml cand sughite..ajung la 100-125 ml pe zi dar ma multumesc si cu atat deocamdata....mult succes cu Antonia.
bafta la examene Roxygeo,Laina,Mady si celorlalte studente si masterande.

Sa dea D-zeu sa fie o zi buna pentru toata lumea.
Va pupam.Marta si Victor.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Neata stup!
Ma alatur rugaciunilor pentru Amma.Sa dea domnul ca totul sa decurga fara probleme,sa te intorci acasa cu bine la puiul tau.Mult curaj si forta iti trimitem prin gandurile noastre si prin raugaciuni, suntem alaturi de tine.Domnul sa fie si cu tine si cu personalul medical care efecueaza interventia si care sa reuseasca sa isi faca meseria cu succes
Roxigeo mult succes la examene, si eu sunt in aceeasi situatie si sper sa trecem cu bine si imi multumesc Martei pentru urari ca avem nevoie.Eu mai am 2 saptamana asta, si sambata si duminica si scap.
Eliane multa sanatate la tero...am inteles eu bine sau chiar au puneomonie?!Doamne ajuta, mai dar ati avut parte de o gramda si acum si asta...Multa sanatate!

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
Poze
Filmulete Poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

tot eu....
magdalena,laina,martutza multumesc de raspunsuri!!!

laina ai incercat si cu cana normala?poate ii place sa bea asa,macar ajunge si un pic in stomacelul ei...razvanu nu a baut suc de portocale nici din bibe,nici din cana cu cioc asa ca i-am dat din cana normala si ii place la nebunie...succes!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Buna dimineata fetelor

Hai toate azi sa facem lumina - sa aprindem cite o luminare, candela - pentru Amalia - sa fie cu Doamne Ajuta interventia.

Toate gindurile si rugaciunile noastre azi vor fi pentru tine Amalia

Puiul mamei la 10 lunite

Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

cu apa...am incercat cu lingurita si am incercat din cana cu tzutzuroi. cu lingurita esec total, ajungeam amandoua murate ca niste soricele. cu cana cu tzutzuroi oleaca mai bine, daca ajungea apa in gura, ceva-ceva tot inghitea ea. ma strofoc in continuare sa bag in ea macar vreo 20 ml zilnic....

da ce, oare nu i-o fi sete?...si-o fi luand apa din lapte si din fructe?..

candela e aprinsa pentru tine, AMA, ingerii fie cu tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Am intrat sa va spun de Mark,dar am ramas fara cuvinte.

Ama,sa iti dea Dumnezeu putere sa lupti,pentru ca avem nevoie de tine si noi si familia ta.

Mark din pacate,in urma tratamentului necorespunzator de la Memorial Hospital,a facut pneumonie.am fost cu el la prof.Gherghina,la Emilia Irza.a vrut sa il interneze dar nu avea locuri libere,asa ca facem tratament acasa cu Augmentin.

Sper din tot sufletul sa se faca bine pana saptamana viitoare,sa ii putem face ziua.

Va pup,

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

amma suntem impreuna alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Dumnezeu sa fie alaturi de Amma!

Ne gindim la tine!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

AMMA Sa te ajute bunul Dumnezeu sa treci cu bine peste aceasata grea incercare.....si sa fie bine dupa......
Doamne ajuta!

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 11

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Eliana cum mai sunt teroristii? SPer ca sunteti mai bine. Asteptam vesti sa ne spui ca s-a mai ameliorat pneumonia.

Amma sunt sigur ca Dumnezeu, prin mana dr. Andre Coste va face un lucru minunat si ca tu te vei intoarce cu bine la puisorul tau drag Luca. Fii o luptatoare in continuare pentru ca Luca are nevoie de mami lui. Doamne ajuta!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput