Albinute&bondari de martie-aprilie 2007 (71) LMA!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

quote:
Originally posted by karra80

filmuletze incepand de aici

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 11

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Super tare Winii....bravo .....ma bucur ca v-ati simtit bine

Raisa Luna a noua

Raisa luna a zecea

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

LA MULTI ANI RALUCA SI ANDREI!!!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!

Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multi ani Raluca Ioana si Andrei!

Amma sunt alaturi de tine din tot sufletul! Ai incredere! Totul va fi bine!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

LA MULTI ANI, PINGUINILOR! PUPICI SI FELICITARI, MONICA!!

AMMA, NE RUGAM PENTRU TINE!!

fetele, am si eu o problema...am mai zis, da chiar nush ce sa fac....Fata mea de vreo saptamana nu mai bea lichide, ceai, suc, nik. pana acuma nu manca :)) acuma papa relativ bine, in schimb nu mai bea :P Tot ma chinui eu sa-i picur in gura cativa mililitri..da cat pot s-o duc asa? ce fac? help...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

Val...multumim pt aprecieri...Alexia este intr+adevar cuminte...ca orice copil mai are si exceptii...in mare suntem multumiti...
despre masaj...tanti asta imi ia 300 pt masaj si reflexoterapie...dureaza 2 ore , vine la mine acasa, o data pe saptamana, se deplaseaza oriunde, este curata, finuta, PUTERNICA, si ...eu sunt multumita, tinand cont ca am mai facut masaj cu inca 2 persoane pana acum...pot face putina comparatie cu ele...deci intr-un cuvant sunt multumita si de serviciu si de pret.

...o curiozitate...ce era cu luminita rosie de pe usa? vizor? dar asa intr-o parte?...de-aia nu puteam eu dormi noaptea...

AMA...maine se vor inalta multe rugaciuni pentru tine...de asta sa fi convinsa...si tot ce este pentru binele tau se va intampla...te imbratisam strans si Domnul cu tine> te iubim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Raluca si Andrei

Adina: ROR-ul e obligatoriu. Noi o sa il facem...

Alex si-a schimbat programul, nu mai daorme de 2 ori ziua ci o singura data, asa ca nu mai iesim afara dup-amiaza, ci dimineata... si eu inca n-am intrat in noul ritm...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Amma sunt cu gandul mereu la tine si ma rog ca Dumnezeu sa il indrume bine pe dr. Andre Coste si sa faca o treaba minunata si tu sa te intorci acasa la puiutul tau Luca sanatoasa si fericita. Sa fii curajoasa mamica! Doamne ajuta!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Maine pe la 10:30 Amma incepe sa fie preg pt operatia care va incepe undeva intre 11:00-11:30. Va dura in jur de 9 ore cu tot cu trezit.

Ammaaaaa, te iubim si te asteptam inapoi!!!!!!!!!!!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Amma suntem alaturi de tine si o sa ne rugam la Dumnezeu sa se termine cu bine operatia, sa te refaci repede si sa ramana doar un vis urat toata povestea asta!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Amma, Dumnezeu sa-ti ajute!! sa te intorci cu bine acasa la puiul tau; ne rugam pt tine sa fie totul bine, nu se poate altfel, te pup!

Mergi la inceput