Albinute&bondari de martie-aprilie 2007 (71) LMA!!
Raspunsuri - Pagina 15
Elena.2006 spune:
La multi ani Raluca Ioana si Andrei!!!Sa fiti sanatosi, viata lunga si ce doriti voi!!!
La multi ani si puilor care mai implinesc o luna!!!
Am vizionat poze si filmulete cu Winnie si cum se da David jos din pat, superbi copilasi
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
Poze
Filmulete Poze mai noi
magdutah spune:
La multi ani !!!
Raluca Ioana si Andrei !!!
Sa cresteti mari si sanatosi! Sa aveti grija unul de altul si de mami si tati !!!
Magda Matei 9.04.2007
magdutah spune:
Eu tocmai am framantat o paine pentru Matei . Sunt tare curioasa ce o sa iasa caci nu am mai facut niciodata ... mai ales ca este si un amestec de faina de porumb, mei, orez ... si inca una dar nu imi aduc aminte ce este :(
Pupice! Revin sa va spun daca e ceva de ea sau o sa ia drumul cosului !
Magda Matei 9.04.2007
Zadi spune:
La multi Ani !!!!
Raluca si Andrei sa cresteti mari si sanatosi. Va uram viata lunga si frumoasa, sa fiti fericiti si iubiti.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
tzuna spune:
LA MULTI ANI! pentru primii gemeni din stup. Sa fiti sanatosi si fericiti.Si sa intre mami sa ne spuna ce mai faceti, cum ati sarbatorit.
SHERBI- am vazut cum se da strengarul tau jos din pat.
Am vazut-o si pe Winnie mergareata...
Noi suntem bine. Maria e din ce in ce mai dulce. Incepe sa ne imite si e super draguta. Ieri cica m-a pieptanat , mai mult mi-a dat cu peria in cap dar ce sa mai spun...
Duminica am fost sa iau comanda de laptic si vreau s ava spun ca VAL are o scumpete de fata. Pozele care le punem noi pe grup nu zic mare lucru. Trebuie s ane intalnim sa vedem copilasii in realitate ca sunt de 100 de ori mai frumosi.
MARIA a facut din nou greva foamei . Duminica iar i-a fost rau, ii venea tot timpul inapoi, la pranz nu a putut dormi si prin urmare ieri pana la ora 16.00 nu a vrut sa manance nimic. Eram disperata apoi seara a inceput sa manance cate putin iar azi e mult mai bine.Nu a mancat mult dar nu a vomitat si nu a sarit nici o masa.Ma obosesc teribil zilele astea. Pentru ca are perioade cand mananca si nu mai vomita sau nu des oricum uit cum e cand face asa toata ziua, ma gandesc ca a mai crescut si ca am scapat si noi dar de unde.
Din cauza ca in zilele cand nu mananca stric f mult lapte vreau sa dau cat mai repede o noua comanda de laptic in Germania. Mai vrea cineva? Ne grupam iar? Ca eu din pacate nu am luat decat 4 cutii de lapte si nu-mi vor ajunge decat maxim o luna.
AMMA- mult curaj maine. Totul va fi bine. Fii optimista. Suntem alaturi de tine asa cum putem.
INTREBARE- Am un post de profesor engleza la o scoala in Drumul Taberii. Programul 15.00-18.00 de doua ori pe saptamana, sunt cam 4-5 copii, salariul este 3 mil/luna. Problema e ca profesoara actuala are niste probleme grave si m-a lasat balta azi asa ca noua fata trebuie sa inceapa cat mai repede. Eu incep interviurile maine. Daca e cineva intersat sau imi puteti recomanda o persoana f serioasa si bine pregatita....
ALIONA- sper ca esti mai bine si nu te mai doare capul.
MADA- Mark e mai bine?
Am f mult de lucru ca sa acopar si ziua de ieri. La revedere!
magdutah spune:
nu iese nici o branza din painea mea.
Deja trebuia sa fie gata ... si e cruda, nici macar coaja nu s-a facut. O mai las un pic poate- poate se face.
Magda Matei 9.04.2007
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
RALUCA IOANA si ANDREI
Sa va dea Dumnezeu tot ce este mai frumos si mai bun pe pamant.
sa bucurati in fiecare zi inimioarele parintilor vostri.
LA MULTI ANI!
VICTOR MIHAI AIDA MATEI STEFAN
LUCAS NICOLAS IRINA GIULIA SARA ANTONIA
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
Crina_mio spune:
'Neata, mai pe la amiaza,
am intrat si eu de la serv, sa felicit albinutele si bondareii care mai adauga o lunisoara, ca-s multi astazi:
Victor Mihai (Martutza)
Aida (Lala_12)
Matei Stefan (Ioanaradu)
Lucas Nicolas (Amma 23)
Irina Giulia (Kitty)
Sara Antonia (Yrrol_13)
Sa cresteti mari si sa aveti mult noroc in viata (frumosi si isteti sunteti).
Monica asteptam poze cu pinguinii tai la un anisor pe amandoi.
Crina si Maya Georgia
varsta Maya
carmenefr spune:
Fuga -fuguta, am intrat si io, sa zic pinguinilor
LA MULTI ANI Raluca si Andrei
Si La multe lunite sarbatoritilor zile
Victor Mihai (Martutza)
Aida (Lala_12)
Matei Stefan (Ioanaradu)
Lucas Nicolas (Amma 23)
Irina Giulia (Kitty)
Sara Antonia (Yrrol_13)
Am luat listuta de la Crina
roxanici spune:
La Multi Aaaaaaaaaaaani, Raluca & Andrei!!!
sa cresteti mari si sanatosi si sa umpleti casa de galagie. As fi vrut sa zic asta pe pinguineza da nu mi-a iesit.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)