Albinute&bondari de martie-aprilie 2007 (71) LMA!!
Raspunsuri - Pagina 18
roxygeo spune:
Hallo Stup! ca nici nu stiu daca sa va zic buna seara sau buna dimineata avind in vedere cit e ceasul....
asaaaaaaaa..mai avem un examen si terminam cu minunea de sesiune...zilele astea m-am tot intrebat retoric...la ce ne-o trebui noua masterat (ca sunt si cu sotu, o colega si sor`mea - toti lucrind in aceeasi institutie, dar in dep diferite)....ca e o perioada tare aglomerata si la serviciu, dar si acasa ca mamaie e cam bolnava si uite asa...am venit sa ma vait...dar mai bine ma alatur si io rugaciunilot pentru AMMA, ca e mult mai important sa se faca repede bine.
Uram si noi la multi ani albinutelor si bondarilor care azi mai implinesc o luna (inclusiv noua) si unii se aproprie vertiginos de primul anisor si le uram multa sanatate puiutilor bolnaviori
Noi suntem bine sanatosi, tot NEdintosi, umblareti, scotociosi....si tare haiosi
Val Multumim inca o data pentru ajutorul acordat cu comanda de laptic
Ioana astept sa vorbim sa stabilim cum facem
Va pupic
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
diana_jors spune:
Amma: , sunt cu gandul tot la tine... Doamne-ajuta!
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
BiancaM spune:
DOAMNE AJUTA, SA FIE TOTUL BINE PENTRU AMMA SI PENTRU FAMILIA EI!
Am pus si eu niste poze noi, pentru cine are timp sa le vizioneze
luna10
luna 11
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
Krissy spune:
Fetelor, intru special pentru AMA, draga de ea. Operatia va incepe la 12 ora Romaniei, asa ca orice gand bun, rugaciune si candela aprinsa la ora aceea nu poate decat sa o ajute in operatia grea pe care o are in fata!
Am adunat, pentru cine doreste, cateva rugaciuni speciale pentru reusita operatiei si sanatate, pe care le putem citi ca intr-o rugaciune colectiva pentru Ama:
Rugaciunea pentru doctorii si ingrijitorii bolnavului
Doamne, Dumnezeule al milei si al indurarilor, trimite harul Tau cel sfintitor peste doctorii care o ingrijesc pe AMA si peste ajutoarele lor, acoperindu-i cu harul Tau ca un bun si iubitor de oameni.
Calauzeste-i Tu, Doamne, in tot ceea ce vor sa faca spre binele sau. Sa nu sufere cum a suferit femeia care avea curgere de sange de doisprezece ani, fara a primi ajutor de la doctori, ci sa primeasca vindecarea de boli. Sa nu se adauge durere peste durerile sale, din nepriceperea lor sau din lucrarea celui rau, ci sa dobandeasca sanatatea mult dorita. Nu in mainile lor este viata AMEI, Iubitorule de oameni, ci în mainile Tale.
Rasplateste, Dumnezeule, tot binele pe care i-l fac doctorii AMEI, daruindu-le întelepciune, sanatate trupeasca si sufleteasca si tot lucrul bun pe care ei îl cer de la Tine.
Sa fie pentru ei boala AMEI prilej de a lucra cele bune, ca sa se vadeasca astfel în inimile lor iubirea pe care ai cerut-o celor ce Te urmeaza.
Nu este porunca mai mare decat porunca de a Te iubi pe Tine ai de a-i iubi pe semenii nostri. Intareste-i, Dumnezeule preaslavite, ca vazand iubirea pe care o arata sa ma rog ca nici unul din ei sa nu cada în cursele vrajmasului, ci sa mearga cu toti pe calea mantuirii.
Vazand grija lor pentru AMA, sa Iti multumesc Tie, Celui Care prin pronia Ta cea dumnezeiasca porti de grija robilor Tai, si sa Te laud si sa Te slavesc in vecii vecilor. Amin.
Rugaciuni pentru omul bolnav
Preaputernice si slavite Doamne Iisuse Hristoase! Tu, Care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, Care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Din adancul inimii Te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica rugaciune a mea pentru cea incercata de boala!
Mantuieste-o, Doamne, precum stii, ca un bun si iubitor de oameni, si randuieste Tu toate spre folosul sau. Ca noi neputinciosi suntem isi nu il putem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul Tau.
De e voia Ta, o poti pedepsi precum se cade pentru pacatele sale, tamaduind-o cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, precum vei vrea.
Dar cazand inaintea Ta Te rog, indura-te de roaba Ta Ama, potoleste-i fierbinteala, alina-i suferita, ridica-o din patul durerii.
Sa ii fie aceasta incercare prin care trece spre indreptarea vietii, spre inceput bun mantuirii si spre iertarea pacatelor.
Si daca ii e de folos sa duca mai departe crucea bolii, fie, Doamne, dupa voia Ta, nu dupa voia noastra. Daruieste-i ei radare si liniste, alungand de la ea toata frica si toata deznadejdea, ca sa nu fie ingenuncheat de durere si sa carteasca sau sa cada in patima maniei.
Ajuta-o, Iubitorule de oameni, ca vazand ea mila Ta sa cada la picioarele Tale cu lacrimi de pocainta si de multumire, ca ss se invredniceasca sa auda glasul Tau cel sfant: „Iertate iti sunt pacatele!” Amin.
Atotputernicule Doamne, Tamaduitor al sufletelor si trupurilor, care cobori pe oameni si tot Tu ii ridici, care pedepsesti si vindeci din nou, ai mila de AMA, pentru ca este bolnava. Intinde-Ti bratul Tau tamaduitor, si vindeca pe ea, si ridica-o din patul de suferinta. Goneste duhul de slabiciune din ea si indeparteaza de la ea durerea, ranile, febra si slabiciunile. Daca are pacate si greseli, iarta-i-le, din dragostea Ta pentru oameni.
Dumnezeule ai mila de ceea ce a creat mana Ta, intru Iisus Cristos, impreuna cu care esti binecuvantat si cu bunul si de viata datatorul Sfantul Duh, acum si in vecii vecilor.
Amin.
Ama, multa sanatate si bafta, o sa fie bine! Dumnezeu sa te aibe in grija! Iti suntem toate alaturi.
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold
karla32 spune:
Nu-mi gasesc cuvinte pentru a scrie...
Stiu doar ca ma rog bunului Dumnezeu sa o aiba in grija pe Amma!
Pentru ca doar el ne are toate firele capului numarate. Doamne ajuta!
Luca, dragostea mea
Luca luna VIII
Luca luna IX
madybulancea spune:
Buna dimi....
Doamne ai te rog grija de draga noastra amma,si indruma-i pe doctorii!!!amma ma gandesc la tine!!!
Fetelo fiumiu are tem 36,7 luata rectal...park zicea martutza ca nu e ok...ce sa faca???? si vaccinul ROR e ala anti rubeola,rujeola,oreion?????dak nu,lamuriti-ma si pe mine!!!
pupici!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
magdalena76 spune:
Amma ne rugam pentru tine si cu sufletul si gandul suntem aproape de tine. Doamne ajuta!
magdalena76 spune:
Madybulancea stai linistita ca temperatura e ok. Daca ar avea peste 37,5 luata rectal ar insemna ca are copilul temperatura. Despre ROR nu stiu decat ca este obligatoriu, poate ne lumineaza fetele cu „experienta” in bebei.
Laina spune:
MADY, e ok temperatura, nu-ti fa griji, draga de tine...la cat ati tras si voi, te sperii din orice . Da, ROR e anti rujeola, oreion, rubeola.
KRISSY, multumim frumos, eu la 12 voi fi aici cu candela aprinsa pentru AMA. Doamne ajuta!
Kitty spune:
Nu prea am astazi cuvinte ....Voi fi cu ruga mea alaturi de Ama sa treaca cu bine peste incercarea aceasta si sa-si poata creste pruncul in pace! Nu se poate sa fie altfel decat bine, cand atatea ganduri bune se indreapta inspre ea!
Roxanici, Krissy, !
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow