Albinute&bondari de martie-aprilie 2007 (71) LMA!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Am gasit in oras un magazin unde pot sa cumpar zahar brun nerafinat, care ar fi natural. Cel din Carfur nici eu nu am incredere cu toate ca am luat, dar nu ii pun lui. Mierea nu e buna? Eu zic ca e cea mai buna si naturala.

MIHAITA 31 MARTIE

http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani pinguinilor!! Vrem poze si tort!

albinutelor si bondareilor care mai implinesc azi o luna! La multi ani Giulia! Nu stiu cand au trecut 11 luni...ma uit cu mirare la domnisoara mea...incep sa am sentimentul ca devine mai independenta - nu mai e bebele meu mic-mic.

Karra, ce danseaza Winnie, e totala! Sa vezi cum o sa pierdem noptile asteptandu-le din club!

Laura_Oana, felicitari pentru progresele lui Edy! Noi nu reusim sa adormim numai la tzitzi sau in carucior afara.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Ama, daca ai putea sa ne spui exact cand o sa fie operatia, sa fim toate atunci cu gandul si sufletul alaturi de tine!

Pana atunci te pup si pe tine si pe Lucas la cele 11 lunisoare!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani! Raluca Ioana si Andrei Sa cresteti mari pinguini frumosi, sa aduceti parintilor multe bucurii! Sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lume!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Salutare stup,

LA MULTI ANI! PINGUINILOR RALUCA IOANA SI ANDREI MULTA SANATATE, FERICIRE SI NUMAI BUCURII. SA CRESTETI MARI FRUMOSI SI VOIOSI, IAR MAMEI LOR MONICA_B MULTA RABDARE SI PUTERE SI INTELEPCIUNE IN CRESTEREA LOR.

AMMA - ne rugam la DD sa fi bine si sa depasesti acest moment;

RALUALEXANDREI - La multi ani! cu intarziere si te rugam sa-ti faci timp s ane mai pove de minunata ta familie;

KARRA80 - felicitari pt. minunatul concediu, iar de Winnie ce pot sa spun decat ca e totala;

SHERBI - mama dar ce baietandru! ce frumos mai coboara el din pat si ce sigur e pe el;

LA MULTI ANI ALBINUTELOR SI BONDAREILOR CARE MAI ADAUGA O LUNISOARA

Acum s ava pove cate una alta si despre noi: suntem ff mergareti....nu vrem numai pe jos si in directia dorita, suntem tot mai smecheri, papaciosi, nazdravani.....si ne apropiem cu pasi repezid e primul anisor din viata noastra.

la tot stupul,
Suzy78, mamid e Nicolas Mihai - 27 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Raluca Ioana si Andrei!!!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI PINGUINII DE MONICA_B!!!!

crina multumesc de raspuns!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata!

La multi ani Raluca Ioana si Andrei!

LA multi ani bebeilor care mai adauga o lunisoara! Multi sarbatoriti astazi! Sa fiti sanatosi, voiosi si sa cresteti mari!

Baieti voinici:
Victoras cu ochi albastri si frumosi de Martuzta
Lucas strengar frantzuzit si frumos de Amma cea puternica
Mateias scump, drag si iubit de Ioanaradu

Fetite cochete:

Irina Giulia de Kitty
Aida de Lala12
Sara Antonia de Yrrol 13

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Luca luna IX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Neata fetelor!

Vreau sa urez un calduros La multi ani pinguinilor Raluca Ioana si Andrei care au implinit au an precum si bebeilor care mai adauga o lunisoara! Sa fiti sanatosi, norocosi, voiosi si sa cresteti mari si voinici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Acu un an, mesaje de la Katink:

Trimis la: - 12/02/2007 : 10:07:39

Naste MONICA!!!! In 10 minute incepe operatia. Este deja in sala, asa ca sa inceapa galeria!!!!

Am niste emotii de tremur toata. Sa dea Domnul sa fie totul bine cu toti trei si cum aflu vesti va scriu.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93967&whichpage=29

Trimis la: - 12/02/2007 : 12:57:35

Gata fetele!! Mai am doi nepoti!!! Sunt BOGATA

Deci sa ma calmez putin

A nascut Monica in jur de ora 10.30 - 11.00, o fetita Raluca Ioana de 2500g, 48 cm si scor Apgar 8 si un baiatel Andrei de 2600g, 48 cm si scor Apgar 9.
Andrei respira mai greut, asa ca a trebuit intubat, in schimb Raluca cica tipa ca din gura de sarpe
Monica a avut anestezie locala, deci nu totala cum se astepta si a putut sa asiste putin si taticul emotionat Acuma Monica este in post operator pana maine, se simte bine, amprtita jumatate, dar fericita nevoie mare. Era emotionata, mai vorbesc pe seara cu ea.

Multi pupici si nasteri uroare in continuare cu bebelusi sanatosi!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94298&whichpage=3

La muuuuuuuulti ani: Uca si Andrei!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput