Albinute&bondari de martie-aprilie 2007 (71) LMA!!
Raspunsuri - Pagina 16
ghibuadina spune:
Buna stup zumzaitor,
Ce mai faceti voi?Imi pare rau ca nu mai pot intra ca inainte insa o pot face mai rar sa va mai spun de noi si sa cer eventuale sfaturi/intrebari.Pbl este ca Alexia doarme ff putin, tp in care nu stiu ce sa fac mai rfepede.In rest sta toata ziulica si se catara, si cum eu intru pe computer pe televizorul LCD, trebuie sa pun tastatura pe o masuta ff joasa si nu ma lasa sa scriu nimic.Ba mai mult, imi bate pe butoane, de mai mult nervi imi face.Asa ca renunt, n-am ce face..Nici la telefon nu pot vb, eventual doar la cel mobil ca ma plimb cu el dupa ea.
E ff neastamparata, are ff multa energie.Se catara si alearga toata ziulica.Nu stiu cum nu oboseste mai repede.in schimb noaptea cade lata.
asadar, vroiam sa va intreb DESPRE CONTROVERSATUL VACCIN ROR.Ca ar putea produce autismul, pareri impartite..Asadar VOI CE PARERE AVETI?iL FACETI?Ideea este ca e valabil doar 7 ani.Trebuie sa ma doc mai bine, sa intreb si pediatra sa vedem ce facem.
Alte noutati.ALEXIA A MAI SLABIT, DE ATATA SPORT SI LA CAPITOLUL MANCARE A DEVENIT UN PIC MOFTUROASA.Incerc la greu sa ii dau in fiecare zi supici, ciorbite, uneori mai papa alteori mai nimic.In schimb mananca ff bine, fructele, iaurtul, cerealele.
Va las ca s-a trezit!!Numai bine!!!
roxanici spune:
Amma azi se interneaza in spital(ora 15). Nu stia la ce ora va fi interventia maine, afla azi dupa ce ajunge acolo. Cum aflu detalii va zic si voua. Pana atunci deschideti cartulia de rugaciuni...
Da Doamne sa se sfarseasca cu bine
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
alexia3 spune:
magdutah pai cum sa iasa 'mare branza" cand tu faci de fapt paine. eu fac din faina amestecata cu tarate...cam asa...fac maiaua..o las la crescut, amestec cu faina (destul de moale comparativ cu ideea mea de coca de paine...adica aproape "curge" daca o tin in mana..asta daca ma raportez la coca de pizza sau placinta) si ..iar o las la crescut, apoi o pun in tavi si...iar o las la crescut...o bag la cuptor la 200-250 grade, sau intre potrivit si tare si o las cam 30 min dupa care intorc tava si o mai las cam 15 min. o scot o VOI unge cu pensula cu apa (sfat de la un cuptor de paine..inca nu am facut asa), si o acopar cu un prosop si gata... sper sa te ajute la ceva
mie imi vine sa plang cand citesc despre ce se intampla acum un an , despre noi nascuti si mame lauze... ce sa zic Lamulti ani pinguinilor si parintilor, bunicilor si prietenilor familiei.
val cum mai stati la capitolul costipatie? dar la kineto? la mine mine vine o tanti care imi face masaj mie si imi spunea la un moment dat ca face si la un copil...ce si cum , numai retin, daca vrei pot intreba si iti spun...
ma laud Bryan Alearga...cand incep maselele?
carmenefr spune:
Amma, te rugam sa fi tare! Trebuie sa reusiti!
Ne vom ruga toate pt tine...
Te asteptam sa te intorci sanatoasa pe forum la povesti ...
Te imbratisam si te pupam.
stefaniya spune:
La multi ani Raluca Ioana si Andrei! Sa cresteti mari si sanatosi! Sa aveti o viata lunga si frumoasa!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
ane2200 spune:
La multi ani, Raluca si Andrei! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi.
La multi ani albinutelor si bondareilor care mai implinesc azi o lunisoara: Victor, Aida, Matei, Lucas, Giulia si Sara.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
ane2200 spune:
quote:
Originally posted by roxanici
Amma azi se interneaza in spital(ora 15). Nu stia la ce ora va fi interventia maine, afla azi dupa ce ajunge acolo. Cum aflu detalii va zic si voua. Pana atunci deschideti cartulia de rugaciuni...
Da Doamne sa se sfarseasca cu bine
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Amma, ne rugam sa se termine totul cu bine si ca dl. dr. Andre Coste sa faca treaba buna maine.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
magdutah spune:
alexia3 maine mai incerc odata poate -poate o iesi . Nu a crescut deloc, caci la gust e buna, dar in loc de "branza" care o asteptam eu a iesit un pietroi! cam cum spui tu fac eu cozonacul de Paste ... bine cu alte ingrediente :)
Sper sa am maine timp sa mai incerc , caci maine avem si program de joaca cu Mateais si pierd toata dimineata ... iar dupa-amiaza nu ma mai lasa el sa fac altceva ...
inca odata pupice tuturor! Ma duc sa il adorm un pic ca maraie si sta peste mine
Magda Matei 9.04.2007
Val_ spune:
Amalia Doamne ajuta sa fie totul bine. O sa ma rog maine pentru tine sa fie o operatie de succes.
Tzuna multumesc pentru aprecierile la adresa Mariucai. Sa stii ca si ea te-a placut, ai vazut ca a ras incontinuu si nu face asta in mod obisnuit. Se cam pricepe la oameni. Mariuca ta cum mai este?
Alexia chiar te rog sa o intrebi pe doamna care iti face masaj daca se pricepe si la copii. M-ar interesa chiar si pentru mine. Cat iti ia pe masaj?
Mi-a placut tare de Alexia. Ne-am mirat amandoi ce cumintica era. Acuma nu stiu daca asa este de obicei.